SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kombineler Satışa Çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32321)

RoKeT 05.07.2011 23:40

Cevap: Kombineler Satışa Çıktı

Söylemeye dilim varmiyor ama daha süper ligde kalip kalmiyacağimiz belirsiz ne kombinesi ? :confused:

emin kara 05.07.2011 23:47

Ya bunasıl taraftarlık anlamıyorum daha bir şey ortada yok şimdiden takımı adeta küme düşürüyor ben sivassporun küme düşmesini bekleyen zavalılara diyorumki şunu kafanıza iyice sokun sivasspor küme düşmeyecektir bizim başkan bu kadarmı cahilki takımı böyle zor duruma soksun başkan yarın serbest bırakılacagına inanıyorum

burakkova 06.07.2011 08:19

kombinelik halimiz mi kaldı.. ilk maaşımla kombine alacaktım.. yazıklar olsun..

58SİVAS58 06.07.2011 12:59

son maçta bizim yerimize stadı dolduran sahte sivassporlu gerçek istanbul yalakası fenerbahçelilerin kombineleri hayırlı uğurlu olsun !!!!

cılgınsivas58 06.07.2011 13:52

fb ye kombine verecek olan sahte sivassporluların gözü aydın kombineler çıkmış

Mustafa58Ağa 06.07.2011 14:12

protokol a locanın altındaki tribünmü

ahmet ali 06.07.2011 14:19

Hangi ligde oynayacağımız belli bile değilken kombine biletler satışa çıkarılır mı??

avare 06.07.2011 18:48

Amac sadece sivasspora yardim bu her sivaslinin boyun borcudur isterse takim amatör kümeye dussun
Mecnun baskannin yanlis bisey yaptigini dusunmuyorum yapmissada Allah ondan sorsun ama su varki sivas sivas olali Mecnun baskan gibi bir baskan görmedi onunda hakkini yemeyelim
cok cabuk doldurusa geliyoruz lutven takimimiza ve baskanimiza sahip cikalim
zaman birlik ve beraberlik zamani

emin kara 06.07.2011 22:04

Arkadaşlar canınızı sıkmayın şike olaylarında aramiza beşiktaşta katılmasıyla güçümüze güç kattık haydi hayrlısı böylece yalnız olmadıgımız dan dolayı birazda olsa rahatladık şimdiye kadar böyle görülmemiş ilklere imza atanlar sanırım trabzon lara şirin görünmek için yapıyorlar baktılar Trabzon 27 yıldır şampiyon olamıyor bu kadar yaklaşmışken ellerinden uçup giden kupayı almak için seneryolar yazmaya başladılar bir takım hikayeler yazarak böylece kupayı almayı düşünüyorlar bunlar sadece konuşmalardan ibaret olacaktır yani ne yaparlarsa yapsınlar yinede o kupayı alamıyacaklar tabbiki kupanın yanında bizide uçuruma atarak bizdende kurtulmuş olacak lardı yani hayelerine böylece kavuşacaklardı ama olmayacak bunlar boş hayalerdir boşa kürek cekiyorlar

Salim58 15.07.2011 07:47

[B][I]10 günde 400 kombine satıldı[/I][/B]

Sivasspor adının şike olaylarıyla anılması Yiğidoları fazla etkilememiş görünüyor. Yaklaşık 10 gün önce piyasaya sürülen Sivasspor kombine biletlerinden dün itibarıyla maraton tribünden 230 adet, VİP'ten ise 172 tane satıldığı belirtildi.
Yetkililer, geçtiğimiz yıllarda da bu dönemlerde kombine biletleri satışının yavaş gittiğini, ancak maçların başlamasına 15–20 gün kala satışların arttığını hatırlattı.
Sivasspor yönetimi bu sezon maraton ve VİP olmak üzere toplam 2 bin 600 adet kombine bileti satışa sundu.
Öte yandan dün kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, kombine kart satışlarının kongre müzesi bahçesindeki Sivasspor büfesinden 250, 400, 600 ve 1000 TL.'ye devam ettiğini hatırlatıldı.

Hürdoğan.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:20.