![]() |
Cevap: Önemli Olan İstikrar
tabiki önemli olan istikrar ama ben başta Rıza Hoca olmak üzere tüm takıma güveniyorum
|
Zaten takımımızın Bursa, Mersin ve Fb maçlarında oynadığı futbolla, Kayseri,Karabük ve Eskişehir maçlarında oynadığı futbol arasında siyahla beyaz kadar fark var. Bu sorunu çözebilirsek çok iyi yerlere gelebiliriz.
|
:mad:NE HİKMETSE SİVASSPOR kazandığı zaman kimse sivassporun oyununa değilde rakiplerin kötü oyununa bağlıyor :mad: istikrar için önce takımın kafası rahat olmalı kadro istikrarı olmalı sezon başından beri düştük düşeceğiz düşeriz tartışmaları içinde sezona başladık buda yetmedi diallo hayrettin kerim rada suarez kadir gibi oyuncuların sakatlanması takımda istikrarı etkiledi şimdi diallo hariç tüm oyuncular sağlam maç eksiği olan lar var şayet sivasspor böyle oynarsa inanıyorumki hedeflediğimiz ilk 8 sırada kalacağız ben buna yürekten inanıyorum.
|
[QUOTE=MaXiMuM;750488]Oyuncularını tebrik eden teknik adam; "Beşiktaş maçından önemli bir karşılaşmaydı. Oyuncularıma ne söylediyesem harfi harfine yapmaya çalıştılar, hepsini kutluyorum. Zorlu maçlara çıkacağız hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Önemli olan istikrarı devam ettirmek" dedi.
[B]Neden bjk maçından daha önemli bir karşılaşmaydı bunu anlamadım Rıza Hoca? Yoksa bu maçta 6 puan aldıkta benim mi haberim yok ? Ayrıca takımın istikrarlı sonuçlar alması için öncelikle kadro istikrarını sağlamak gerekir !!![/B][/QUOTE] Kendisi Besiktasli Oldugundan, Ve Fenere Celme Takmak Istemesinden Daha Onemlidir Onun Icin Galiba ;) |
Rıza hocam senin bu ictenligin dürüstlügün ve basarı hırsın sana olan güvenimizi sevgimizi hergün artırıyor.Sen Gercek Sivassporlular icin eskisehir yada kayseri macından sonrada bugünkü kadar degerliydin.İrlandalılar yenildikce atıp tutuyor yendigimizde kayboluyor.Allah senin sahsında tüm takımı korusun ve hep basarılı kılsın.
|
ben dün feyazi izledim trt3 riza hocanin calistirdigi takimlar 6 haftadan sonra daha güclü olur nedeni Kondiksiyon bütün sezona yayar riza iyi hocadir iyi hocalarda bunu yaparlar.ikinci bir konuda kimse farkindami bilmiyorum ama hic bir sivassporlu yönetici demec vermiyor herseyi riza göyüslemis gibi rizayada yazik deyilmi onun yükünü kimse paylasmiyor.ve burada riza hocaya küfür eden yaratiklara sahit oldum ben bir sivasli olarak cok utandim sonucda rizda bizler kadar sivassporludur taraftardir bir sivasspor taraftari birbirine küfür ederimi? inanin ben tiskindim bir hafta buraya bakmadim.
|
su maci seyredince bjk macina uzulmemek elde degil ama gecmis gecmiste kalmistir onumuze bakmaliyiz takim iyi yolda
|
biraz daha becerikli olursak avrupada boy gosteririz abartmiyorum cidden soyluyorum !
|
[QUOTE=furky.b;750539]Kendisi Besiktasli Oldugundan, Ve Fenere Celme Takmak Istemesinden Daha Onemlidir Onun Icin Galiba ;)[/QUOTE]
her takim icin kendi evinde kendi seyircisine karsi oynadigi mac onemlidir gayet normal hocanin bu sozunun altinda illada bisey aramakmi lazim |
takım her zaman aynı futbolunu oynuyorsa başarılısınız demektir. feneri yenmek uzayın keşfi gibi algılanmamalı. daha bir kaç hafta önce kayseride hezimeti unutmamalıyız. başarı kalıcı olursa önemlidir. sürekli olursa önemlidir. yanıp sönen saman ateşi gibi olursa neye yararki. alınacak öcümüz var trabzondan 6-1 in intikamı var. alın o intikamı o zaman diyeyimki gerçekten istikrarımız vardır. yoksa bir maç oynamışsınız neye yararki.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:17. |