![]() |
Cevap: Başın Sağolsun Eneramo
eneramo başın saolsun gardaş antebe annen için gol at
|
allahtan rahmet diliyorum basin sagolsun eneramo bu dunyadaki en buyuk acidir insallah performansina yansimaz umarim, :( cok uzuldum ne diyecegimi bilmiyorum
|
Cok uzulduk bunu futbolcumuza belli etmeliyiz bursa da banguranın kardeşi için saygı duruşu yalıpdı başın sağolsun eneramo çok üzüldük
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;745842]Cok uzulduk bunu futbolcumuza belli etmeliyiz bursa da banguranın kardeşi için saygı duruşu yalıpdı başın sağolsun eneramo çok üzüldük[/QUOTE]
Haklısın Aslında kendı dılınde bır pankart onu cok duygulandırırdı.Belkıde cenazesıne bıle gıdemeyecek. |
:confused:ÇOK ÜZÜLDÜM başın saolsun eneramo inşallah son acın olur mekanı cennet olsun annenin ENAROMO:confused:
|
[B]Allah rahmet eylesin..[/B]
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;745842]Cok uzulduk bunu futbolcumuza belli etmeliyiz bursa da banguranın kardeşi için saygı duruşu yalıpdı başın sağolsun eneramo çok üzüldük[/QUOTE]
Eneramonun başı sağolsun... Kardeş dediğine de katılıyorum saygı duruşu yapılmalı ve bunun yanında pankartla da ona destek olunmalı üzüntüsünü paylaştığımızı göstermeliyiz... |
başın sağolsun üzgünüz
|
allah rahmet etsin....
|
başın sağolsun gardaş
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:07. |