![]() |
Cevap: Otyakmaz moral buldu
Bir Sivassporlu olarak bazı şeylerin ayrılığını kabullenemem. Mehmet Yıldız, 4 Eylül Spor kompleksi, Mecnun Odyakmaz...
|
[FONT="Century Gothic"][B]En kisa zamanda aramizda olursun Baskanim insallah...[/B][/FONT]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;735520][url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://b1108.hizliresim.com/11/8/10/1962.jpg[/img][/url]
Bir ayı aşkın süredir ceza evinde bulunan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar,Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve kaptan Hayrettin Yerlikaya tarafından ziyaret edildi. Önceki gün gerçekleşen ziyarette, başkanın kendinden emin ve moralli olduğunu söyleyen Başkanvekili Erdal Sarılar “Açılış maçında Yiğidoların kendisine gösterdiği sevgi onun için büyük bir moral oldu. Her zaman söylediğini yine söyleyerek “ Ben Sivaslıyı yere baktıracak hiçbir şey yapmadım, maç satmak en büyük namussuzluktur” dedi. İnşallah kısa sürede mahkemeye çıkarak aklanır, buna bütün kalbimizle inanıyoruz” dedi. Hürdoğan[/QUOTE] Başkanımız inşallah ilk duruşmada serbest bırakılır. Kendisinin maç satmak gibi onursuzca bir şeyi yapacağına inanmıyorum. Yeniden başkanlık koltuğuna oturup, hayali olan, Chelsea' yi Sivas'a getirme düşüncesini başarmasını temenni ediyorum. |
[QUOTE=mucahitbaba58;735527][B]biz sana guveniyoruz baskan "sana guvenmeyen ve senden suphe edenler utansin"biz ki senden suphe bile etmiyoruz etsek ihanet etmis oluruz ben sahsim adina sana adim gibi eminim ciktigin gun bayramimdir baskan [/B][/QUOTE]
Altına imzamı atıyorum.... |
İNŞALLAH anlımızın akıyla cıkacagız
|
BU DAVA başladığından beri başkanımıza hep inandım halada inanıyor ve güveniyorum benim için savcının emniyetin birkısım basının nedediği değil onun nedediği önemlidir açıklamaları kendine olan güvenini yansıtıyor inşallah tez zamanda aklanarak serbest kalır.
|
[B]yw akil var mantik var baskandan suphe edenlere soruyorum baskan gercekten yapmis olsa simdiye kadar coktan istifasini verirdi lutfen kimse suphe dahi etmesin
suphe ederseniz sonra utanirsiniz [/B] |
Başkan'ın avukatı çıkıp bir an önce açıklama yapmalı. Ve Etik Kurulu kararını vermeden önce Etik Kurulu'na konuyla ilgili yazı göndermeli Başkan.
|
hiç şüphe duymadık başkanımızdan en kısa zamanda aklanarak çıkacaktır.sivassporda hak ettigi yere gelecektir.allah yardımcımız olun iftira kadar agır bir yük olamaz.
|
inşallah aklanacaksın büyük başkan
eski günlerdeki gibi başarıya koşacağız Sivasspora çok yararın oldu |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:13. |