SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sivas golcü arıyor... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32262)

58MUAMMER58 26.06.2011 12:24

Cevap: Sivas golcü arıyor...

ALINACAK FORVET,bana göre çok kaliteli ilk 11 de oynayacak kalitede olmalı,balili gibi hızlı,tum gibi hava hakimiyeti yüksek,mehmet yıldız gibi güçlü,cvetkov gibi iş bitirici olmalı,1 vereceğimize 2 verelim ama adam gibi forvet alalım bunun için ilk hafta maçlarına kadar beklemeye razıyım ,yeterki sabırla eniyisini alalım.

özsivasli1903 26.06.2011 12:44

abi ya atilla yildirim gibi adami kacirirsak cok büyük yanlis olur...
bu saaten sonra bizim kendini kanitlamis nobre tarzinda bir forvet alamayacagimiz icin bence atilla tam isabet olur...

B.DUMANLI 26.06.2011 13:15

[QUOTE=58ToPraK58;727064]Ne alakası var yedek kulubeside oturan oyuncuyla. Bugune kadar yapılan transferlerin hiçbir yedek oyuncular değilidi. Hepsi takımın ilk 11'inde oynayan ve hazır oyunculardı. Ayrıca kimse kimsenin küpesiyle ilgilenmiyor, adam performansı dolayısıyla kadro dışı kalıyor bahane arıyor kendine bir şey bulanamyınca bun ortaya atıyor. Sivasspor taraftarı her zaman ve ne olursa olsun takımının yanında olmalıdır...[/QUOTE]

Az birsey kaldi bugün yarin forvet oyuncusunu takima katarlar.Bak bakalim takiminda ilk onbirde oynamismi, yoksa kulübedemi oturmus.O zaman benim yazimi tenkit et.Senin gittigin yollardan ben coktan geri döndüm evlat.Kimse bu forvet oyuncusundan yana büyük beklentilere girmesin.Pazara gittigin zaman bile ,pazarda 10 cesit elma görebilirsin.Bundan su ortaya cikiyor,kalite fiatla es degerdir.Kaliteyi yakalamakta paraya kiyarsan olur,paraya kiyamazsan alacagin forvetdende sikayet etmiyeceksin.Erman ,Grosicki ve Enaramo canlari istedikleri zaman oynayan futbolcular,Sivasspor´un basarili olmasini isteyen bir yönetim bu forvet hattina alacagi oyuncudan yana paraya kiyacak,yoksa bu yil Sivasspor´a kiyacaklar.Süperligde düsmanimiz cok.Benden hatirlatmasi.

ysnylmz 26.06.2011 14:21

nerdeyse transfer dönemi bitcek hala bulamadık seneye korkarım ki yine düşmemeye oynuyacaz

mustiss58 26.06.2011 15:13

[QUOTE=adres58;727043]Taraftar strese girdi, Taraftar sabırsız, sinirler gergin, her gün sitemize gelip yeni bir haberin olmadığını görenler adeta bunalıma giriyor :D Artık bir an önce sonuçlansada rahatlasak...[/QUOTE]

SANA KATILIYORUN HERGÜN SIRF BUNUN İÇİN GİRİYORUM AMA BIRAKIN TRANSFERİ TEMASTA OLDUĞUMUZ OYUNCU BİLE YOK

ozledımeskıyı 26.06.2011 16:29

[QUOTE=ysnylmz;727084]nerdeyse transfer dönemi bitcek hala bulamadık seneye korkarım ki yine düşmemeye oynuyacaz[/QUOTE]

Ya daha transfer dönemi ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor bilmiyorsunuz.Sonra gelip yorum yapıyorsunuz hemşehrimin bu takımdan bu kadar gıcık katıysan gidin ist yalakası olun

Anlamıyorum ki umutsuzluğunuzu kendinize saklayın milletin ssizi ne felaket teellağınıza ihtiyacı var ne de seneryaculuğunuza bıktım şu karamsar adamlara laf yetiştirmekten.

Adamlar çalışıyoruz diyor napsın düşecek derseniz öyle olması şaşırtmasın sizi içinizden geçen oysa ne yaapalım 4 maç üüst üste kazanırken hiçbir şey yoktu şimdi ne alt oldu bu takıma sadece 3 tranfer yapsalardı da ben şaşırazdım çünkü takımızın sadece 2 stoper 1 ortasha 1 de sağlam forvete ihtiyacı vardı Eneramo performansı yakalayacktır ve bu sorunlar çözülecektir.

Kimse de mesajımzı alıntı yapıp cevap vermesin çünkü geri dönemyeceğim.
Eleştirmenlerin 2-3 yazısı siteye koyun ne kadar karamsar okuyun sora da Bilir kişiliğini taslayın burda.

ozledımeskıyı 26.06.2011 16:29

[QUOTE=mustiss58;727088]SANA KATILIYORUN HERGÜN SIRF BUNUN İÇİN GİRİYORUM AMA BIRAKIN TRANSFERİ TEMASTA OLDUĞUMUZ OYUNCU BİLE YOK[/QUOTE]

Ne biliyon _?_?_ başka ndedi 2yabancı 1 yerliyle temastayız diye atıp tutma isim öğrenmek zorunda msın iim verme kzorundalar mı ?

PETKOVİC 26.06.2011 17:05

transfer sezonu yeni basladı daha bismillah sabredin bu takım ekonomik olarak cok iyi degil bunu kabul etmemiz lazım. bu sene de kümeye oynamamamız için ince eleyip sık dokumak gerek

4eylül 26.06.2011 17:56

arkadaşlar bizim sabırsızlığımız iki sezon yaşadığımız kabus dolu haftalar stresler o kabusları yaşamamak için biz sivas sevdalıları tabiki haklı olarak sabırsızlanıyoruz unutulmamalıki gerçek sivas sevdalıları hiç bir zaman ist yalakası olmaz tek büyük sevdalısı tek büyük aşk büyük sivasspor sevdalısıdır saygılar

münihli_58 26.06.2011 18:57

Bomba olmasina gerek yok isimizi görsün yeter ama Taraftarda tabiki bomba görüp gururlanip sevinmek ister ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:43.