SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33147)

58_babacan_58 20.11.2011 13:54

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B][CENTER][COLOR="Red"]İyi oynasık ama ileride etkili olamadık,yapacak bişey yok,1 puan 1 puandır.[/COLOR][/CENTER][/B]

adres58 20.11.2011 13:56

[B]Maçta göze çarpanlar : [/B] Fenerbahçe maçının aksine ısıran pres yapan özelliğimiz yoktu.

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :[/B] Genel olarak belli periyotlarda iyiydik. Ama maç iki denk kuvvetin mücadelesi halinde geçti. Aksayan noktalarımız vardı. Özellikle Pedriel çok pozisyon öldürdü.

[B]Maçın en iyisi kimdi :[/B] Kıvanç ın oynama ve oynatma isteği mükemmeldi. Tam bir profesyonel. Ama 70 den sonra oyundan düştü ve hocamızda onu değiştirdi.

[B]Maçın en kötüsü kimdi :[/B] Kuşkusuz Pedriel çok kötüydü.

[B]Maçta göze çarpanlar :[/B] Kısa paslar ve rakibe presle oyunumuz yoktu. Uzun toplar ve adam adama mücadeleden yoksunduk.

[B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :[/B] Genel olarak vasatın altında bir müsabaka yönetti. Özellikle ikili mücadelelerde ki kararları taraftarı kızdırdı.

[B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz[/B] : Tam kadro oynadığımız maçta Pedrielin yerine oynatacak oyuncumuz yok. Yani alternatifsiz görünüyor o mevkii, buda mecburen onu zorluyor. Hocamızın olumsuz bir faktörü yoktu bu maçta...

risale69 20.11.2011 13:57

verilen ara iyi gelmemiş takıma. sağlık olsun.
ben galatasaray maçında daha güzel oynayıp puanla döneceğimizi düşünüyorum.

münihli_58 20.11.2011 13:58

Bence Pedrieli cok erken cikardi Hocamiz biraz daha öyle devam etmeliydi cünkü Orta Sahamiz güclüydü o dakikaya kadar. Neyse artik 1 puan 1 puan ama rahatlikla 3 puan almaliydik böyle bir rakipten ve kendi evimizde zorlu haftalar bizi bekliyor

burak58as553 20.11.2011 13:58

[B]Ben bir şey söylemek istiyorum...

Yemin ediyorum tribüne gelip hakeme küfür eden 'adam görünümlü cocuklar' ne yapmak istiyor anlamıyorum..Hakem 2 tane aleyhimize karar verdi diye neden küfür ediyorsun ? Al işte adam sana macın son dakikalarında hic faul ile alakası olmayan pozisyonlarda lehine karar verdi..Peki ona neden itiraz etmiyorsun ?Zaten bizim taraftarlarımız anca küfür etmeyi bilir..

[/B]

kangallıwert 20.11.2011 13:58

[B]Her zaman soyledim yine söylüyorum takimda [COLOR="Red"]KALİTE[/COLOR] sorunu var..Oyuncularimiz ne kadar isteklide olsa belli bir yerden sonra isin icine yetenek giriyor..[COLOR="Red"]Pedriel,Ugur,Navradil,Mehmet Nas [/COLOR]malesef yetenek yoksunu oyuncular...Bugun [COLOR="Red"]Erman'd[/COLOR]a hic mücadele etmeyince isler yolunda giderken bir anda tersine dondu..İlk yari [COLOR="Red"]Kıvanc[/COLOR] takimi idare etti resmen ama onunda pili bitince orta saha düsünce olanlar oldu malum...[/B]

sivaslıadem 20.11.2011 14:00

milli takım araları bize yaramıyor bir kere daha tasdik ettik bunu
Neyse artık milli ara da yok maalesef :(

Ozan5858585858 20.11.2011 14:07

[QUOTE=husnusivas;752139]Oyuncu kalitemiz cok asagilarda ocakta takima mutlaka takviye lazim diyorum,[/QUOTE]

oyuncu kalitesi aşağılarda olsaydı fb'yi yenemezdik renktaş.. kaliteyi bir maçlık düşünürsen fb bizim maçta çok kötüydü fb'nin oyuncu kalitesi aşağılardamı ? hayır.. umarım demek istediğimi anlamışsındır.. maça gelince 3 puan'ı rahat rahat alabilecekken oyuncularımızın laubaliliği pahalıya patladı.. Rıza Hoca da buna bir etken.. Bir teknik adam maça hiç mi müdahale edemez.. Rıza hoca bugün bunun örneğini bize gösterdi...

MaXiMuM 20.11.2011 14:20

[B]Yazık oldu , alabileceğimiz bir maçtı.
Gençlerin hocası Fuat Çapa 2. yarı oyuna 2 değişiklikle müdahale ederek 1 puanı almayı bildi. Oyuna yeni giren rakip oyuncu girer girmez bir gol kaçırdı, arkasından golün asistini yaptı. Bu olan biteni de bizler gibi Rıza hoca da kenardan izlemekle yetindi.
Pedrielin yerine Rasmussen değil, orta sahaya bir takviye gerekliydi. Gençlerin orta sahada üstünlüğü sağladığını bir Rıza hoca göremedi galiba. Orta sahayı kalabalık tutup oyunu kontrolümüze alamayınca sonuçta gol yememiz kaçınılmaz oldu.
Yazık.....[/B]

yerliturkuaz 20.11.2011 14:20

[B]Dikkat edin milli maç aralarından sonra takımımız hep tökezlemiştir. İyi bir seri yakalamıştık oyun anlamında fakat nedense milli maç arasından sonra oyunumuzda çok belirgin bir düşüş vardı.

İlk yarıda çok iyi oynadık. Alışılmış Sivasspor gibi oynadık. Lakin ikinci devre Gençlerbirliğinin pısırık oynayacağını zannederek rahat başladık. Gençlerebirliği de bir geldi iki geldi üçüncüsünde golü attı. İkinci yarının başlarında Gençlerbirliğinin topu ayağında tutmasına izin vermemiz bize pahalıya patladı.

Kimse ne futbolcuları ne de teknik kadroyu eleştirmeye kalkmasın. Herkes üç puıanı ister bugün bir puan nasip oldu bize. Kadromuz hakikaten çok güzel. Sahip çıkalım bu kadro iyi işler çıkartacak kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki sahip çıkalım yıpratmayalım takımı.

Taraftar olarak takımı eleştirmek işimiz olmasın taraftar olarak işimiz takım oyundan düştüğünde takımı ayak da tutmak olsun tıpkı bu maç da olduğu gibi. Boş tirbünlere oynamak bu takımın hakkı değil.....[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:35.