![]() |
Cevap: MİLAN CERNY İLE GÖRÜŞMELER BİTMEK ÜZERE
cerny bilica gelir.
sandro gider. atilla da inş gelir. |
[B]rıza hocanın xavi adayı sandro herhalde.....çok ağır sözleşme koşulları mı vardır anlamadım ki neden vazgeçemiyoruz yok çok iyiydi de geçen sezon 1-2 maçta ya oynadı ya oynamadı ..anlamak güç[/B]
|
Arkadaşlar Antalyaspor'un da Çek Cumhuriyeti'nin genç yıldızlarıyla ilgilendiğini duydum. Umarım Cerny değildir ilgilendikleri.
|
ikinci tshabalala veya omotoyissi vakkası yoldamı acaba?
|
[QUOTE=PETKOVİC;727189]arkadasım sandroyu gönder yabancı bi forvet al bu kadar basit[/QUOTE]
o kadar.Çünkü sandro nun yerinde oynayabilecek erman,cerny,grosiçki var.Ama hızlı bir santfor ihtiyacımız var.Yerli yada yabancı olabilir. |
[B]ßana gore Bilica gelsede bi işimize yaramaz. MİLAN ve ATİLLA gelmesi iyidir sandroda iyi oynadı gecen 1-2 maçta ama mecbur kalınca illaki birini yollaması gerekicek..samdroda onlardan 1 ' i[/B]
|
insallah cerny transferi biter
insallah bilica alinir ama faydali olur insallah insallah attila yildirim alinir sandroyu gonder yabanci forveti al bu kadar basit bizi bilgilendirdiginiz icin sagolun :) |
Halil az önce Şenol Güneş'in basın açıklamasını izledim. O sırada geçen seneki Gençlerbirliği - Trabzon maçının görüntüsünü veriyordu bir yandan televizyon.
Sandro'nun Gençlerbirliği'ndeyken Trabzon'a attığı golü çevirip çevirip verdiler. Sandro gerçekten fena adam değil. |
[QUOTE=tavarih;727224]Halil az önce Şenol Güneş'in basın açıklamasını izledim. O sırada geçen seneki Gençlerbirliği - Trabzon maçının görüntüsünü veriyordu bir yandan televizyon.
Sandro'nun Gençlerbirliği'ndeyken Trabzon'a attığı golü çevirip çevirip verdiler. Sandro gerçekten fena adam değil.[/QUOTE] -önceden iyiydi. şu an sönük. |
[QUOTE=teknik;727211]o kadar.Çünkü sandro nun yerinde oynayabilecek erman,cerny,grosiçki var.Ama hızlı bir santfor ihtiyacımız var.Yerli yada yabancı olabilir.[/QUOTE]
aslında benim düşüncem şahin aygüneş tarzında yerli bir forvet alıp, orta sahaya iyi top yapabilecek tekniği yüksek bir yabancı alınabilir |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:04. |