SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Rakip Adanaspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32603)

şarkışla 58 23.08.2011 14:20

Cevap: Rakip Adanaspor

Artık gerçek futbolumuzu göstermeliyiz ligin başlamasına kısa bir süre kaldı.

cılgınsivas58 23.08.2011 14:41

işallah yeneriz turnuva maçındaki gibi olmasın

DOLCE58 23.08.2011 20:20

admin kardes.isine gewlen yorumu gosteriyon. yalakayi sevmem.BANLIYON hemen

58585858585858 23.08.2011 20:34

Rıza Hoca bu sene takımı toparla 2 senedir düşmemeye oynuyoruz bu sene avrupa kupalarına oynayalım... Artık Trabzonspor gibi ÇİRKEF DÜZENBAZ KİBİRLİ bir rakibe kafa tutacak bir takım oluştur allah aşkına 2 senedir trabzon bjk gs fb deplasmanlarına 0 puan yazmaktan bıktım düşermiyiz kalırmıyız diye hesaplar yapmaktan bıktım rıza hoca yeter artık bu sene yüzümüzü güldür 2 senedir her hafta moralsiz ruh gibi dolaşan biri oldum AMA BU SENE UMUTLUYUM SİVASSPORUMA BU SENE GÜVENİYORUM BU SENE OLACAK AVRUPAYA GİDECEZ ! BU SENE YÜZÜMÜZ GÜLECEK HAMSİLERİ YENECEZ BU SENE 2 MAÇTADA CANİ GÖNÜLDEN İNANIYORUM BUNA !!!

58585858585858 23.08.2011 20:36

Bu arada abartmışım :D :D :D hamsilere 2 maçtada yenilmeyeceğiz demek istedim :)

HALIL 23.08.2011 21:01

[QUOTE=tavarih;737183]Hayırdır Halil ne yaptılar sana ? Şu ana kadar bir sorun yaşadığımızı sanmıyorum.

Her karşımıza çıkana böyle yazarsanız ayıp olur bence. Ondan sonra da başkalarının sitelerinde en nefret edilen takımlar arasında bizim adımızı görürsünüz.[/QUOTE]

iyi peki oyle olsun ama ben bir daha sinirli sinirli mesaj yazmicam hep yanlis anlasiliyom hem benim bir adanilya ozel bir hususum olmustu hepsini ayni torbaya koymicam haklisin ama kayserililer ve trabzonlular icin bir sey diyemicem acikcasi ama bu bizim turk toplumunda var malesef neyse sen beni bagisla

Respect58 23.08.2011 21:12

[B]Artık ilk 11imizi oturtmalıyız.Bugüne kadar kim ne durumda belli olmuştur.Farklı şeyler deniyerek zamanı boşa harcamayalım.Çıkalım yenelim ve olumsuz düşünceleri bir nebze olsun dindirelim..
[/B]

tavatir 23.08.2011 21:17

[QUOTE=yigido_halil_58;737201]iyi peki oyle olsun ama ben bir daha sinirli sinirli mesaj yazmicam hep yanlis anlasiliyom hem benim bir adanilya ozel bir hususum olmustu hepsini ayni torbaya koymicam haklisin ama kayserililer ve trabzonlular icin bir sey diyemicem acikcasi ama bu bizim turk toplumunda var malesef neyse sen beni bagisla[/QUOTE]

Yok estagfirullah bağışlamak bize mahsus değil. Herkes kendinden mesuldür. Bir Adanalı, bir Kayserili, bir Trabzonlu yanlış yaptı diye hepsi öyle olmaz. Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. Yarın bir gün savaş çıksa hepimiz aynı cephede savaşacağız. Şehirlerin birinde afet olsa hep birlikte yardıma koşacağız. Ülkemizde insanlar herşeyden kolaylıkla bölünebilmekteler. Bir maç için bölünmeye kavgalara hiç gerek yok. Birlikteliğe gerek var.

yıldızelii8 23.08.2011 23:06

Son kez geliyorum bea :( ondan sonra ver elini manisa ver elini askerlik

Salim58 24.08.2011 00:05

[B]Bu maça yetişemiyorum ama Cumhuriyet kupası maçında 4 Eylüldeki yerimi alacağım.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:32.