![]() |
Cevap: Sivasspor - Gaziantepspor
Bugün günlerden SİVASSPOR..Hadi hayırlısı..
|
[B][U]Sivas'ta kim gülecek?
[/U][/B] Rıza Çalımbaylı Sivasspor, lige kötü bir başlangıç yapan Gaziantepspor'u konuk ediyor. Ligde 7 puanda bulunan Sivasspor, sezona istediği gibi başlayamayan Abdullah Ercanlı Gaziantepspor'u evine evine eli boş göndermenin amacında. Konuk ekipte ise tek amaç ligdeki ilk galibiyetini elde etmek. Saat 19.00'da başlayacak olan bu zorlu müsabakayı İlker Meral yönetecek. SİVASSPOR-GAZİANTEPSPOR: STAT: Sivas 4 Eylül HAKEM: İlker Meral YAYIN: LİG TV 2 SİVASSPOR: Atilla, Uğur, Faty, Navratil, Hayrettin, Erman, Kadir, Mehmet, Grosecki, Rasmussen, Pedriel, TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Serdar, Ivan, Dany, Emre Güngör, Orhan, Elyasa, Sosa, Popov, Wagner, Cenk Tosun TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Ercan [B]Ligtv[/B] |
[B]Enaramonun olmaması kötü oldu . ama pedriel enaramoyu aratmıyacagını düşünüyorum.. İnsallah yneriz. skor tahmin 4-0 :) diyorum[/B]
|
[QUOTE=Salim58;747009][B]Buradaki kadro muhtemel kadro Faty büyük ihtimal ilk 11 de maça başlayacak.[/B][/QUOTE]
bence Faty hiç oynamaycak çünkü elazığ maçını izledim orda kerim zengin dahi bir çok kişi oyadı ama Faty yoktu...henüz sakat yada hala hazır değil anlaşılan..stopersiz oynamak çok saçma gelşyor her mçta |
[QUOTE=stutgart58;747014]bence Faty hiç oynamaycak çünkü elazığ maçını izledim orda kerim zengin dahi bir çok kişi oyadı ama Faty yoktu...henüz sakat yada hala hazır değil anlaşılan..stopersiz oynamak çok saçma gelşyor her mçta[/QUOTE]
[B]Jokerimiz Hayrettin var ya kardeş :) O oynayabilir stoperde :)[/B] |
bu maçı almalıyız be abiii...
stoperde sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. |
gaziantep taraftar sitesinde birisi ''sivas'a karşı beraberlik mağlubiyet sayılır'' yazmış! gerçekten ilginç. kendilerini ligin zirvesinde mi görüyorlar. biz bir puanı olan antep'e saygı duyarken ve çekinirken, onların bu derece hava yapmaları ilginç gerçekten.
|
faty oynayacakmis gelen haberler arasinda :) haydi insallah kazasiz belasiz atlatiriz su maçi kazanmamiz gerekiyor ama su eksiklikler cok can sikici :rolleyes:
|
antepte geçen sene bile çekemeyen ve bize en çok ararı veren şu takıma bir yumrukta biz vuralımmmmmmm
|
Bayanların sesi gelıyor :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:16. |