![]() |
Cevap: MAÇA GİTMESEN DE FORMANI GİY KAŞKOLÜNÜ TAK.
Şehrimizde deplasmandayız...linize sağlık,emeği geçenler..
|
[B]Sivas Bızım Sıvassporluyuz Bu Memlekette Yaşayıpta Haınlık Yapanlar Utansın Baska Bır Sey Demıyorum Ama Yıne Dıyorum Istanbulun 3 Buyuk Takımı Olmasın Dıyorum Anadoludan Cıksın Dıyorum Sıvassporum Sen Oyna Yonetım Sende Satma Macı Bakıyorum Her Yerde f3n3rıum Satısları Ayıp Nere Burası Kuyruk Hep Aynı Haydı [COLOR="SandyBrown"][COLOR="Red"]Yıgıdola[/COLOR][/COLOR]r[/B]
|
[QUOTE=Yiğiter;715959]Şehrimizde deplasmandayız...linize sağlık,emeği geçenler..[/QUOTE]
benim en çok üzüldüğüm noktalardan bitanesi bu gençler her türlü fedakarlıkları yapıp bir an olsun takımlarını yanlız bırakmadılar ve mücadele ettiler şimdi bilet fiyatlarından dolayı maça giremeyecek çoğunluğu yazık çok yazık...onların yüreğine paha biçemez kimse..... |
[QUOTE=hasanpolat44;715984]benim en çok üzüldüğüm noktalardan bitanesi bu gençler her türlü fedakarlıkları yapıp bir an olsun takımlarını yanlız bırakmadılar ve mücadele ettiler şimdi bilet fiyatlarından dolayı maça giremeyecek çoğunluğu yazık çok yazık...onların yüreğine paha biçemez kimse.....[/QUOTE]
eyw abi..bunu tek cümle özetler ÖZ YURDUNDA GARİPSİN ÖZ VATANINDA PARYA.. |
[QUOTE=YiğidoGençlik;715477][B]HAFTA SONU OYNANACAK OLAN VE ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZECEK OLAN FENER MAÇINDA YİĞİDO GENÇLİK OLARAK HER ZAMAN Kİ GİBİ ATATÜRK HEYKELİNDE TOPLANIP STADYUMA TOPLU ŞEKİLDE GİDECEĞİZ.
BU MAÇ TA KALE ARKASI GAR TARAFININDA FENERBAHÇEYE VERİLMESİNDEN DOLAYI MARATON D BLOKTA YERİMİZİ ALACAĞIZ.. SİZDEN RİCAMIZ MAÇ GÜNÜ BEN SİVASLIYIM VE BEN SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKES MAÇA GİTMESE BİLE O GÜN FORMASINI GİYİP KAŞKOLÜNÜ TAKIP SİVAS CADDELERİNDE GEZSİN.. KİMİN ŞAMPİYON OLDUĞU UMRUMDA DEĞİL AMA TAHAMMÜL EDEMEDİĞİM TEK ŞEY BAŞKA TAKIM TARAFTARLARININ ŞEHRİMİZİN SOKAKLARINDA İSTEDİĞİ GİBİ TEZAHURAT ETMESİ KÜFÜR ETMESİ.. CADDELERİ SOKAKLARI TAMAMEN ONLARA TESLİM ETMEYELİM.. BİZ SİVASSPORLUYUZ...![/B][/QUOTE] kardeşim 10 numara bir öneride bulunmuşsun. sivas'ta sivasspor'un gurbet yaşamasına izin vermeyin lütfen!!!! kırmızı beyazı onurla, gururla taşıyın! |
kardeşim benim gerçekten o kadar güzel özetki..ÖZ YURDUNDA GARİPSİN ÖZ VATANINDA PARYA.......
|
BEN BUGÜN SİVAS SOKAKLARINDA KENDİMİ GARİP SAHİPSİZ HOR GÖRÜLMÜŞ HİSETTİM VAYBE BİZ TAM İSTANBUL YALAKASI OLMUŞUZ ÇOK YAZIK......
|
Sivaslı olup da o 3 büyütülmüş takımın formasını giyenler çok olursa biz daha çok memleketimizde yabancı durumuna düşeriz. Sivasspor'u her maçta yağmur çamur demeden destekleyen taraftar gruplarının maddiyat yüzünden maça girememsi üzücü gerçekten. Sivasspor her şekilde yenilecek diyorlar bu nasıl bir mantık anlamadım gitti inşallah yarın çıkar alırız şu maçı bu saatten sonra kim şampiyon olrsa olsun bizi ilgilendirmez. Bizim tek sevdamız var o da her zaman her yerde Sivasspor'dur...
|
[B][QUOTE=hakan5837;715997]BEN BUGÜN SİVAS SOKAKLARINDA KENDİMİ GARİP SAHİPSİZ HOR GÖRÜLMÜŞ HİSETTİM VAYBE BİZ TAM İSTANBUL YALAKASI OLMUŞUZ ÇOK YAZIK......[/QUOTE]
[QUOTE=58ToPraK58;716016]Sivaslı olup da o 3 büyütülmüş takımın formasını giyenler çok olursa biz daha çok memleketimizde yabancı durumuna düşeriz. Sivasspor'u her maçta yağmur çamur demeden destekleyen taraftar gruplarının maddiyat yüzünden maça girememsi üzücü gerçekten. Sivasspor her şekilde yenilecek diyorlar bu nasıl bir mantık anlamadım gitti inşallah yarın çıkar alırız şu maçı bu saatten sonra kim şampiyon olrsa olsun bizi ilgilendirmez. Bizim tek sevdamız var o da her zaman her yerde Sivasspor'dur...[/QUOTE] sayın arkadaşlar elbette ortada şöyle bir gerçek var bunu kabul edelim, bu sadece sivasta değil türkiyenin birçok yerinde böyle..nedir bu gerçek? şehrin takımı dışında fb, bjk veya gsnin tutulması.. bunu kabul etmemiz lazım. bunun bir anda değişmesi de öyle kolay değil ama imkansız da değil..bu durum kabul etmeliyiz biraz da başarıyla doğru orantılı. samimi olarak soruyorum size sivas süper lige çıkıp vitrinde boy göstermeye başlayana kadar bu kadar çok konuşulan ve sempati duyulan bir takım mıydı? 2. ve 3.liglerde iken daha sonra süper lige çıktıktan sonra da diğer takımlar tutulmuyor muydu? tutuluyordu bu bir gerçek ama bunun hemen kısa süre içinde değişmesi zor..ben burda daha iyi niyetli ve samimi yaklaşımlarla bunu değiştirebileceğimize inanıyorum ama yok bunlar şunun yalakası yok istanbul dalkavukları gibisinden cephe aldıracak sert tepkilerle iyice anti-pantik oluruz. bülent uygunun şampiyonluğa oynadığımız senelerdeki çıkışlarıyla bunların hiç farkı kalmaz... o yüzden biraz daha sağduyulu ve sakin yaklaşalım bu olaya göreceksiniz zamanla sivassporun da bir çekirdek taraftarı ve profili oluşacaktır...[/B] |
[QUOTE=ygdgnçlk;715485][B]kimse ne Sivasspor'u nede Taraftarını küçük göremez girinde bi dostluk mesajları attığınız eziklerin forumlarında neler yazıyorlar..[/B][/QUOTE]
kardeş onları okuyan kim. şehirde sivasspor formalı adam bulmak çok zor. olanlarda montlarını kapatmış geziyor. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:36. |