SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bütün Stoperler Sakat (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32845)

kaplanlı 28.09.2011 15:21

Cevap: Bütün Stoperler Sakat

antalya maçı çok güzel bir maç olacak.antalya takımı çok tecrübeli oyunculardan kurulu.takımın yaş ortalaması 27.biz daha genç ve daha mücadeleyi seven bir takımız.antalya seyircisi rakibe baskı yapan seyirci değil.bursa maçındaki oyunumuzu oynarsak kesin üç puanla döneriz.stoperlerin sakat olması şansızlık.sahaya çıkan en iyisini yapmaya çalışacaktır.yenemezsek beraberlikte kötü olmaz.deplasmanda güçlü bir takıma karşı oynayacağız.bütün takıma şimdiden başarılar.

mucahitbaba58 28.09.2011 16:00

[B]Murat akca cok harika ve huy kalitesi super biri tam bir gorev adami bursa macinda oynadigi surede cok kritik mudahaleleri %0 hatsi vardi butun takim onun oyununu kadar oynasin hem fair play birincisi hemde turkiye birincisi olur

antalya maci ise onlar tecrubeli biz genc iki tarafinda cok sansi var ama cok kosan mucadele eden kazanir bu maci bizimkiler tempoyu oldukca yuksek tutmali 30 ve 60 dakikadan sonra antalyanin kosacak hali kalmaz ondan sonra grosickinin ortalari rasmussenin golleri gelmezse ben bisey bilmiyom insallah kazaniriz![/B]

burak58as553 28.09.2011 17:14

[B]Biz neden yabancı oyuncu hakkımızı kaleciden kullanıyoruz ki ? Türkiye'de iyi kaleciler varken.. [/B]

ZiDaNe58 28.09.2011 20:23

bu maçtanda galibiyetle ayrılırsak o hızla antepide yeneriz..milli maç arası en çok bize yarayacak sakat futbolcularımızın bir çoğu iyileşir o arada

MaXiMuM 28.09.2011 22:11

[B]Hocanın açıklamalarından çok, Uğurun açıklamaları dikkatimi çekti benim. İlk 8 hedefine futbolcularda inanmış durumda. Bu bence hepsinden daha önemli bir durum. [/B]

Kasim58 28.09.2011 22:25

Bana göre hoca´nin bir taktik aciklamasi oldugunu düsünüyorum.

Ve bu arada Ugur Kavuk´un aciklamari gercekten güzel kendisin en cok elestirenlerden biride bendim ama bu sene masallah nazar degmesi mükemel bu hizla takimi atesler ve ilk sekize gireriz insallah.

şarkışla 58 28.09.2011 22:53

Navratil le Murat sağlam değil mi problem yok.Murat ın biraz daha pişmesi gerek,ikili mücadelelerde dengesiz hareket ediyor kendini çok yıpratoyor ve rakibini de orantısız müdahale ediyor.Yani biraz dağınık.Gençliğine veriyorum zaten.Stil olarak eski gs ve fb li Emre AŞIK a ve Can Arat a benziyor

gangster 28.09.2011 23:31

Sakatlıklar Sivasspor'un yakasını bir türlü bırakmıyor. Kırmızı-Beyazlı takımda MR'ı çekilen Murat Akça'nın adalesinde yırtık olduğu ve en az 3 hafta oynamayacağı belirtildi. Murat'la birlikte MR'ı çekilen Kıvanç'ında Antalya maçında olmayacağı öğrenildi.

Ligin ilk haftasında Karabük'te oynanan maçta sakatlanan defans oyuncusu Faty gün sayıyor.
Yaklaşık 3 haftadır tedavi gören başarılı futbolcunun Antalya maçının ardından Milli maç nedeniyle verilecek bir haftalık arada sıkı bir çalışmayla ligin 6. haftasına hazır olabileceği belirtiliyor.

terazi 29.09.2011 01:45

[QUOTE=YuSuF;745055][B]Şimdilik Atilla`nın performansı iyi.Kesmek olmaz.

Stoperlerde Murat Akça`nın oynadığı 2 maçıda kazandık.Güzel bir defans oyuncusu.Bizim açımızdan iyi bir kazanç.

Ama şansızlık Sivasspor`un yakasını bir türlü bırakmıyor.Bakalım Hayırlısı olur inşALLAH.[/B][/QUOTE]

Ben yanlis gordum atilla dogru durust top gelmedi performansi neye gore degerlendirecegiz topu uyuna sokamiyor atigi butun toplar taca cikti birtanesi haric oda giti gol oldu atilla kotudur demek istemiyorum topu oyuna sokma konusunda baya calismasi lazim

58akif34 29.09.2011 07:29

[QUOTE=ahmet ali;745053]Hedef puan değil PUANLAR olmalı.. Galibiyet icin değil beraberlik için oynarsak Antalya'nın iyi forvetleri karşısında mutlaka gol yeriz..Oyunu karşı alanda tutmalı ve gol atmak için çaba göstermeliyiz. Antalya 2nın defansı cok zayıf...[/QUOTE]

Antalyanın artık forvetleri yaşlandı iyi falan değiller bu sezon bütün maçlarda en fazla 1 gol atabilmisler bjk maçında o kadar pozisyona girdiler gol atamadılar iyi forvetleri yok yani rahat ol kardeş

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:53.