SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Takım Olarak Hazırız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32588)

tavatir 18.08.2011 23:42

Cevap: Takım Olarak Hazırız

Hayırlısı inşallah :)

<Sivasspor58> 19.08.2011 00:06

Hocam sınırları zorlayın bir forvet alalım

asdera58 19.08.2011 00:36

hocam forveti acil alın takıma alıştırın bize acil bir forvet lazım

A.Turan Korkmaz 19.08.2011 01:16

[U]Lige hazır mıyız, değil miyiz?[/U]
Sivas'ta oynanan Belgrad maçında Sivassporumuz lige hazır bir görüntü vermişti. Hatta o maçtan sonra takımın makine gibi tıkır tıkır işlediğini yazmıştım.
Ankara turnuvasında ise Rıza hocamız takım tertibini ve sistemi her maç değiştirdi. Ankara turnuvasını bir tür laboratuvar gibi kullandı. O nedenle de istikrarsız oyun ve istenmeyen sonuçlar çıktı ortaya. Rıza hoca da bunun farkında ,takımına güveniyor. Takım Belgrad maçındaki kurgu ve taktikle oynarsa yürüyor. Ancak,Rıza hocaya B ve C planları da lazım. Rakipler Sivassporumuzun rutin oyununu çözüp tedbirler alırlarsa ne yapacak? o düşünceyle hem oyuncularını ayrı ayrı takımlarla oynattı, hem takımın farklı şablonlara uyup uymayacağını kontrol etti.
Bundan sonra ne olur?
Eğer G.Birliği'nin gelecek hafta düzenlemeyi düşündüğü 2. Ankara turnuvası gerçekleşirse, Rıza hocamız sakatlıkları düzelenlerle yeni gelenleri de oynatma ve görme şansı bulacak.
Sivassporumuzun bir forvet daha almasını çok istiyor ve gerekli buluyorum. Bunun dışında takımın üç hafta daha çalışmayla 9 Eylül'de lige hazır gireceğini düşünüyorum Rıza Çalımbay'a inanalım, hazırlık maçlarının sonuçlarına çok takılmayalım,takıma güvenelim.

öğretmen 19.08.2011 03:30

HOCAM FORVET HEMDE EN ACİLİNDEN

teknik 19.08.2011 08:26

[B]"Gençlerbirliği'nden Mahmut Boz'u transfer ettiklerini hatırlatan Çalımbay, bu futbolcunun takıma yararlı olacağına inandığını, bir de forvet transfer etmek istediklerini söyledi. [/B]"
Bu cümle diyor ki bence takımın geri kalanını tamamladık.Ama forvet lazım.İstiyorum ve liste yönetimde.Anlaşıp getirecekler.Hocaya kızmayın.Bencede forumlarda yazan bir arkadaşın düşündüğünü onaylıyorum.Hoca takıma baktı.Orta saha,savunma,kanatlar buralardan memnun.Ama santfor lazım diyor.Ankara daki turnuvada bu anlayışla denemeler yaptı.Tabi şansız sakatlıklarda vardı ama hoca takımın tamamını gördü ve alternatif oyuncularını ve oyun tarzlarını denyerek onlara şans verdi.Yoksa o haliyla Enaramoyu,cihan yılmazı 90 dakika tutar mı?Hoca en çok o haliyle oyuncuya 30 dak. dayanıyor.Geçen sene maçlarda gösterdi bunu.(İç saha daki tüm maçları seyreden biri olarak söylüyorum.)

akifesk 19.08.2011 10:21

eğer bu halimiz lige hazır halimizse çok net söylüyorum son iki sezondan hiç farkı yok yine düşmemeye oynarız. ligin dibine demir atar ancak bu takım.

yiğido1996 19.08.2011 10:27

hocamıza güvenimiz tam takımı bu sene iyi yerlerde görmek istiyoruz...:D

58akif34 19.08.2011 10:49

herkes ağzına almış bir ankara turnuvasında kötü oynadık küme düşeriz ya ben anlamıyorum o turnuvada 8 oyuncu değiştiriliyordu bunun anlamı maç kazanmaya gerek yok futbolcu dene uyum sağlasın acaba bu futbolcu başka mevkide nasıl oynar biz bu tarz oyunların meyvesini geçen sezon aldık en basit ilk yarı konya maçı hayrettinı oyuna aldı hoca konya defansa aldı sandı ama adam 10 numara mevkiinde oynadı ve 10 kişi kaldık ve maçı kazandık ilerde sizde göreceksiniz

alemdarlar 19.08.2011 13:24

Takım olarak hazırız,teknik heyet oarak hazırız,taraftarlar olarak hzırız.İnşallah yönetimimizde hazırdır.Başarılar Sivassporuma...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:26.