SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   toplu imza toreni (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32238)

xadox 23.06.2011 13:38

Cevap: toplu imza toreni

galiba yine stres dolu bir sezon yasayacagiz, insallah bu sefer düsmeyiz:mad:

HALIL 23.06.2011 14:24

ya anlastigimiz oyuncularin hic birinden ses soluk yok insan fromayi giydirip bir fotograf ceker imzayi attirir kanitlar bu taraftarda rahatlar su an bir tek sivasspor futbolcularina imza attirmadi ilginc

milan cerny transferinde hala suphem var

arkadaslar cerny transferi neoldu deli olacam yahu :mad:

herkez ayni gun anlastigi topcuyla imza attiriyo biz ne yapiyoruz ya ?:mad:

bulentt07 23.06.2011 14:30

[QUOTE=karşıyakalı;726267]yalan haber .böyle bi şeyi sivasspor na zaman yaptıki şimdi yapsın.hem aldıgı tırışka oyuncular için törene falan gerek yok.tören yapılabilecek bi oyuncumuz yok henüz hepside sıradan adamlar.[FONT="Arial Black"]ama unuttum özür dilerim ugur kavuk için tören ve havaalanında karşılama yapmamız gerekir[/FONT][/QUOTE]

Taraftar takımını elestirir ama dalga gecmez takımı görmeden hazırlık kampı dahi yapmadan agır konusursan iki gün sonra utanırsan hatırlatırım bu yazıları Rıza hocadan daha iyismi tanıyorsunuz takımı bütce ne kadara müsade ediyorsa ihtiyac gereken yerlere oyuncular alınıyor.Bülent uygun bir tane genc oyuncuyu türk futboluna kazandırdımı rıza hoca sivassporun geleceginide düsünüyor.

Gangstayigido 23.06.2011 15:40

benimde mecnun baskan aldik dedi ondan sonra ne medyada nede yönetim tarafindan birdaha ismini duymadik

karşıyakalı 23.06.2011 15:59

[QUOTE=Murad_Kelleci58;726292]Devre arasında Antalya'daki kampa yapılmıştı.. Ya hiç yapılmadı diyemeyiz ama değil mi kardeş.. :)[/QUOTE]

İHTİYARLI İŞTE UNUTMUŞUN GARDAŞ.UYARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER AMA SİVASTA BEN HİÇ GÖRMEDİM BÖÖLE Bİ TÖREN

karşıyakalı 23.06.2011 16:04

[QUOTE=bulentt07;726306]Taraftar takımını elestirir ama dalga gecmez takımı görmeden hazırlık kampı dahi yapmadan agır konusursan iki gün sonra utanırsan hatırlatırım bu yazıları Rıza hocadan daha iyismi tanıyorsunuz takımı bütce ne kadara müsade ediyorsa ihtiyac gereken yerlere oyuncular alınıyor.Bülent uygun bir tane genc oyuncuyu türk futboluna kazandırdımı rıza hoca sivassporun geleceginide düsünüyor.[/QUOTE]

YA GARDAŞ ŞU BÜTÇE LAFINI NOOLUR Dİ DAHA BAHANE YAPMAYIN.BÜTÇE LAFINI DUYUNCA ÇILDIRIYORUM BEN.YA LİGE YENİ ÇIKAN TAKIMLARIN BÜTÇE SORUNU YOKTA SİVASSPORUN MU VAR ALLAH AŞKINA.SORUN BÜTÇEDE DEGİL ANLAYIŞTA İLK ÖNCE BUNUN DEGİŞMESİ LAZIM .BİZDE ZATEN MESSİYİ FALAN ALIN DEMİYORUZ.DURUMUN NE İSE ONA GÖRE Bİ ŞEYLER AL YANİ EN AZINDAN DİGER RAKİPLERİN KADAR TRANSFER YA FAZLA Bİ ŞEY Mİ İSTİYORUZ BİZ ŞİMDİ YA.

karşıyakalı 23.06.2011 16:06

[QUOTE=dede58;726273]Sevgili Hemşerilerim,
Hakkınızı helal edin. Vatani görevim olan askerliğimi acemi birliğimi İzmir Bornova Merkezde yapacağım. Uzun bir zaman takip edemeyeceğim. Umarım hakkımızda en hayırlısı olur ve Sivasspor'umuz düşünelinin aksine bu sene muhteşem bir performans gösterirde aklımız Sivasspor'umuzda kalmaz. Hepinizi çok seviyorum. Renk dil, din, ırk ayrımı yapmadan. Daha önce gönlünü kırdıklarım olduysa af ola, özür dilerim. Hoşçakalın. Sayılı günler çabuk geçer ümidiyle sağlıcakla kalınız.[/QUOTE]

RABBİM YARDINCIN OLSUN SEN ORDA OLACAN BİZLER STATTA .BAKALIM HANGİMİZ DAHA FAZLA SIKINTI YAŞAYACAK.UMARIM İKİMİZDE YAŞAMAYIZ.AMA SANKİ BEN BİRAZ DAHA SIKINTILI OLACAGIM GİBİ GELİYOR BANA.SENİN GÜNLERİN SAYILI AMA SİVASSPORLU OLMAK ÖLENE KADAR.

redbull58 23.06.2011 16:08

[QUOTE=dede58;726273]Sevgili Hemşerilerim,
Hakkınızı helal edin. Vatani görevim olan askerliğimi acemi birliğimi İzmir Bornova Merkezde yapacağım. Uzun bir zaman takip edemeyeceğim. Umarım hakkımızda en hayırlısı olur ve Sivasspor'umuz düşünelinin aksine bu sene muhteşem bir performans gösterirde aklımız Sivasspor'umuzda kalmaz. Hepinizi çok seviyorum. Renk dil, din, ırk ayrımı yapmadan. Daha önce gönlünü kırdıklarım olduysa af ola, özür dilerim. Hoşçakalın. Sayılı günler çabuk geçer ümidiyle sağlıcakla kalınız.[/QUOTE] Gule gule git yigido allah yardimcin olsun

MaXiMuM 23.06.2011 17:55

[QUOTE=yigido_halil_58;726304]ya anlastigimiz oyuncularin hic birinden ses soluk yok insan fromayi giydirip bir fotograf ceker imzayi attirir kanitlar bu taraftarda rahatlar su an bir tek sivasspor futbolcularina imza attirmadi ilginc[/QUOTE]

[B]Yetersiz bulunup vazgeçilebilir diye bekletiyorlardır[/B]:mad:

xadox 23.06.2011 18:05

[QUOTE=yigido_halil_58;726357]arkadaslar cerny transferi neoldu deli olacam yahu :mad:[/QUOTE]

ben oldum bile :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:09.