![]() |
Cevap: Yazıcıoğlu Adına Spor Kompleksi
[B]Mimarisi güzel yapılır umarım hayırlı olsun...[/B]
|
[QUOTE=yigidoss;734941]Yakında adresimiz şöyle olacak Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Sokak Muhsin Yazıcıoğlu Apartmanı Muhsin Yazıcıoğlu blok. Kardeşim şimdi bana kızacak BBP li arkadaşlar biliyorum ama çok abartılmadı mı bu ya?:confused: :confused: :confused: [COLOR="Red"]Rahmetli başkanı en az BBP'li arkadaşlar kadar tanır görüşür ve severdim. [/COLOR]
Size küçük bir anımı anlatayım. Bir gün derste Atatürkle ilgili bir konu anlatıyorum çocuklardan biri "Iyyyyyyy yine mi Atatürk" dedi. "Kızım neden öyle diyorsun? O olmasaydı belkide bugün ülkemiz olmayacaktı vs.vs.vs." dedim çocuk bana dedi ki "Öğretmenim tamam ama evden çıkıyorum Atatürk Cad. Atatürk Lisesi- Atatürk İÖO - Atatürk Üniversitesi - Atatürk Müzesi (saydı-saydı-saydı)" dinlerken bana bile gına geldi ve çocuğa hak vermeye başladım. Ve finalde çocuk şunu söyledi "Atatürk çok büyük bir insan olsa bile ben artık adını duymak istemiyorum" Yani insanlara bir şeyleri zorla empoze etmeye çalışırsanız amacınızın zıttına büyük bir antipatiyle karşılaşırsınız. [COLOR="Blue"]Lütfen beni yanlış anlamayın[/COLOR][/QUOTE] Bana Muhsin Yazıcıoğlu adı verilen 5 tane yol, bina, kompeks vs vs vs. sayabilir misiniz? |
[QUOTE=edebiyatisyen;734952]Bana Muhsin Yazıcıoğlu adı verilen 5 tane yol, bina, kompeks vs vs vs. sayabilir misiniz?[/QUOTE]
Adam karşı çıkacakya bahanesine bakın Allah aşkına. MuhsinBaşkanın adı yurt dışında bir köye veriliyor,doğup büydüğü ve her seferinde Sivaslı olmasıyla gurur duyan "Yüzyılın lideri"de denilen bir insanın adının sivas'ta tesise verilmesine gocunanlar var. Aslında bunları muhatapta almamak gerekir. birde utanmadan yalan söyleyip " Muhsin başkanı bende severdim.." demeleri yokmu Bu ziyniyetlere şunu sormak lazım. Acaba Sivas'daki çeşitli tesis,cadde,okul,müze vs. gibi yerlerin kaçında inönü adı var. Eminim sizin gibiler,yeni yapılacak bu tesise inönü,demirel vs. ismi vereselerdi sesiniz çıkmazdı. |
hayırlısı olsun inş yapılır
|
Gerçekten sevindirici bir haber,umarım herşeyiyle hem adına hem de Sivas'ımıza yakışacak bir tesis kurulur.
|
..........................
Teşekkür ederiz.Herşey Spor için olmalı. |
hayırlısı olsun
|
[QUOTE=yigidoss;734941]Yakında adresimiz şöyle olacak Muhsin Yazıcıoğlu Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Sokak Muhsin Yazıcıoğlu Apartmanı Muhsin Yazıcıoğlu blok. Kardeşim şimdi bana kızacak BBP li arkadaşlar biliyorum ama çok abartılmadı mı bu ya?:confused: :confused: :confused: [COLOR="Red"]Rahmetli başkanı en az BBP'li arkadaşlar kadar tanır görüşür ve severdim. [/COLOR]
Size küçük bir anımı anlatayım. Bir gün derste Atatürkle ilgili bir konu anlatıyorum çocuklardan biri "Iyyyyyyy yine mi Atatürk" dedi. "Kızım neden öyle diyorsun? O olmasaydı belkide bugün ülkemiz olmayacaktı vs.vs.vs." dedim çocuk bana dedi ki "Öğretmenim tamam ama evden çıkıyorum Atatürk Cad. Atatürk Lisesi- Atatürk İÖO - Atatürk Üniversitesi - Atatürk Müzesi (saydı-saydı-saydı)" dinlerken bana bile gına geldi ve çocuğa hak vermeye başladım. Ve finalde çocuk şunu söyledi "Atatürk çok büyük bir insan olsa bile ben artık adını duymak istemiyorum" Yani insanlara bir şeyleri zorla empoze etmeye çalışırsanız amacınızın zıttına büyük bir antipatiyle karşılaşırsınız. [COLOR="Blue"]Lütfen beni yanlış anlamayın[/COLOR][/QUOTE] kaş yapıyım derken göz çıkartmak bu olsa gerek |
yakisir ;).................
|
Site yöneticileri her zaman ki gibi yorumlarımı takip ediyor.Ama yukarıda yapılan yorumları kaçırıyor. Alperen yazdık yorumumuz silindi. Sedat abi yazdık yorumumuz silindi.Bakın aşağıya ne yazacağım.
Alperen Muhsin Yazıcıoğlu'na herşey yakışır... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:41. |