![]() |
Cevap: Antep'e Golüm Var
Kendine güveni çok iyi, inşallah da golünü atar. Takımımızda şuan en istikrarlı oyuncumuz konumunda umarım hep böyle devam eder, golleriyle bize galibiytte her zaman katkı sağlar. İyi bir defans, hava toplarında iyi, soğuk kanlı bir oyuncu; ama defansta oynarken geriye dönmekte ağır kalıyor. Bu da rakip kontra atak yaparken sıkıntılara neden oluyor. Gaziantepspor maçında ona çok iş düşüyor...
|
gardaslar antep bizi undan 3 sezon önce sampiyonluktan etti bizde onlari süper ligten edecez insallah:)
|
Navratil sen defansında sağlam durda gol atacak bulunur elbet
|
Navratil kocum benim insallah dedin gibi olur.
Farkli yenmemiz okadarda önemli degil yeterki kazanalim üc puani kapalim yeter golu yada golleri kimin atacagi´nin hic önemi yok Ben herzaman söyledim biz iyi ve kaliteli bir ekibiz yeterki takim oyunu oynayalim. |
navratil öyle yetenekli bir oyuncu ki santrafor eksiği olsa oraya koysanız hiç sırıtmaz fakat ne yazıkki stoper eksiği var ve ileriye çıkması çok tehlike arzeder yinede başarı için onun kafasına ihtiyacımız var inşallah golünü atar ve yigidoları sevindirir
|
[B]Bu hafta 3 puan gelsinde golün adı önemli değil bence de..Ama savunma oyuncumuzun bu kadar iddaalı açıklama yapması demek oluyor ki takım iyi hazırlanmış hafta sonunu bekliyor inş. dediğimiz gibi olur da kazanırız antebin bize yaptıklarını hiç bir sivaslı unutmadı unutmazda[/B]
|
navratil gol atınca eski stoperimiz hakkı aklıma geliyor
o da ileri cıkınca boş gecmiyordu gol kralımız sen ol bu yıl bu macta da atacağına inanıyoruz |
inşallah dediğin gibi olurda galip geliriz Navratil.
|
[B]Antep'in rezervasyonu yapildi, bileti de cumartesi kesilecek insallah...[/B]
|
[B]boşver gol atmayı felan mevkinde sağlam oynaa o bize yeter :)[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:48. |