![]() |
Cevap: Sivasspor - Bursaspor
insallah guzel bir mac olur ve kazaniriz
|
Sivassporumuz , Bursasporu kendi Taraftarlarimizin önünde maglub edeciktir buna yürekten inaniyorum.
Macida sabirsisla bekliyorum Ligtvde. |
kivancin sakat oldugununa inanmiyorum sahsen bence haberde bir yanlislik olabilir.
ilk 11 ankaragucunun onbiri hemen hemen ayni hayrettin disinda o normal insallah hayrettin toparlamistir ona cok guveniyoruz ona kizarizda severizde o yeterki iyi oynasin cift forvet cikacaz gibi kazanmak icin sart insallah da puan aliriz ama mantigim bana yenilecez diyor bana kizmayinda tabi sivasin yenmesini cok arzuluyorum |
dikkat bursa bizden bjk'nin hincini alamaya calisacaklar ama bizim takim olarak moralimiz yerinde surpriz olur insallah kazaniriz
|
[B] bursasporun deplasmana taraftar goturmeme cezası bu macta bıtıyor galıba degıl mı?[/B]
|
Kazanabileceğimiz bir maç bence eneramo ve rasmussen kesinlikle ilk 11'de oynamalı verilen muhtemel 11'le sahaya çıkamalıyız ;)
|
[QUOTE=MeXeS58;744221][B] bursasporun deplasmana taraftar goturmeme cezası bu macta bıtıyor galıba degıl mı?[/B][/QUOTE]
evet renktaş bizim maçtada taraftar getirmeyecekler ve cezalarını tamamlayacaklar.. |
CÜNEYT ÇAKIR VE SİVASSPOR MAÇLARI :
KAYSERİSPOR 4-1 SİVASSPOR 17 Ekim 2010 Hakem Spor Toto Süper Lig SİVASSPOR 0-2 BURSASPOR 28 Ağustos 2010 Hakem Spor Toto Süper Lig KAYSERİSPOR 2-2 SİVASSPOR 12 Nisan 2010 Hakem Turkcell Süper Lig KASIMPAŞA 2-2 SİVASSPOR 5 Aralık 2009 Hakem Turkcell Süper Lig GALATASARAY 2-1 SİVASSPOR 30 Mayıs 2009 Hakem Turkcell Super Lig SİVASSPOR 3-0 TRABZONSPOR 25 Nisan 2009 Hakem Turkcell Super Lig MKE ANKARAGÜCÜ 0-2 SİVASSPOR 14 Mart 2009 Hakem Turkcell Super Lig KAYSERİSPOR 0-0 SİVASSPOR 31 Ocak 2009 Hakem Turkcell Super Lig SİVASSPOR 3-0 GAZİANTEPSPOR 29 Kasım 2008 Hakem Turkcell Super Lig ANKARASPOR A.Ş. 2-0 SİVASSPOR 4 Ekim 2008 Hakem Turkcell Super Lig SİVASSPOR 2-0 GAZİANTEPSPOR 2 Eylül 2007 Hakem Turkcell Süper Lig SİVASSPOR 1-0 TRABZONSPOR 19 Kasım 2006 Hakem Turkcell Süper Lig SİVASSPOR 2-2 ANKARASPOR A.Ş. 16 Nisan 2006 Hakem Turkcell Süper Lig MANİSASPOR 2-2 SİVASSPOR 21 Kasım 2004 Hakem Türk Telekom Lig A SAKARYASPOR 2-1 SİVASSPOR 31 Ocak 2004 Hakem Türk Telekom Lig A SİVASSPOR 3-1 KONYASPOR 16 Kasım 2002 Hakem Türk Telekom Lig A SİVASSPOR 3-4 ALTAY 23 Eylül 2001 Hakem Türk Telekom Lig A |
[QUOTE=adres58;744206]N'diaye nin durumu belirsiz oynamama ihtimali olabilir... ,
Ayrıca sitemizden maç canlı anlatımı olacaktır.[/QUOTE] [B]N'DİAYE ŞOKU[/B] Bursaspor'un yetenekli orta saha oyuncusu N'Diaye Sivas deplasmanı öncesi rahatsızlandı. Şiddetli karın ağrısı çeken ve ağrıyı dindirmek için yolculuğa yastıkla gelen yetenekli futbolcunun tedavisine hemen başlandı. Ganalı futbolcunun karşılaşmada görev alıp alamayacağı maç saatinde belli olacak. |
[QUOTE=Salim58;744228][B]N'DİAYE ŞOKU[/B]
Bursaspor'un yetenekli orta saha oyuncusu N'Diaye Sivas deplasmanı öncesi rahatsızlandı. Şiddetli karın ağrısı çeken ve ağrıyı dindirmek için yolculuğa yastıkla gelen yetenekli futbolcunun tedavisine hemen başlandı. Ganalı futbolcunun karşılaşmada görev alıp alamayacağı maç saatinde belli olacak.[/QUOTE] Allah acil şifalar versin İnşallah düzelir ve bize karşı oynar bence biz kendi oyunumuzu oynarsak yeneriz rakipte şu oynamamış bu oynamamış önemli değil.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:56. |