SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33029)

Metal Gear 30.10.2011 21:47

Cevap: Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi

Eegemen,o faulden her maç 10 tane yapıyor,bir tane verilmiyor

58MUAMMER58 30.10.2011 21:47

:mad:BİZ MAÇI 78. dakkada biraz rıza hocanın biraz kuddüsü müftü oğlu denen ....yüzünden verdik hangi akla hizmet ettiki hoca son 10 dak kıvançı alıyon takım bjk yi sıkıştırmış sağlı sollu gol ha geldi ha gelecek oyuncu değiştiriyon adam girdi hemen kazmalığını gösterdi sarıyı yedi o pozisyon gol penaltı oldu aslında değil tabiki mahmut boz denen arkadaş anca 2.ligde oynar mademki sağ bekin yok hayrettin okadar oynardı oda olmadı rada oynardı olmadı faty oynardı olmadı kerim denenebilirdi hadi mahmutu oynatıyon sarıyı yemiş ilk 15.dak karsısında ourejma mutlaka sarı görecek çift sarıdan kırmızı yiyecek bu belli 2.yarı alınmalıydı hocalık budur bu rıza hocanın hataları yan hakemler ve kuddusü ****si ****liklerini tüm türkiyeye gösterdi olmadık pozisyonlara ofsayt olmadık yerde faoul olmadık penaltı tüm kararlar rakipten yana bu şartlarda sivassporun kazanması puan alması mucize olurdu ben anlamadım eğer anlıyan varsa banada anlatsın rasmüssen suarezden iyimi keita mehmetten nesi eksik radanın kıvanç kadar değeri yokmu faty mahmuttandamı kötü ben anlamadım anlayan beri gelsin anlatsın __

engin2609 30.10.2011 21:51

[B]defans 4 lüsü baştan hata ziya-murat akça - navratil - mahmut bir kere mahmutu oynattıgın kanat yanlış onu boşver yedekte kerim zengin demekki iyide yedekte o neden oynamıyor. onuda boşver bjk karsısında 3 tane defans genç oyuncuyla cıkarsan sonuc normaldir.. sorumlusuda rıza hoca[/B]

Morten58 30.10.2011 21:53

Helal olsun! TFF-MHK ve Yönetimi

Ya yeter artik Play-Off u cikarmayi biliyorsaniz Süper Ligi güya temizliyorsunuz.

Önce siz Cüneyt Cakir ve Firat Aydinus haric o futboldan anlamayan sik sik hata yapan Hakemleri temizleyin.

Süper Lig Mhk Tff nin sayesinde sonuncu sirada Avrupada veya baska Ülkede takip edilmiyor Spor Toto Süper Lig.

Artik yeter ya eger Allah'dan korkuyorsaniz adaletli olun ve Büyük Takimlara kart vermeme konusunda size hayranim ve hastayim sayin Hakemlerm.

Yetti artik ya ben Sivasspor adina degil bir Türk Vatandasi ve Futbolu seven birisi olarak yaziyorum Spor Toto Süper Lig den hic sevk alamiyorum yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artik TFF yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artik MHK allaha size havale ediyorum.

Almanya,Ingiltere, Hakemlerinden biraz örnek alin.

Simdi anliyorum Bünyamin Gezer Hakemligi niye biraktigi oda sizden demekki bikmis kendisi cok adaletli iyi bir Hakemdi.

Benim Dayim Almanya'Da Amatör ligde hemen hemen 6 Ligde Hakemlik yapiyor Bezirkliga o bile sizin yapdiginiz hatayi yapmaz.

Sizi tebrik ediyorum cok adaletli , nerimanli hakli, oldununuz icin!!!!

yeniceri_can 30.10.2011 21:53

[B]Erman'a gelene kadar neler var yapmayın..sevgili hoca sağ-sol bek sıkıntımız oldugu yıllardır herkes tarafından biliniyor..bunu siz mi bilmiyorsunuz ? yoksa bizi kanser etmek mi amacın ? Sen Mehmet Nas'la başlayarak zaten ben puana razıyım diyorsun..karşındaki Beşiktaş..Savunmamızın arkasına atılan her top malesef pozisyon.be hocam..Erman bu takımda her türlü oynar..girdiğimiz tüm pozisyonlarda Erman var..[/B]

ofozturk 30.10.2011 21:54

her yenilgiden sonra hocaya laf atıp durmayın arkadaşlar.
rıza hocadan çok iyi bilenler gitsin takıma hoca olsunlarda görelim. bu nedir yav. her yenilgide rıza işi bilmiyorsun yazıları.
bu mudur sizin takım sevdanız. her takım yeniliyor fark yiyor. sonuçta hocamız takımın başında ve sonuna kadar da sahip çıkıyor. hangimiz rıza hoca kadar sahip çıkıyoruz. başkansız bir takım ancak bu kadar iyi olabilirdi.

sivasfutbol 30.10.2011 21:57

rıza hoca sana ne diyim bilmiyorumki takımı böyle bir yenilgiye hazırladıgın için sana çok teşekkür ederim bu takıma iyi bir sağ bek alınsın hatta iki diye adeta gtmüzü yırttık sen hala taraftarın inadına almadın ve sivassporu bu hale düşürdün haftaya fenerden puan alacanımı zannediyorsun böyle giderse taraftar da maçlara gelmeyecek boş tribünlere oynayacaksınız artık

Morten58 30.10.2011 21:57

Cevap: Helal olsun! TFF-MHK ve Yönetimi

[IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/376027_10150514903343378_69426138377_11497568_2060179065_n.jpg[/IMG]

[url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150514903343378&set=a.92330133377.110143.69426138377&type=1&theater[/url]

Örükcülü 30.10.2011 22:02

Her mağlubiyet sonrası değil ben 3-0'lık Bursaspor galibiyeti de dahil hocayı eleştiriyorum Bu kadar kaliteli bir kadro bu kadar rezil şekilde oynatılmaz. Bursa maçında dahi Eneramo-Rasmussen-Grosicki üçlüsü olmasaydı o maçı da batıracaktı Rıza hoca. İşte gördünüz Mersin İY maçı, Beşiktaş maçı hep aynı. Saldırıyorsun boş pozisyon buluyorsun, gol atamıyorsun. Neden uyarılmıyor, tedbir alınmıyor? Bunları görmek için hoca olmaya gerek yok kardeşim.

KaanK 30.10.2011 22:03

Cevap: Helal olsun! TFF-MHK ve Yönetimi

[B]Genel olarak hakemler konusunda sıkıntılıyız kabul ama bugünkü karşılaşmada hatayı öncelikle hakemde değil futbolcu bozuntusu sorumsuz mahmut boz da aramamız lazım...Takım direnç kazanmış hava yakalamış cebinde sarı kartla oynuyosun sonra laubalice adamın formasından çekersen egemen de atar kendini yere gören hakem de çalar...Hakemi savunmuyorum ama mecnun odyakmazın dediği gibi futbolcu transfer ederken sağlık kontrolünden geçirdiğimiz gibi bir de IQ testinden geçirmemiz lazım ..Ha bence mahmut bundan sonra zorunluluk durumu olmadıköa formayı zor görür derim yazık oldu şu maça [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:02.