![]() |
Cevap: Beşiktaş-Sivasspor maçına gidiyoruz !..
[B][I]Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanacak Beşiktaş - Sivasspor maçının hakemi [COLOR="Red"]Kuddusi Müftüoğlu[/COLOR] oldu.[/I][/B]
|
arkadaşı gayretlerın den dolayı yurekten kutluyorum,sıvasli lar buyuk şehırler de maç konusunda etkısız kalıyo,bıraz ılgı
|
sivassporumuzu yalnız bırakmayalım yiğidolar. bu konu bu kadar ilgisiz kalmamalı.
|
maç için toplanma yeri falan yok heralde herkes tek mi gitcek ???
[B]ayrıca konuya bile ilgi az bu maçta nasıl 1500 olcaz[/B]:confused: |
uzun zamandır istanbulda bu maçı bekliyordum ama malesef ailevi bir nedenden dolayı gidemeyeceğim çok üzgünüm hayıtrlsıyla gidecek arkadaşlarımızında desteğiyle alırız maçı yeterki savunmamız iyi olsun
|
riza hoca, her mac oncesi takim,i toplayip konusma,li hem motive etmek hem takim,i uyarmak icin bence cok fay,dali oluyor
|
[B][I]Arkadaslar toplanma yeri var Okmeydanı İstder derneginden toplu halde gidilecek..16.00-.17.00 Arasında hareket edilecek..Ayrica arkadaslarinda dedigi gibi konuya bu kadar ilgi varsa stad zor dolar..İnsAllah yaniliriz...[/I][/B]
|
arkadaşlar istanbuldaki sivassporlu bazı kişiler maça gidecek herkez birlikte giderse daha iiyi olur hem gelmeyenlerde gelir belki
|
[B]İstder de toplanma var onu gectim taksimde ve besiktas cevresinde illaki toplanma olacaktir..[/B]
|
Biletimi aldım abimle birlikte gidiyoruz......
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:08. |