![]() |
Cevap: YÖNETİMDEN AÇIKLAMA
Beşiktaş Kulübü'nden kiralık olarak takımımızda oynayan kaleci Korcan Çelikay ile ilgili olarak; menajeriyle olan telefon görüşmelerinden dolayı davası devem etmekte ve hakkında mahkeme tarafından tutuklama kararı verilmiştir. Korcan Çelikay’ın içinde bulunduğu durum itibariyle yönetim kurulu tarafından sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilmiştir.
|
[quote]maç öncesi[B] protokol biletleri [/B]ve Fenerbahçe Kulübüne verilmek üzere [B]misafir davetiyeleri bulunmaktadır[/B][/quote]
bu aciklamayi cok tuhaf buluyorum. protokol biletleri cantaya konacak kadar cok mu? ;) Davetiyeler mac gecesi mi verilir? ;) bu yazdiklarimi baska yere ceken olmasin. ben sadece fikir jimnastigi yapiyorum. |
[QUOTE=Salim58;730519][B]Şunu demek istiyorsun ben basında çıkana inanırım mahkemenin kararı beni bağlamaz böylemi dedin benmi öyle anladım.
Diyelimki şu ana kadar basında çıkan haberlere inandık şuçluların şuçu şu şu her neyse yarın mahkeme derseki bu kişinin suçu şu derse ve bu kararla basında çıkan haberler tam tersi olursa ozamandamı basın doğru diyeceğiz. TFF başkanına bile bilgilerin tamamı verilmiyorken basına herşeyin verilmesi normalmi anormalmi bana göre anormal..[/B][/QUOTE] Öyle bir anlam çıkarmışsınız ki pes doğrusu. Sanki gündemi takip etmiyor Mehmet Baransu'nun kim olduğunu bilmiyor gibi yazıyorsunuz. Ergenekon sürecinde bir tane tahmini yanlış çıkmadı. Çünkü bazı malum güçlerle bağlantısı var. Dolayısıyla onun söylediği belgeler şimdiye kadar (istisnası tabiiki olabilir) birebir doğru çıktı. Soruşturma gizliyken bu kadar bilginin aleniyet kazanması anlaşılır değil ama kimsenin buna müdahale ettiği de yok. |
[QUOTE=50sekiz;730523]bu aciklamayi cok tuhaf buluyorum.
protokol biletleri cantaya konacak kadar cok mu? ;) Davetiyeler mac gecesi mi verilir? ;) bu yazdiklarimi baska yere ceken olmasin. ben sadece fikir jimnastigi yapiyorum.[/QUOTE] Sen fikir jimsansitiği yapaken toplum psikolojisini ve toplum dinamiklerinin nasıl harekete geçeceğini düşünüp, ona göre itidalli ve daha ucu açık fikir jimnastiği yapmalısın.. Herkes şu an diken üstünde iken, onarılması güç ve tamiri imkansız hasarlar bırakılmaması gerekir yaptığın fikir jimnastiğinin |
korcanın gönderilmesi Rıza hocayıda üzer ona güvenmişti ikinci ligden al getir tekrar bjk nin gündemine sok insallah aklanır yazık oldu
|
[QUOTE=bulentt07;730527]korcanın gönderilmesi Rıza hocayıda üzer ona güvenmişti ikinci ligden al getir tekrar bjk nin gündemine sok insallah aklanır yazık oldu[/QUOTE]
Aklansa bile bu saatten sonra Süper Lig'de kendisine bir kulüp bulmasi cok zor olacaktir, belki Bank Asya'da bile. Eskisehirspor Mehmet Yildiz'in sözlesmesini sadece gözaltina alindi diye fesih etti...... |
peki başkan şike yaptı ise ( ben hiç ihtimal vermiyorum ama) futbolcuların haberi yokmu şikeden fener maçı için para alındı ise başkanın futbolculara biz bu maçı fenere sattık ona göre oynayın demesi gerekmezmi. ben ce bu işte bir oyun var birileri tasviye edilmek isteniyor bizide alet ediyorlar . dua edelim. (ALLAH doğruların ve dürüst insanların yar ve yardımcısı olsun) Her şartta sivassporumuzun yanında olmamız lazım gelir..
|
Sağlam delil olmazsa birşey olmaz ınş. Allahım bir an önce bitsin şu ızdırap .
|
[QUOTE=sivasfutbol;730533]peki başkan şike yaptı ise ( ben hiç ihtimal vermiyorum ama) futbolcuların haberi yokmu şikeden fener maçı için para alındı ise başkanın futbolculara biz bu maçı fenere sattık ona göre oynayın demesi gerekmezmi. ben ce bu işte bir oyun var birileri tasviye edilmek isteniyor bizide alet ediyorlar . dua edelim. (ALLAH doğruların ve dürüst insanların yar ve yardımcısı olsun) Her şartta sivassporumuzun yanında olmamız lazım gelir..[/QUOTE]
iki seyi ayirt etmek gerek. birincisi:sike veya sikeye tesebbüs kanitlanirsa suctur. ikincisi: sike illaki 11 futbolcu ile yapilacak diye kural yok. genelde sikeler kaleciler, defans hatti ya da forvet üzeri yapilir. bazen teknik direktörler üzeri yapilir (bazi futbolculari oynatmamasi, yanlis taktikle oynatmasi gibi vakalar) |
Sonuna kadar takımımızın, başkanımızın vede futbolcularımızın arkasındayız.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:48. |