SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Yeni ürünler yolda (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32209)

tavatir 18.06.2011 11:47

Cevap: Yeni ürünler yolda

Ürünler çıksın da Sivas dışında olanlar için bir çalışma yapılmazsa Sivas dışındakilere ben gönderirim :)

Ama bildiğim kadarıyla Sivas dışındakiler için de bir çalışma yapılmakta.

djsivaslim58 18.06.2011 12:24

YIGIDOLAR BEN BIR GURBETCI OLARAK GELDIM VE TAM BIR HAFTADIR MAGAZA ACIK DEGIL CENAZELERI VARMIS TMM SAYGIMIZ SONSUZ ANCAK BIR HAFTA KAPATILMAZ AYIP
URUNLERE GELINCE BAKIYORUM GECEN SENENIN AYNILARI HIC BIR DEGISEN BIRSEY YOK JA BUKADAR ILGISIZ KALINMAZ KI BEN ALMANYADAN GELDIM HEM BIR HAFTADIR KAPALI HEMDE AYNI URUNLER
BENCE TAM BIR REZALET NASIL SATACAKLAR ANLAMIYORUM
JANI BIR GURBETCI OLARAK COK UZULDUM ALMADAN GIDIYORUM
YAZIK GERCEKTEN COK YAZIK

D_Mrsic 18.06.2011 12:48

umarım bu urunlere artık bı cekı duzen verırler.formalar desenız ta 2 sene oncekı formalar satılıyor.tsortler desen tam bır rezalet.kımse almıor.gercekten alınabılecek adam gıbı 3 urun vardı. bırısı sıvasspor atkısı,digeri kravat digeride sapkası baskada alınabılecek kalıtede baska urun yok

babapiton 18.06.2011 13:45

[QUOTE=armutaklı;725157][B]Kanka ben istanbuldayım nasıl alıcam şimdi o guzel formaları?[/B][/QUOTE]

sivasspor.com.tr den sivasspor store internet satışı yapılacak.
ayrıca sivasspor.tv.tr sivasspor web tv olacakmış

DoomsDay58 18.06.2011 13:48

[QUOTE=tavarih;725158]Ürünler çıksın da Sivas dışında olanlar için bir çalışma yapılmazsa Sivas dışındakilere ben gönderirim :)

Ama bildiğim kadarıyla Sivas dışındakiler için de bir çalışma yapılmakta.[/QUOTE]

adidas olivium damı satılıcak?

58hsn58 18.06.2011 14:14

Ya arkadaslar nerden alabilirim, suanda izine geldim, yeni formalar nezaman cikacak?? Yardimci olursaniz cok sevinirim... Buraya kadar geldim, almazsam olmaz... Yardiminizi bekliyorum...

münihli_58 18.06.2011 14:25

Iyi ozaman ben SivassporStore'a gitmeden 1 kurus bile harcamayim anca yeter :D

HALIL 18.06.2011 14:51

arkadaslar yeni sezon formalari ne zaman tanitilacak

şarkışla 58 18.06.2011 15:48

Geç kalınmış da olsa netten satışa geçileceğini bilmek sevindirici.Bu yolla geniş kitlelere ulaşılabilir.Ayrıca ürün kalitesi ve çeşitliliği de önemli.

eyupkocak 18.06.2011 16:00

inş. bu satış işini beceririz sivasta bileklik almak için gezmediğim mağaza kalmadı malesef yok mağaza sahibi belki gelir diyorrr :mad::mad::mad: ts ürünleri bile daha çok sivassporunkindennn
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]LÜTFEN ŞU İŞE SAHİP ÇIKALIMMM[/COLOR][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:44.