![]() |
canin sagolsun sivasspor iyi oynadik ama olmadi yigdom
|
hak etmedik
fenerbahçe kalesine bu kadar çok gelen başka takım yoktur herhalde
iyi bir golcü lazım kornerlerde sivas12 febe 6 idi ankara maçı ile tekrar çıkışa geçeriz umarım bide savunma çok basit hatalar yaptı fran sergio çıkmamalıydı |
canın sağolsun
fenerbahceliyim sivaslıyım ne diyeceğimi bilmiyorum..ama toprağımın kazanmasını hiç olmasada 1 puan almasını isterdim..
|
sivas 1,hakem 0
sivas üstüne düşeni fazlasıyla yaptı.hakem bitirdi.helal olsun yiğidom
|
Ben Sivassporumla, Yigidolarimla gurur duyuyorum. Aman allah1m nasil bir maç bu. Kocaman Feneri ne kadar ufalttik. Avrupa maçlarinda gördük hakemlerimizin neler yaptigini. Hala akillanmamislar. Böyle hakem destegi olursa bizde gideriz avrupaya. O penalti verilmezmiydi ( ! ) hakem bozuntusu. Maçi Karabükte oldugum için TV. de seyrettim. Sizlerle gurur duydum. Helal olsun size. Maçi seyrettigim salonun yarisindan fazlasi Sivassporu tutuyordu. Yenilsende BÜYÜKSÜN YiGiDOM.
|
[QUOTE=hasdemir83]sivas üstüne düşeni fazlasıyla yaptı.hakem bitirdi.helal olsun yiğidom[/QUOTE]Gol attikta hakem vermedimi...?
Arkadaslar yapmayin lutfen, icimizde 2,3 tane gs li var onlarin lafina uyupta fenerbahce ile dusman olmayalim...Sanssizdik ve yenildik futbol bu herzaman iyi oynayan kazanmiyor, onumuzdeki maclara bakalim ligi ilk 3 e girerek bitirelim... |
[QUOTE=TeSTeRe]Gol attikta hakem vermedimi...?
Arkadaslar yapmayin lutfen, icimizde 2,3 tane gs li var onlarin lafina uyupta fenerbahce ile dusman olmayalim...Sanssizdik ve yenildik futbol bu herzaman iyi oynayan kazanmiyor, onumuzdeki maclara bakalim ligi ilk 3 e girerek bitirelim...[/QUOTE] tamam biz şansızlığımıza bişi demiyoz ama 1. el ile oynama es geçti 2. el pozisyonu hakemin gözü önünü bırak gözbebeğinin içindeydi neredeyse ya,mehmet yozgatlının o hareketi ne sarı deyip te güldürmeyin kendinize el alemi |
SiVASSPOR sen benim koçumsun KOÇUM.
|
[QUOTE=TeSTeRe]Gol attikta hakem vermedimi...?
Arkadaslar yapmayin lutfen, icimizde 2,3 tane gs li var onlarin lafina uyupta fenerbahce ile dusman olmayalim...Sanssizdik ve yenildik futbol bu herzaman iyi oynayan kazanmiyor, onumuzdeki maclara bakalim ligi ilk 3 e girerek bitirelim...[/QUOTE] Testere kardesim dag kadar anelka kiz gibi. Yanindakinin rüzgarindan devriliyor. Hakem faul veriyor. Her kafalik topa ayakla giriyorlar hakem lütfen zorla düdük çaliyor. Son dakikalarda ki Muhammetin pozisyonu bizim kalemizde olsa kesin Penalti çalardi o (! ) hakem. Bütün avantajlari onlara verdi. Anladigim kadariyle Fenere sempati duyuyorsun. Senin söylediklerin normal çünkü sizin her maçiniz böyle avantajli. Selamlar. |
fener yeni yürüyen çocuk gibi desteksiz yapamıyor onlara hakem yardımı ve elle oynayan teknik oyuncular lazım birde sivasın ligteki başarısından medya hiç bahsetmiyor sanki yok gibi davranıyorlar sen zaten ilk sıralara girerek zaten şampiyon oldun sivasspor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:28. |