SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32224)

münihli_58 20.06.2011 23:51

Cevap: Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!

Ben Diallo'dan yanayim. Bilica'ya gerek yok...

ahmet225 21.06.2011 00:01

Bilica gelcek 100 100

münihli_58 21.06.2011 00:05

Sirf su Bilica yüzünden Diallo gönderilecekse yönetimi asla affetmicem...gerci cokta umrunda yönetimin :mad:

eyupk 21.06.2011 00:21

ben gelsin taraftarıyım :D

B.DUMANLI 21.06.2011 02:55

Diallo´nun gencligi ve Sivasspor´a verecekleri düsünülürse ,Bilica ile kiyas edilemez.Ben Diallo derken bu kadar yabanciyi takimda barindirmak ne derece dogru oda tartisilir.

58hsn58 21.06.2011 03:21

Diallo diyen arkadaslarada hak veriyom, bilica diyenlerede.

Ama simdi diallo sakatsa bilica gelsin derim, bi kac hazirlik maclarla formunu yine yakalayabilir bence, yada

Ne diallo nede bilica olsun, yerine daha guzel bi transfer yapilsin... Dialloda gonderilsin...

Örükcülü 21.06.2011 07:13

Bnece de Bilica gelsin. İlk geldiği zamanda tanımıyorduk, istemeyen çoktu, Avrupa görmüş bir futbolcu Sivas'ta oynamaz dedik ama o sene hepimizi ters köşe yaptı. Adamın kumaşı iyi, kalite var. Süreklilik var, futbol zekası var. Bakın Diallo ile kıyalamıyorum sadece Bilica'nın (+)'larını sayıyorum. Topa zamanında müdahele var, güçlü fizik var.

Ben kesinlikle gelmesinden yanayım. Haaa, şunu da unutmamak lazım o zamanlar Bülent Uygun faktörüde vardı. Adam ölüyü oynatıp yıldız yapıyordu. Bakalım Rıza hoca yapabilecek mi bunu?

sebasteia 21.06.2011 08:23

bilica resmen başımıza bela oldu. umarım bize gelmez. defalarca tekrarlardım, yine tekrarlayacağım: biz iki yıldır yaşı 32-33'e gelmiş, futbol ve paraya doymuş adamlar yüzünden süründük. ilk defa bu yıl, futbola aç ve genç insanları kadromuzda topluyorduk ki bilica olayı çıktı. fener başından def etmek istiyor, adamın artık hertarafı sorun, iki yıldır parasını kazandı, şöhretini yaptı, futbola doydu, yaşı da artık 33'e geldi. aman allah korusun bizim kapımızdan içeri girmesin inşallah! gelirse çok üzülürüm çok!!!!!

akifesk 21.06.2011 09:14

ben bir iki hafdadır bilica gelsın dıallo gitsın dıye yazdım. hatta hoca kamptakı duruma göre dıallonun bilıcayı alır yazdım. dediğim çıkacak gibi.
-dialloyu begenmeme degil mesele. iki oyuncuyada baktıgımızda en fazla verimi bılıcadan alırız. çünku diallo çok önemlı bı sakatlık geçirdi. sakatlığı nüksetme ihtimali çok yuksek. bir kaç maç oynar sakatlanır , sonra sözleşmesini dondurur yönetim.
-iyisimi baştan işi sıkı tutup dialloyu gönder istersen kiralık gönder ama bilica yı kesın al.

mucahitbaba58 21.06.2011 09:15

Bakin cok buyuk haksizlik goruyorum istemeyenler ya fenerli yada bjkli harbi sivasli olunda yorumunuzu soyleyin bence burda objektif karar vermiyorsunuz kimisi fbli oldugu icin kimiside bjkli oldugundan kuyeuk acisimi deyim baska biseymi deyim bilmem ama lutfen bilicayi bilica olarak dusunun ne demek istedigimi gayet iyi anladi herkez ben bilica gelsin yada gelmesin demiyorum ama bir fbli olarak degil bir bjkli olarak degil bir sivasli olarak cvp verin tskler saygilar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:39.