SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Otyakmaz: Takımımız sahada cevabı verdi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31961)

HALIL 23.05.2011 01:00

Cevap: Otyakmaz: Takımımız sahada cevabı verdi

baskan artik anlamali ki fenerbahcenin kucugu degiliz resmen sivas fenerin arka bahcesi olarak ilan edildi fener sapkani cikar baskan yoksa sana gule gule:mad: yoksa adam gibi adamsin

sinansakru 23.05.2011 01:06

TAKIMINI ISLAK ZEMİNİN AZİZLİĞİNE ( TERKETMEYEN ) GERÇEK SİVASLI TARAFTAR ARANIYOR !!!

izmiriyigidosu 23.05.2011 01:07

söyledikleriin hepsine katılıyorum başkanım kolay maç vermedik fenere şerefimizle yenildik her an herşey olabilirdi maç beraberede bitebilirdi seneye herşey daha farklı olacak daha iyi yerlerde olacağız buna inanıyorum

terazi 23.05.2011 01:48

Cevap: Otyakmaz: "Takımımız sahada cevabı verdi"

[QUOTE=lokmankantar;716462]Başkan fenerbahçe gözlüğünü çıkarda yorumla maçı ilk yarı en az 10 pozisyon verdik neyin mücadelesi burada aptal yok karşınızda o forma uğruna nice insanlar öldü bırakın bu sadaka toplumu oluşturma edebiyatını biat kültürünü istifa edin şerefimizle küme düşelim ********ce yaşamaktansa mücadeleymiş 100 tane yan top yaptı navratil ile sedat sezon boyunca ortalama yapılan faulün yarısı bile yapılmadı adamlar 10 dakika top çevirdi neyin mücadelesi :mad:[/QUOTE]

Mucadele diye bir sey goren varsa ask olsun derim
Birde sansal TV yorum yapinca kiziyordum simdi adam dogrulari ima ediyormus
Simdi bize herkes kucuk fener diyor icimizdeki fenerlilere ne demeli bunlari nasil olsa birgun ayikliyacagiz

fedayi 23.05.2011 01:52

bu sezonuda bitirdik önümüzdeki sezon başarılı bir takım istiyoruz

serkan_ozcan58 23.05.2011 02:16

seneye senden taraftarı arkasına alan her zaman destek olan iyi bir takım yaratmanı bekliyoruz başkanım...

mucahitbaba58 23.05.2011 02:19

[B]baskan dediki anlastigimiz futbolcular var dedi heyecan basti nerdesin hayal kafe acikla sunlari :D[/B]

Apocalyptica 23.05.2011 02:24

Cevap: Otyakmaz: "Takımımız sahada cevabı verdi"

[QUOTE=şarkışla 58;716437]Bana biraz anlaşılmış gibi geldi hani kimse anlamasın 3-4 gibi.fb istese bizi 0 a karşı yenerdi.Attığımız goller çok basitti tabi yediklerimizde.[/QUOTE]

Attıgımız goller basitmiydi sen maçı nerenle izledın cok merak edıyorum ?

yiğidobaytar58 23.05.2011 02:36

[B]başkan birdaha böyle hata yapma gözün sevem....herşey para değil ....[/B]

58MUAMMER58 23.05.2011 02:40

TAKIM SAHADA maç satmadığını ispat etmeye çabaladı ,daha iyi olabirdi,korcan hata yapmasa ,ermanın pozisyonunda ofsayt yoktu,bıraksa atardı ,normalde ostadda kemik sesleri çıkardı fbli hiç bir oyuncu kıvranmadı sivsspor sarı kart bile görmedi 1tane gördü ,ts ye yaranmak için değil bu güne kadarki fb ezikliğine son vermek için eğer fbyi yenseydik inanın türkiye bize gıpta ederdi şimdi herkesin düşmanıyız,yalnız bu fb yalakalığı kabak tadı vermeye başladı ,fb ye düşman olan nekadar kimse varsa sivasa kin ve nefret besliyor ,herkes bu fb yalakarını buligde tutmayalım diye bileyleniyor ,bari şu fb kardeşliğini resmileştirinde bizde bilelim .

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:58.