SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Efsane kadro şimdi nerde? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32045)

Yusuf Çevik 30.05.2011 16:09

Cevap: Efsane kadro şimdi nerde?

[COLOR="Blue"]Hepsi gitti,bakalım yeni efsane olacakmıyız..[/COLOR]

effenberg 30.05.2011 16:47

[QUOTE=GokhanTurna;719357][IMG]http://1.bp.blogspot.com/_jL4DATnM_jw/TE9KdUtmWgI/AAAAAAAAD88/WAspZ2tUp6A/s1600/sivassporkadro.jpg[/IMG]
2008-2009 sezonunda şampiyonluğu kaçırdığımız efsane kadroya ne oldu ?

[B]Bilica [/B]- Yılın defans oyuncusu seçilip Fenerebahçeye transfer oldu ama bekleneni veremedi. Bu sezon sonu yolların ayrılması bekleniliyor.

[/QUOTE]
Fener Kadiköy de petrol aratmak icin aldi bizden ama Kadiköy de petrol yokmus.:D

Gercekten kadroyu bozmadan yapilacak bir kac takviye ile bir kac sezon iyi isler yapardik Lig de.
Ama Turbülent olmayacak isler yapti yönetim de göz yumdu ben yaparim ben bozarim dercesine.

58 SiVaSıM 58 30.05.2011 17:04

demekki hepsi boş adammış hepsini biz adam etmişiz işte burda apaçık ortada ama yarısı kulübe kazandırmadan gitti vefasızlık yaptılar çekiyolar şimdi

Divriği58 30.05.2011 19:43

[B]Giden gider gittiği gibi biter..biz gideni değil giden bizi kaybeder Derler ya aynende öyle..

Baksanıza kim SEZER BADUR u hatırlıyor?
Kim İBRAHİM DAĞAŞANI hatırlıyor?
ya Faruk bayar?
KANFORY SYLLA'yı yada istanbulspor da BALİLİ yi kim tnaıyordu??

Hepsi SİVASSPOR'DA İsim yapmadılarmı? sivastan gittikten sonra Birer birer Kaybolmadılarmı??

Bursaspor da Kim HERVE TUM u hatırlıyordu? onları yıldız yapan sivasspordur...

Biz gideni tekrar geri aramıyoruz onlar bizi arasın..Fakat BALİLİ, MOHAMMET ve SYLLA yı unutmayacagım....

[/B]

yagci58 30.05.2011 19:54

[QUOTE=armutaklı;719471][B]Giden gider gittiği gibi biter..biz gideni değil giden bizi kaybeder Derler ya aynende öyle..

Baksanıza kim SEZER BADUR u hatırlıyor?
Kim İBRAHİM DAĞAŞANI hatırlıyor?
ya Faruk bayar?
KANFORY SYLLA'yı yada istanbulspor da BALİLİ yi kim tnaıyordu??

Hepsi SİVASSPOR'DA İsim yapmadılarmı? sivastan gittikten sonra Birer birer Kaybolmadılarmı??

Bursaspor da Kim HERVE TUM u hatırlıyordu? onları yıldız yapan sivasspordur...

Biz gideni tekrar geri aramıyoruz onlar bizi arasın..Fakat BALİLİ, MOHAMMET ve SYLLA yı unutmayacagım....

[/B][/QUOTE]

eline saglik güzel yazi cikarmissin

Salim58 30.05.2011 19:58

[B]O efsane futbolculardan bana tümünün imzaladığı bir forma kaldı.:)
Futbolcular gelip geçicidir kalıcı olan Sivasspordur.[/B]

kamışlı58 30.05.2011 20:35

eğer yaşları biraz daha genç olsalardı bülent onları alır komisyonu cebine indirir sonra külüpten kaçardı
BEN SİVASTAN GİDEN GİTTİKLERİ KULÜPTE BAŞARISIZ OLAN FUTBOLCULARA ÇOK ÜZÜLÜYORUM

58MUAMMER58 30.05.2011 21:01

OTAKIMDAKİ tüm oyuncular terinin sondamlasına kadar şavaşıyorlardı,karşılarına çıkmaya korkuyordu herkes,savaşçı oyunculardı,kovulmuş baliliyi,romanyada sürten bilicayı, kimsenin tanımadığı bursada yedek kalmış ibrahim dağaşanı,sakaryada yedek muhammedi,küme düşmüş samsundan musayı ,kimsenin bilmediği syllayı ,tumu filan sivasspor türk futbol hayatına tanıtmıştır , keşke yerlerini doldurulmadan takım daıtılmasaydı şimdi başka şeyleri konuşuyor olurduk ,inşallah tekrar o günleri yaşarız çok özledim o günleri.

şarkışla 58 30.05.2011 22:41

Daha öncede defalarca yazdım.Önemli olan geçmişe takılıp kalmak değil,önemli olan geçmişteki hatalardan ders almak.Tekrar böyle efsane yapmak zor değil.İnanmak başarmanın yarısıdır.O kadrodaki oyuncuların neredeyse tamamı isimsizdiler.Ama bir araya gelip isimlerini duyurdukar

mühendisburak58 30.05.2011 23:01

isimleri tek tek okuyup aklıma getirince bir an duygulandım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:34.