SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   yardım kampanyası yapalımmı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3322)

Arif Coşkun 09.11.2005 21:28

Biz burada (istanbul)Pakistan için toplamıştık giyecek. Böyle durumlarda insanlık devreye girmeli.Çok iyi bir iş yapacaksınız arkadaşlar.Haydi hayırlısı.

Er58Ol 09.11.2005 21:36

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf][b]destek oldugun için çok saol kardesim evet benimde aklıma gelmişti dernekte toplanması ama uygun olurmu orasını bilmem bu fikri kuru kuruya ortaya atmadım ben giymediğim bazı giyecekleri ve kullanmadıgın eşyaları verecem inşallah herkes senin gibi düşünür kardesim bu arada ALLAH mesut bahtiyar etsin inşallah mutlu olursun[/b][/QUOTE]

....................

İsmail gardaş,,ben de senin gibi düşünüyorum aynen,, az çok demiycez vereceğiz,,boynumuzun borcu bu,,ben de kullanmadığım şeylerden başlayarak mesela milan formam var bunu milli forma konç sivasspor forması bayern münih forması,krampon,spor ayakkabı ,kullanılmamış pantolonlar,gömlekler,eşofman, bere,kalem defter kitap,kazak.Bununla beraber(nakit yardımlar tekelden toplanmalı diyorum topluca aynı gün aynı yerde)

bir koli benden---yokmu ikinci koli SIRAYA GEÇİN BAK NAZLANMAYIN BÜYKLERİMİN ELLERİNDEN KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM AMMAAAAAAAAAAAAA BU İŞİ YAPMAK ZORUNDAYIZ

L*Ü*T*F*E*N!!!!!!!!!!!!!

Er58Ol 09.11.2005 21:38

BU SİTEYE SADECE CHAT YAPMAK İÇİN GİRENLERE DE HATIRLATALIM BÖYLE BİR DURUM OLDUĞUNU BELKİ İLGİLENİRLER,,VE BÖYLE ÖNEMLİ KONULAR SABİTLENSİN,,,BEN İNADINA YAZACAĞIM BU TOPİĞE

Er58Ol 09.11.2005 21:44

BAZI ARKADAŞLARIN AKLINA MESAJ SAYIM ARTSIN DİYE YAZIYORUM FALAN DİYE GELEBİLİR HEMEN BİR

[COLOR="Blue"]DİPNOT[/COLOR]:BENİ TANIYANLAR İYİ BİLİR .... MESAJ SAYIMI SIFIRLAYIN İSTERSENİZ AA BU TOPİĞİ SİTEYE GİRDİĞİM SÜRECE EN ÜSTTE TUTACAĞIM ŞÜPHENİZ OLMASIN...SONUÇ ALINANA KADAR BU BÖYLE DEVAM

ASLINDA YAPMADIĞIM BİRŞEY BİR TOPİĞE ARDARDA YAZMAK AMA BU KEZ YAZACAĞIM,ÇÜNKÜ BU DUYARSIZ HALİMİZDEN DAHA KÖTÜ BİRŞEY OLAMAZ

GuNaY 10.11.2005 01:19

[B]çok güzel bir kampanya... neden olmasın??? bende elimden geldiğince gerek kendi eşyalarımı gerekse eş ve dostlardan topladıklarımı iletebilirim...

erol bu formun anasayfada durması için gayretinde çok güzel... bizlerde destek olalım!!![/B]

gercek58li 10.11.2005 01:57

Cok güzel düsünce,
belki duydunuz ve gördünüz Inönü mah. muhtari gecen sene Deniz Feneriyle irtibata gecerek bircok ailenin ihtiyaclarini tespit edip kamyonlarla yardim getirtti ve dagitildi.
Her ne sekilde olursa olsun ilk önce ön calisma yapilmasi gerekiyor.Ailelerin tesbiti icin...
Ama hayirli bir calisma olur...

GeCeVeMaVi58pRf 10.11.2005 02:29

[b][url]www.sivasspor.com[/url] ailesi olarak böyle güzel bir calısma yapmalıyız diye düşündüm inşallah hayırlısı olacak ve bizler elimizden geldiğince yardımda bulunmalıyız unutmayalım onların yerinde bizlerde olabilirdik...
ilginizden ötürü teşekkürü bir borc biliyorum...[/b]

drummer 10.11.2005 02:33

deniz feneri dışında her hangi bir kurum olabilir.(resmi kurumlar daha ciddi)
ben o adamları pek sevemedim.
sadece kameraya rol yapıyorlar.
ve sadece kendi reklamlarını yapıyorlar.

GeCeVeMaVi58pRf 10.11.2005 02:36

[QUOTE=drummer]deniz feneri dışında her hangi bir kurum olabilir.(resmi kurumlar daha ciddi)
ve sadece kendi reklamlarını yapıyorlar.[/QUOTE]

[b]ben devlete pek güvenmem hortumcu çok ALLAHtan korkusu olmayan adam çok var devlette ama illa bir dernege vermek zorunda değiliz bu işi kendimizde yapabiliriz yalnız bi sorunumuz var bu yardımları nerede toplayacagız yoksa dagıtması kolay...[/b]

Dağcı 10.11.2005 07:50

[QUOTE=drummer]deniz feneri dışında her hangi bir kurum olabilir.(resmi kurumlar daha ciddi)
ve sadece kendi reklamlarını yapıyorlar.[/QUOTE]

[B]Resmi kurumların bir çoğu dökülüyor? ? ? ? [/B]

Ben bu işin [url]www.sivasspor.com[/url] olarak düzenlenmesinden yanayım... Yardımlar 1967 derneğini üzerinden de organize edilebilir. Sadece muhtarlıklarla ve Valilikle irtibata geçilmesi yeterli olacaktır.

Daha olmadı Valiliğe bağlı sadece Sivas'ta faaliyette bulunan Sosyal Market[COLOR="Red"][B]*[/B][/COLOR]'e ürünler teslim edilebilir.

([B][COLOR="red"]*[/COLOR][/B]Eski Selçuk Polis Karakolunun arkasındaki okulun bahçesinde)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:10.