SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bari siz yapmayın! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32440)

bulentt07 22.07.2011 21:35

Cevap: Bari siz yapmayın!

Dün canı gönülden yenilmelerini istedim olmadı ınsallah legıa varsova yener bunları.benfıca yıda desteklıyorum.Gantep ve Trabzon Sivas bes yerken göbek atmıstı.her konuda milliyetciyim ama bu konuda asla.

4eylül 22.07.2011 21:44

biz ta o zamanlar söylüyorduk

yol58 22.07.2011 21:48

hay kalemine ve agzına saglık kapak olmuş sütten çıkmış akkaşıklara yüregine saglık

yol58 22.07.2011 21:51

o maçı hiç unutmadıkki unutmucazda meydan boş atsınlar bakalım allah bir gibi inanıyorum alnımızın akıyla bu işte zarar görmeden aklanacagız.gör hele o zaman gele hayırlı gele akkaşıklara söyleyecek elbet bir iki sözümüz olacaktır.

kiNgSiZe58 22.07.2011 21:55

antepi antep yapan paraya bogan zaten eziktas.. tabata ve ismail köybasi sayesinde nekadar para almislardi..

yol58 22.07.2011 21:55

[QUOTE=serserilerin_prensi;733528]Gaziantepli bu dernek başkanının,hiçbir iddiası olmayan takıma kulübün primi 3-5 kat artırmasının ne anlama geldiğini bilecek kadar da zekası vardır herhalde!!

şuraya benim kafam takıldı arkadaşlar kusura bakmayın şimdi maç oynanırken sivasspor klubü başkanı soyunma odasında sivasspor lu futbolculara sizinkide 10 katına çıkarıldı deselerdi bizimkiler dahamı çok bastıracaklardı yani oraya çıkarken tmm paranın önemi var ama armanın önemi yokmuydu bizim oyuncularımız niye gaziantep sporlu futbolcular kadar bastırmadı... buraya takıldım beni anlamışssınızdır umarım...[/QUOTE]

elbette vardı armanın önemi ama güzel kardeşim o günleri hatırlarsak bazı çevreler sivasın şampiyon olmaması için çok çaba sarfetmişlerdi söylenecek çok söz var ama neyse...

58 SiVaSıM 58 22.07.2011 23:14

SONUNA KADAR SİVASSPORLUYUZ bizi düşürseler bile ki bu zor ihtimal henüz hiçbi belge çıkmadı bizle ilgili basında zaten fb,bjk,ts ve mersinin düşmesi bekleniyor sivasın adı geçmiyor

V1CT0RY 22.07.2011 23:58

[B]Şerefsizlerin Şeref Dersi Verdiği Nerede Görülmüş??

Beşiktaş'ın Taşeronu Olmaktan Sıyrılıp Önce Ona Buna Değil Kendinize Oynamayı Öğrenin , Sonra Millete Şeref Nidaları Atarak Ders Verin Zübükler...[/B]

MaXiMuM 23.07.2011 01:23

[QUOTE=alemdarlar;733547]Antep,Kayseri,Trabzon demeyin arkadaşlar.Yoksa ceza alıyorum sitede.:)
Bakarız icaplarına.[/QUOTE]

[B][B]Aynen öyle. Bu çok şerefli !!! ve geçmişi çok temiz !!! kulüplerin ismini duyunca sinir katsayılarım artıyo[/B][/B]r :mad:

favori58 23.07.2011 01:38

Aptullah abi kalemine sağlık,bende antepe bu nedenle çok gıcığım. Onlar her zaman beşiktaşın taşoranı oldular. Antep başkanını televizyonda terbiyeli maymun gibi görünce deriliyorum..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:58.