![]() |
Cevap: Başkanlarımız
şu an hangileri hayatta? yaşıyorlarsa neredeler, ne iş yapıyorlar? daha detaylı bilgi var mı?
|
öncelikle emeğinize yüreğinize sağlık böyle tarih yolculuğu yaptırdıınız için tüm başkanlarımıza emeklerine yüreklerine sağlık vefat edenler nur içinde yatsın yaşayanlarada sağlık mutluluk uzun ömür dilerim saolsunlaR varolsunlar kimi sivassporu kurdu kimi en zor dönemlerde görev aldı kimi 3.ligden çıkarrtı kimi süper lige cıkarrtıı hepşine sonsuz sevgiler.
|
[B]kimse ilgilenmemiş[/B]:confused::confused::confused:
|
[QUOTE=sebasteia;741871]şu an hangileri hayatta? yaşıyorlarsa neredeler, ne iş yapıyorlar? daha detaylı bilgi var mı?[/QUOTE]
Eskilerden Nusret AKÇA ve Hüseyin YILDIRIM'ın hayatta olduğunu biliyorum. Son dönemlerde başkanlık yapanların birçoğu hayatta zaten. İlk dönem başkanlarından bazılarının hayatta olup olmadığını öğrenmek lazım. |
Son üç başkanımızı biliyorum Osman SEÇİLMİŞ ve Mecnun Odyakmaz tesislere heykelleri dikilmesi gereken iki başkanımız 3. başkan her ne kadar akrabam olsa da Sivasspor'a çivi bile çakmamış sadece ünvan almış bir başkandır.
Daha eski başkanlarımızı hatırlayamasak da takımımıza sahip çıkmış herkesin ellerinden minnet ve hürmetle öperiz:) |
Osman SEÇİLMİŞ: 2000'li yıllarda çıkışımızı sağlayan başkan.
Mecnun OTYAKMAZ: Anlatmaya gerek var mı.Allah razı olsun ve Allah her zaman doğru yolu göstererek yanında olsun.SEÇİLMİŞ'ten bayrağı devir alan başkan. Hüseyin YILDIRIM: Kurucularımız arasında yer aldı ve belirtilen tarihte başkanlık yaptı.Kayseri olaylarına tanık oldu.Gözyaşları Kayseri'de aktı ve şahidim ben,davamıza sahip çıkın çağrısı yaptı.Şehit atalarımızın cenazelerinin Sivas'a gelmesinde yardımcı oldu. Nusret AKÇA: Kurucularımızdandı.Belirtilen tarihte başkanlık yaptı. Ahmet DURAKOĞLU: Kurucularımızdandır.Allah razı olsun.ŞAHİDİZ ŞAHİDİZ ŞAHİDİZ.Her söylediğin doğruydu başkanım.Gösterdiğin yoldayız. |
Mehmet KAYA-İsmail HAKSEVER-Yakup GÜLMEZ-Yılmaz GÖKTÜRK: Sivasspor sahipsiz değil dediler.Başkan oldular.
|
Tarihe geçmiş kurucumuz ve bir dönem başkanımız olan Hüseyin YILDIRIM şuan tekstil ve kuyumculuk işleriyle uğraşmaktadır.Mecnun OTYAKMAZ'ın ise reklamcılık üzerine firması vardır.
|
Bu güzel çalışmayı bizlere sunduğunuz için kendi adıma çok teşekkür ederim,Allah bu klüp uğruna emek vermiş,çabalamış herkez için razı olsun..
|
Hepsine bu takımın bir sevdalısı olarak teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:38. |