![]() |
Cevap: Kıvanç Karakaş Sivasspor'da
Şimdi elimizde hangi oyuncular var ki
Kaleciler:Borjan,Nihat,Korcan Savunma:Faty,Diallo,Ivanovs,Navratil,Hayrettin,Murat,Ziya Orta saha:Kıvanç,Keita,Rada,Cihan,Erman,Grosicki,Sandro,Mehmet Nas,Kadir,Burçağ,Hüseyin Forvet:Eneramo,Pedriel Daha kaleciye gerek yok gbi gzkyr.Defansada 1 sağ bek.Orta sahaya 1 sağ veya sol açığada yine 1 takviyeye ihtiyaç var gbi.Forvete ise 1 yerli 1 yabancı forvet şart... |
[QUOTE=58gürün58;722219]nasıl bir oyuncu bu arkadaş? mevkisi neresi?[/QUOTE]
Mükemmel bir oyuncu gecen sene besiktas istemisti vermemislerdi |
Önyargılı yaklaşmayın beşiktaşa gecen sene 1 milyon istemişti karşıyaka
|
[QUOTE=DoomsDay58;722230]Sözleşmesi 2011'e kadar var görünüyor bedava olmaya bilir.[/QUOTE]
Zaten 2011'deyiz :) |
inş. iyi futbolcudur.. ki snmıyorum
|
Karşıyaka tarafından aldığım bilgilere göre koşan, hırslı, mücadeleci bir oyuncuymuş. Kadir'in yedeği olarak düşünüldü sanırım.
|
[QUOTE=tavarih;722235]Zaten 2011'deyiz :)[/QUOTE]
Ben hala 2010 dayız zannediyorum :D |
sözleşmesi mayıs2011 de bitmiş. bedavaya almışız
|
biraz araştırdım hakkında yazılan yorumlara göre kaliteli ama bir türlü beklenen çıkışı yapamamış ön yargılı olmayalım arkadaslar unutmayın ki sezer ve cihanda karşıyakadan gelmişti aslında bu oyuncu yerine kadirin yanına sezer alınsa daha güzel olurdu tabi ama zaten ilk 11 için düşünüldüğünü sanmıyorum bunu da izleyip göreceğiz karamsarlığı bir kenara bırakın
|
bukadroyla üstleredeğil ligin endibini boylarız biz anca konuşalım bizi dinleyen kim 3 tane bedava oyuncu alacağına birtane iyioyuncu al
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:36. |