SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hedefteki Forvet (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32211)

Örükcülü 18.06.2011 12:26

Cevap: Hedef deki Forvet

İkinci bir İBRAHİM ÜLÜM vakası olmasın. Ben memnun olmadım habere.

tavatir 18.06.2011 12:27

[QUOTE=Örükcülü;725177]İkinci bir İBRAHİM ÜLÜM vakası olmasın. Ben memnun olmadım habere.[/QUOTE]

İbrahim Ülüm Van Belediye'den gelmişti. Mehmet Batdal ise Milli takımın çeşitli kademelerinde başarılı oldu ve Buca'yı Süper Lig'e çıkaran isimdi.

Örükcülü 18.06.2011 12:29

Yaa, buradan Buca'dan da biliyorum ben adamı. Bank Asya topçusu. Süper Ligde iş yapacak biri değil.

Ya da İbrahim Şahin diyeyim. Onunda bir hayrını görmedik. Bize yeni bir Mehmet Yıldız lazım.

akifesk 18.06.2011 12:31

mehmet batdal'ı çıplak gözle izleyen bırı olarak söyluyorum gerçekten çok kalıtelı bır ısım hakan şükür gibi gerçekten ve koller e de çok benzetirim . bu adamı begenmeyenlerın futboldan anladığını düşünmüyorum. onu begenme bunu begenme uzaydan adam getırecek değil yönetim !!

tavatir 18.06.2011 12:32

Geçen senenin ilk maçında bize karşı oynamıştı ve o maçta da tehlikeli olmuştu. Avrupa Kupası eleme maçında da etkili olmuştu. Ama sakatlık geçirmişti. Efendi de bir insan. Bana göre kadro alternatifi açısından faydalı transfer olur.

Fiziği falan çok iyi İbrahim Şahin ile falan kıyaslanmaz. Hava toplarında etkili.

HALIL 18.06.2011 12:32

[SIZE="7"]ama arkadaslar unutugumuz bir sey var saf olmayalim konya transfer yapamicak 1 sene bu oyuncuyu tutarlar elinde malesef konyada curuyecek yazik oldu ama allahtan umit kesilmez insallah alinir mecnun baskana guvenim sonsuz[/SIZE]

tavatir 18.06.2011 12:33

[QUOTE=yigido_halil_58;725185][SIZE="7"]ama arkadaslar unutugumuz bir sey var saf olmayalim konya transfer yapamicak 1 sene bu oyuncuyu tutarlar elinde malesef konyada curuyecek yazik oldu ama allahtan umit kesilmez insallah alinir mecnun baskana guvenim sonsuz[/SIZE][/QUOTE]

Konya'nın oyuncusu değil zaten Gs'nin oyuncusu :)

HALIL 18.06.2011 12:34

[QUOTE=tavarih;725186]Konya'nın oyuncusu değil zaten Gs'nin oyuncusu :)[/QUOTE]

bak dogru ya kafa gitti :D

gel be batdal gazi biz seni tekrar yildiz yapariz :D

akifesk 18.06.2011 12:36

fatih terim kampa götürecekmiş batdalı. ama bence satmazlar kiralık verırler diye düşünüyorum.

Respect58 18.06.2011 12:39

[B]Kumaşı iyi ancak bu adam gsde sakattı yattı konyadada sakattı yattı çok çabuk sakatlanıyor galiba.Rıza hoca çift forvet oynatacaksa Şahin Aygüneş alınması bizim için çok daha iyi olur.Yönetim daha kaliteli bir kadro kurmakta samimi ise daha iyisini almalı.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:23.