![]() |
Cevap: Sadece Yürümekle Olmaz!!!
TSO'dan Sivasspor'a destek
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, şike soruşturması kapsamında Sivasspor'a destek verdi. [url]http://www.sporx.com/futbol/sorusturma/tsodan-sivasspora-destekSXHBQ239669SXQ?frm_page=2#yorumlar[/url] |
Metni kopyaladım ve ben de yolladım ancak benim de bir fikrim var. Şehrimizde maddi durumu iyi olan hemşehrilerimiz "Arkandayız Başkanım" "Seninleyiz Başkanım" gibi sloganlarla Mecnun başkan bayrağı yaptırsa bizler de vlerimize arabalarımıza işyerlerimize asak desteğimizi yedi cihana duyursak çok iyi olur diye düşünüyorum
|
........İmza..........
|
ben maili gönderdim kardeşim, eline sağlık bu arada. hadi hanımlar beyler sivasımız için bir mailde sizden olsun!
|
senin yazdigin metni yolladim fakat o metnin yanida bir metinde ben yolladim
|
her acının bı ahı vardır bı offf çekersın bıter hersey
|
[QUOTE=dogan5880;731402]her acının bı ahı vardır bı offf çekersın bıter hersey[/QUOTE]
[B][COLOR="blue"]o kadar basit mi? o zaman burada yazılan yorumların filan hiçbir değeri yok. önce bank asya ya düşelim of deriz geçer. sonra 2. lige düşelim of deriz geçer. sonra 3.lig yine bir of oda geçer. en sonunda malatyaspor gibi oluruz bölgesel amatör lige düşeriz o zamanda bir of çekeriz geçer değil mi?[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:33. |