![]() |
Cevap: Şehitlerimize ALLAH'tan Rahmet Diliyoruz
Şehitlerimize Yüce ALLAH'tan Rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.
|
30 YILDIR Şehitlerimize Rahmet dilemekten bıkmazdınız mı ?
30 YILDIR Kederli ailelerine başsağlığı dilemekten bıkmadınız mı ? 30 YILDIR her şehit cenazesinde ağlamaktan bıkmadınız mı ? VER HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİSİ ; 30 YILDIR BU SORUNU ÇÖZEMEYEN PARTİLERE OY VERMEKTEN BIKMADINIZ MI ? |
[B]Bütün Şehitlerimiz`e ALLAH rahmet etsin.Mekanları cennet olsun.Yaralı askerler`e ALLAH acil şifalar versin.:)[/B]
|
Atatürk'ün gençliğe Hitabesi'inden Bir Pasaj...
...''Memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler.. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.. Ey Türk istikbalinin evlâdı ! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır ! ... Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur !'' ... Acaba iktidara sahip olanlar böyle bir şeyin içinde oldukları için mi, müstevlilerin siyasi emellerine tevhit ediyorlar ? Yook canııımm, öyle birşey olamaz (!)... |
ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun şerefsiz soysuz pkk alçak köpekler son çırpınışları
|
UTANIYORUM ŞEHİDİM,
YEMEKTEN, İÇMEKTEN.. SENİN ANNEN AĞLARKEN GÜLMEKTEN UTANIYORUM.. ... SANMA Kİ UNUTUYOR.. . UNUTTURUYORUZ , UNUTANLARI BARINDIRMAKTAN UTANIYORUZ , SEN VATAN İÇİN BİZİM İÇİN ŞEHİT OLURKEN SENİ GÖRMEZDEN GELENLERDEN UTANIYORUM... SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ |
[QUOTE=furky.b;747571][I]''Hayaldi Gercek Oldu''[/I] :)
Sehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyorum..[/QUOTE] Evet hiç şehit vermiyorduk..Şehit vermemiz hayaldi,ilk defa gerçek oldu değil mi? |
Allah o pis herifleri o Pkk Terör örgütünü bildigi gibi yapsin!
Tüm Sehitlerimize Allah'dan Rahmet diliyorum kederli aile'lere ve tüm Vatansever insanlara bassagligi diliyorum! |
CENABİ ALLAHIM askerlerimize kurşun atanları kahretsin yüce milletimizin başı sagolsun unutmasınki o hainler bu yaptıklarının cezası çok büyük olacaktır
ALLAHIMA DUA EDİYORUM o kalleşlerle çatışmayı banada nasip eder 45 yaşındayım İNŞALLAH TERÖRLE MÜCADELEYİ GÖNÜLLÜLERDEN OLUŞTURSUNLARDA O KALLEŞ KÖPEKLERLE NASIL SAVAŞILACAGINI GÖSTEREYİM İNŞALLAH ALLAHIM BANA NASİP EDER ** UNUTMAYIN KALLEŞ KÖPEKLER DIŞ GÜÇLER BÜTÜN DÜNYA BİR OLSA DAHİ BU MİLLETİN HUZURUNU BOZAMAZ KENDİ TUZAGINIDA KENDİNİZ BOGULACAKSINIZ |
Başımız sağolsun..Allah kederli ailelerine sabır versin..O bölgedeki her şeye hakim olan "Dost Amerika" kim bilir şimdi PKK ve TSK'ya ne kadar silah, mermi, bomba satacak.Kaç milyon dolar kazanacak...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:56. |