![]() |
Cevap: Artık Sivasspor Başkanı Değil
[QUOTE=akifesk;736429]mecnun odyakmazın sivasspor a yaptığı yani sivassporu süper lige çıkarması, şampiyonlar ligi elemesi oynatması vs. denizde boğulan kızı kurtarıp kenarda tecavüz etmek gibi birşey çıkarsa o zaman ne yapacağız? biz şimdiden bize belkide bu kötülüğü gerçektende yapan kişiye aşık olmayalım . en mantıklısı aklansınlar temizlensinler öyle konuşalım.[/QUOTE]
Temizlik mi.Aklanmak mı. Ben SİVASSPOR küme düşer diyorum şahıslar yüzünden.Açıklamalar şimdilik yapılan açıklamalar.Dikkat edersen açıklamada sonuç belli olana kadar gibilerinden bahsediliyor.Sonuç sence ney kardeşim. Lazio'da Juventus'ta elini kolunu sallayarak birsene ligde bulundu.Ama ne oldu. Yunanistan'da şuan ligden düşme kaldırıldı.Ama kaldırılmadan önce 2 sene süren dava vardı.Oynadı kulüpler ve sonra acıdılar mı.Oynadın ama şuan oynayamassın dediler.Arada alınan kararlar.Dikkat ederseniz SONUÇ belli deil ama aldığımız karar bu diyorlar.Şimdilik alınan karar bunlar.Evet aklanma çıkabilir.Ama sanmıyorum. |
fatura cezaevındekılere kesılecektı bellıydı
|
[B][I]Başkanı ne çabuk sattınız hemen.Zil takıp oynamadığınız kalmış bide kına yakarsanız artık rahat uyursunuz.;)[/I][/B]
|
[QUOTE=Hedef58;736437][B][I]Başkanı ne çabuk sattınız hemen.Zil takıp oynamadığınız kalmış bide kına yakarsanız artık rahat uyursunuz.;)[/I][/B][/QUOTE]
1967 liler vardı.Hiç sevmem ama bir sözleri vardı. HATIRLARSIN SENDE. Bizi satanız bedavaya satarız... AYRICA ARTIK SİVASSPOR BAŞKANI DEİL.abi de abi. |
Bizi Satanı Bedavaya Satarız.
1967'lilere ait bir söz. |
[QUOTE=alemdarlar;736438]1967 liler vardı.Hiç sevmem ama bir sözleri vardı. HATIRLARSIN SENDE.
Bizi satanız bedavaya satarız... AYRICA ARTIK SİVASSPOR BAŞKANI DEİL.abi de abi.[/QUOTE] Ne çabuk u dönüşü yaptın daha düne kadar başkanım diyordun. Yuvarlak olma düz ol dilk ol eğilme.Biz kime abi diyeceğimizi biliyoruz sen kendini kontrol et bozulma.:) |
[QUOTE=alemdarlar;736438]1967 liler vardı.Hiç sevmem ama bir sözleri vardı. HATIRLARSIN SENDE.
Bizi satanız bedavaya satarız... AYRICA ARTIK SİVASSPOR BAŞKANI DEİL.abi de abi.[/QUOTE] sana kına gerçekten lazım.şimdi bakkal dükkanı gibi yönetirsiniz takımı sizin gibi zihniyetler takım bu saatten sonra federasyonun falan düşürmesine gerek yok lafta cok seven patates kafaalar zaaten gerekeni yapar |
Mahkeme yargı süreci şike mike filan sallayın bir kenara.Bu dava ortaya çıkmadan önceki mesajlarıma da bakıp başkan hakkındaki düşüncelerimi okuyabilirsiniz.(en azından benim)
Sivas sınırları içerisinde yaşayan ve son maçta Sivasspor tirübününde olan bütün renkdaşlarım ne demek istediğimi anlayacaktır. Özet. Asıl biz satıldık. |
kimse boş konuşmasın büyük başkan imza yetkisi olmasada bu kulübün başkanıdır HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ BÜYÜK BAŞKAN
|
[QUOTE=Hedef58;736442]Ne çabuk u dönüşü yaptın daha düne kadar başkanım diyordun.
Yuvarlak olma düz ol dilk ol eğilme.Biz kime abi diyeceğimizi biliyoruz sen kendini kontrol et bozulma.:)[/QUOTE] Yorumlarımı oku.Hatta okuma deiştirmişler silmişler.Hatta bak ya.KALMIŞTIR KIYIDA KÖŞEDE.Hatta uzaklaştırıldım ben mecnun başkana yaptığım yorumlardan dolayı siteden.BEN BAŞINDAN beri yolu gösteriyorum.Başkanımız derdim,başkan demeye başladım.Mencun başkan derdim, mecnun abi demeye başladım.:) Osman Seçilmiş çizgiden vazgeçmedi.Muhsin Yazıcıoğlu çizgiden vaz geçmedi.Cerrah baba çizgiden vaz geçmedi.Mecnun Otyakmaz çizgiden çıktı. Yorum yaparız laf yeriz.Ben 2 ay yorumlara ara veriyorum.Hiç bir foruma yorum yapmayacağım iki ay.İZLEYECEĞİM... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:29. |