SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   MİLAN CERNY İLE GÖRÜŞMELER BİTMEK ÜZERE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32266)

akifesk 27.06.2011 08:57

Cevap: MİLAN CERNY İLE GÖRÜŞMELER BİTMEK ÜZERE

cerny bilica gelir.
sandro gider.
atilla da inş gelir.

KaanK 27.06.2011 10:21

[B]rıza hocanın xavi adayı sandro herhalde.....çok ağır sözleşme koşulları mı vardır anlamadım ki neden vazgeçemiyoruz yok çok iyiydi de geçen sezon 1-2 maçta ya oynadı ya oynamadı ..anlamak güç[/B]

tavatir 27.06.2011 10:37

Arkadaşlar Antalyaspor'un da Çek Cumhuriyeti'nin genç yıldızlarıyla ilgilendiğini duydum. Umarım Cerny değildir ilgilendikleri.

calipso 27.06.2011 10:40

ikinci tshabalala veya omotoyissi vakkası yoldamı acaba?

teknik 27.06.2011 11:30

[QUOTE=PETKOVİC;727189]arkadasım sandroyu gönder yabancı bi forvet al bu kadar basit[/QUOTE]

o kadar.Çünkü sandro nun yerinde oynayabilecek erman,cerny,grosiçki var.Ama hızlı bir santfor ihtiyacımız var.Yerli yada yabancı olabilir.

engin2609 27.06.2011 11:37

[B]ßana gore Bilica gelsede bi işimize yaramaz. MİLAN ve ATİLLA gelmesi iyidir sandroda iyi oynadı gecen 1-2 maçta ama mecbur kalınca illaki birini yollaması gerekicek..samdroda onlardan 1 ' i[/B]

HALIL 27.06.2011 12:17

insallah cerny transferi biter

insallah bilica alinir ama faydali olur insallah

insallah attila yildirim alinir

sandroyu gonder yabanci forveti al bu kadar basit

bizi bilgilendirdiginiz icin sagolun :)

tavatir 27.06.2011 12:57

Halil az önce Şenol Güneş'in basın açıklamasını izledim. O sırada geçen seneki Gençlerbirliği - Trabzon maçının görüntüsünü veriyordu bir yandan televizyon.

Sandro'nun Gençlerbirliği'ndeyken Trabzon'a attığı golü çevirip çevirip verdiler. Sandro gerçekten fena adam değil.

akifesk 27.06.2011 15:20

[QUOTE=tavarih;727224]Halil az önce Şenol Güneş'in basın açıklamasını izledim. O sırada geçen seneki Gençlerbirliği - Trabzon maçının görüntüsünü veriyordu bir yandan televizyon.

Sandro'nun Gençlerbirliği'ndeyken Trabzon'a attığı golü çevirip çevirip verdiler. Sandro gerçekten fena adam değil.[/QUOTE]

-önceden iyiydi. şu an sönük.

PETKOVİC 27.06.2011 15:25

[QUOTE=teknik;727211]o kadar.Çünkü sandro nun yerinde oynayabilecek erman,cerny,grosiçki var.Ama hızlı bir santfor ihtiyacımız var.Yerli yada yabancı olabilir.[/QUOTE]

aslında benim düşüncem şahin aygüneş tarzında yerli bir forvet alıp, orta sahaya iyi top yapabilecek tekniği yüksek bir yabancı alınabilir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:04.