|  | 
| 
 Cevap: Bu sene ligi hangi sırada tamamlarız? [B]Futbol bilgisine güvenen birisiyim.Kadro kalitesi olarak ilk 10 rahat gireriz.Tabi önemli olan kadroyu iyi kullanabilmek Rıza hoca çıkın oynayın derse zorlanırız.Şunu iddaa ediyorum Sivasspor bu sezon evinde hiçbir takıma yenilmez.[/B] | 
| 
 Cevap: Bu sene ligi hangi sırada tamamlarız? Tahminim lig şöyle bitebilir. 1-Galatasaray 2-Fenerbahçe 3-Beşiktaş 4-Kayserispor 5-Trabzonspor 6-Bursaspor 7-Gaziantepspor 8-İstanbul B.B 9-Eskişehirspor 10-Antalyaspor 11-Karabükspor 12-Sivasspor 13-Manisaspor 14-Samsunspor 15-Ankaragücü 16-Gençlerbirliği 17-Orduspor 18-Mersin i.y | 
| 
 Cevap: Bu sene ligi hangi sırada tamamlarız? 1.Fenerbahçe 2.Besiktas 3.Galatasaray 4.Trabzonspor 5.Bursaspor 6.Kayserispor 7.Gaziantepspor 8.Orduspor [B]9.Sivasspor[/B] 10.Samsunspor 11.Eskişehirspor 12.Mersin Idmanyurdu 13.İstanbul BB 14.Ankaragücü 15.Antalyaspor 16.Manisaspor 17.Karabükspor 18.Gençlerbirliği | 
| 
 Cevap: Bu sene ligi hangi sırada tamamlarız? ben cok duygusal bir insanim bana kalirsa sivassporum 1. olur sampiyon olur ama gercekci olmak gerekirse tahminlerim soyle 1.galatasaray 2.besiktas 3.trabzonspor 4.bursaspor 5.kayserispor 6.gaziantepspor 7.fenerbahce 8.eskisehirspor 9.orduspor 10.mersin idman yurdu 11.samsunspor 12.sivasspor 13.kardemir celik karabukspor 14.istanbul buyuksehir belediyespor 15.medical park antalyaspor 16.genclerbirligi 17.manisaspor 18.ankaragucu transfer sezonlarina bakarsak lig boyle tamamlanir fazla da abartmayin sivasim 11. ile 14. aralar arasinda tamamlar ligi(12.olabilir) bu yil da dusmessek hic dusmeyiz bunu da kafaniza sokun gs sampiyon olur 3 dusecek takimda buyuk ihtimal krizde olan akaragucu (cok futbolcu kaybetti oda tam transfer szonu bitince) gencler cok futbolcu satti ve kotu transferler yapti ve manisasporun sadece 3 transferi var ve cok sessiz sedasiz kaldi [B]antalya karabukspor ve istanbul buyuksehir belediyespor dusmemek icin oynicak bunlar bizim malesef rakiplerimiz olabilir[/B] tabi bunlar sedece birer tahmin insallah daha yukseklerde oluruz | 
| 
 Cevap: Bu sene ligi hangi sırada tamamlarız? 1-5 arası oy kullanan arkadaşlar hayalci.. (şu an için o seçeneği seçen yok :D) 6-9 arası oy kullanan arkadaşlar iyimserler..;) 10-14 arası oy kullanan arkadaşlar gerçekçiler... :) 15-18 arası oy kullanan arkadaşlar karamsar vede içimizdeki irlandalılar..:confused: | 
| 
 Cevap: Bu sene ligi hangi sırada tamamlarız? 1-Beşiktaş 2-G.Saray 3-Bursaspor 4-Fenerbahçe 5-Gaziantepspor 6-Kayserispor 7-Trabzonspor 8-Eskişehirspor 9-Antalyaspor 10-SİVASSPOR 11-İstanbul B.B. 12-Samsunspor 13-Ankaragücü 14-Karabükspor 15-Gençlerbirliği 16-Orduspor 17-Manisapor 18-Mersin İY. | 
| 
 Cevap: Bu sene ligi hangi sırada tamamlarız? [QUOTE=Murad_Kelleci58;738399]1-5 arası oy kullanan arkadaşlar hayalci.. (şu an için o seçeneği seçen yok :D) 6-9 arası oy kullanan arkadaşlar iyimserler..;) 10-14 arası oy kullanan arkadaşlar gerçekçiler... :) 15-18 arası oy kullanan arkadaşlar karamsar vede içimizdeki irlandalılar..:confused:[/QUOTE] bende aynisini dusunuyorum senin gibi kardesim ancak son ihtimali secenler illaha aramizdaki irlandalilar degildir onlara biz asil sinirli yigidolar diyelim :) veyahut kizgin yigidolar :) karamsar aslinda tam aradigimiz kelime ancak [B]izmirliyigido[/B] kardesim son uce koymus sivassporu bence o bir anin siniri ile oyle koymus olabilir bence dusunmuyordur takiminin dusmesine ama saygim sonsuzdur dusuncelerine | 
| 
 Cevap: Bu sene ligi hangi sırada tamamlarız? [QUOTE=yigido_halil_58;738402]bende aynisini dusunuyorum senin gibi kardesim ancak son ihtimali secenler illaha aramizdaki irlandalilar degildir onlara biz asil sinirli yigidolar diyelim :) veyahut kizgin yigidolar :) karamsar aslinda tam aradigimiz kelime ancak [B]izmirliyigido[/B] kardesim son uce koymus sivassporu bence o bir anin siniri ile oyle koymus olabilir bence dusunmuyordur takiminin dusmesine ama saygim sonsuzdur dusuncelerine[/QUOTE] Aynen öyle !.. O kadar kızıyorum ki yönetime, hocaya, anlayışa... Bizim gördüğümüzü hiç mi görmüyorlar? Transfer ettikleri forvete bakar mısınız Allah aşkına? Sinirden ölüyorum. Yav git YUNUS ALTUN'u al getir daha çok gol atar !.. :mad: :mad: . | 
| 
 Cevap: Bu sene ligi hangi sırada tamamlarız? 1-Beşiktaş 2-Fenerbahçe 3-Galatasaray 4-Bursaspor 5-Trabzonspor 6-Eskişehirspor 7-Gaziantepspor 8-İBB 9-Kayserispor 10-Orduspor [COLOR="red"]11-Sivasspor[/COLOR] 12-Genclerbirliği 13-Manisaspor 14-Mersin İ.Y 15-Samsunspor 16-Antalyaspor 17-Karabükspor 18-Ankaragücü | 
| 
 Cevap: Bu sene ligi hangi sırada tamamlarız? Şampiyonluk Grubu 1-Beşiktaş 2-Galatasaray 3-Fenerbahçe 4-Trabzonspor Avrupa ligi grubu 1-İstanbul B.B 2-Gaziantepspor 3-Kayserispor 4-Antalyaspor Şampiyonlar ligi:Beşiktaş Şampiyonlar ligi ön eleme:Galatasaray Uefa Avrupa ligi:Fenerbahçe Uefa Avrupa ligi ön eleme:Trabzonspor Kupa sahibi:Bu sene kupa finali BJK-GS arasında olur diyorum oradan kimse gitmez. | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:36. |