![]() |
Cevap: STY 1.Hafta Puan Durumu
Daha ilk haftada güvendiğimiz takımlar bizi yıktı 182 kişi arasında 42 sıradayım buda demektir takımları daha çok takip etmek gerekiyor
|
168. olmuşum..Sivasspor gibiyiz işte
|
[B]İlk haftanın günahı olmaz diyerek önümüzdeki haftalara yoğunlaşalım :)
Haftanın ilk üçünü tebrik ederim, Ayrıca yeni sezonda ki heyecanı bizlere her hafta yaşatmak için emek sarf eden ve edecek olan Yalçın abiyede teşekkür ederim :)[/B] |
110... İlk haftanın süprizlerine tosladık... :D
Önümüzdeki maçlara bakacağız :D |
arkadaslar puanlar
nasil veriliyor ilk defa bende bu yarismaya katiliyorum dogru skor tahmin dogru averaj tahmin ve dogru mac tahmin mi? |
20 puan almışım.Özel olarak şundan şöyle puan aldın diye açıklama bu seferlik bana yaparsan memnun olurum.Değerlendirme yapacağım.Bu seferkik ve teşekür ederim şimdiden...
|
[QUOTE=58CeZa58;741200]arkadaslar puanlar
nasil veriliyor ilk defa bende bu yarismaya katiliyorum dogru skor tahmin dogru averaj tahmin ve dogru mac tahmin mi?[/QUOTE] evet dogru ya kurallar neydi hatirlamiyorum kafa iste:D puanlar neye gore degerlendiriliyo |
Arkadaşlar mesajlarımız takip edilmiştir.Ben ve size gerekli açıklama yapılacaktır.
|
[QUOTE=alemdarlar;741275]Arkadaşlar mesajlarımız takip edilmiştir.Ben ve size gerekli açıklama yapılacaktır.[/QUOTE]
Özelden cevap gelmiş.Teşekkür ederim... |
120. ogz58 15 buda bir başarı yani :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:35. |