![]() |
Cevap: Yeni ürünler yolda
Ürünler çıksın da Sivas dışında olanlar için bir çalışma yapılmazsa Sivas dışındakilere ben gönderirim :)
Ama bildiğim kadarıyla Sivas dışındakiler için de bir çalışma yapılmakta. |
YIGIDOLAR BEN BIR GURBETCI OLARAK GELDIM VE TAM BIR HAFTADIR MAGAZA ACIK DEGIL CENAZELERI VARMIS TMM SAYGIMIZ SONSUZ ANCAK BIR HAFTA KAPATILMAZ AYIP
URUNLERE GELINCE BAKIYORUM GECEN SENENIN AYNILARI HIC BIR DEGISEN BIRSEY YOK JA BUKADAR ILGISIZ KALINMAZ KI BEN ALMANYADAN GELDIM HEM BIR HAFTADIR KAPALI HEMDE AYNI URUNLER BENCE TAM BIR REZALET NASIL SATACAKLAR ANLAMIYORUM JANI BIR GURBETCI OLARAK COK UZULDUM ALMADAN GIDIYORUM YAZIK GERCEKTEN COK YAZIK |
umarım bu urunlere artık bı cekı duzen verırler.formalar desenız ta 2 sene oncekı formalar satılıyor.tsortler desen tam bır rezalet.kımse almıor.gercekten alınabılecek adam gıbı 3 urun vardı. bırısı sıvasspor atkısı,digeri kravat digeride sapkası baskada alınabılecek kalıtede baska urun yok
|
[QUOTE=armutaklı;725157][B]Kanka ben istanbuldayım nasıl alıcam şimdi o guzel formaları?[/B][/QUOTE]
sivasspor.com.tr den sivasspor store internet satışı yapılacak. ayrıca sivasspor.tv.tr sivasspor web tv olacakmış |
[QUOTE=tavarih;725158]Ürünler çıksın da Sivas dışında olanlar için bir çalışma yapılmazsa Sivas dışındakilere ben gönderirim :)
Ama bildiğim kadarıyla Sivas dışındakiler için de bir çalışma yapılmakta.[/QUOTE] adidas olivium damı satılıcak? |
Ya arkadaslar nerden alabilirim, suanda izine geldim, yeni formalar nezaman cikacak?? Yardimci olursaniz cok sevinirim... Buraya kadar geldim, almazsam olmaz... Yardiminizi bekliyorum...
|
Iyi ozaman ben SivassporStore'a gitmeden 1 kurus bile harcamayim anca yeter :D
|
arkadaslar yeni sezon formalari ne zaman tanitilacak
|
Geç kalınmış da olsa netten satışa geçileceğini bilmek sevindirici.Bu yolla geniş kitlelere ulaşılabilir.Ayrıca ürün kalitesi ve çeşitliliği de önemli.
|
inş. bu satış işini beceririz sivasta bileklik almak için gezmediğim mağaza kalmadı malesef yok mağaza sahibi belki gelir diyorrr :mad::mad::mad: ts ürünleri bile daha çok sivassporunkindennn
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]LÜTFEN ŞU İŞE SAHİP ÇIKALIMMM[/COLOR][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:44. |