![]() |
Cevap: Hangi bölgeye transfer yapılmalı
[QUOTE=TEKOTORİTE58;758422]SİVASSPOR EGER SADECE LİGDE KALAYIM NE OLURSA OLSUN DİYORSA HİÇBİR TRANSFERE İHTİYACI YOK BU TAKIM ZATEN ŞU HALİYLE GAYET İYİ GÜLE OYNUYA LİGİ EN KÖTÜ 10 SIRADA TAMAMLAR ANCAK BEN İLK DÖEDE GİRİYİM DİYORSA FAZLA DEGİL 3 KİŞİ ALSIN BİR KESİNLİKLE KALECİ BİR FORVET BİRDE ORTASAHADA ATAKLARI YÖNLENDİRECEK BİRİ AMA İLLA KLAECİ KALECİ KALECİ NEDEN TAKIMIMIZ ÇOK FAZLA POSİZYON VERMİYORKİ VERDİ POSİZYON SAYISI 3 OLUYOR MALESEF YEDİMİZ GOL İKİ SİZCE NERDE PROPLEM DEFAZDAMI KALECİDEMİ BENCE KALECİLERİMİZİN HİÇBİRİ KALİTELİ DEGİL VASAT KALECİLER İYİ BİR KALECİ VE SANTRAFOR ŞART ENARAMO HİKAYE ANCAK FAAL YAPIYOR GOL VURUŞU YOK KAFA VURUŞU YOK BUNA SI GOL ATACAK SUAREZ BEMNCE ENARAMODAN DAHA FAYDALI EN AZINDAN GOL ATMASINI BİKLİYOR KAFA VURUŞU İYİ GOLSEZGİSİ İYİ VALLA ENARAMODA HİÇBİRŞEY GÖREMİYOM.KISACA BİR KALECİ Bİ,R SANTRAFOR ALINSIN SİVASSPOR İLK 4 OLACAKTIR DEDİMGİBİ HİÇ KİMSEYİ ALMASAK YİNE EN AZ İLK 8 GİRERİZ LİGİN EN TEMPOLU EN ÇOK POSİZYONA GİREN TAKIMIYIZ HATTA GS FB TRZ BJK İYİYİZ ÖRNEK VERSİN GS BANA KALECİSİNİ MUSLERAYI ALSIN ATİLLAYI GEÇİRSİN KALEYE GÖRÜYÜM BEN O GS VALLA KÜME DÜŞER[/QUOTE]
eneramo golcü forvet diyen biri mi var burda :confused: eneramo yırtıcı forvet boşluk acan bir forvet yanına son vuruşları iyi bir forvet alınması gerek |
ugurun yetdegi mumenmet ali gerek yok o mevkiye ziyanin oldu mevkide zaten hayretin var oda play oflara yetişir zaten kalede korcan geldi anliyacaniz bize transfer şart deyil gidenler oynamiyordu zaten külübe zarar vermekden başka birşey deyildi yani belki cihan ve kereim kalsaydi iyi olurdu diyerleri bank asyada anca oynar
|
[QUOTE=cenk5821;758432]Korcan Korcan diye tutturdunuz Borjandan ne fazlası var Korcanın çok merak ettim geçen seneye bakıyorum borjana bakıyorum korcandan fazlasi var....[/QUOTE]
bi kere korcanla borjanı kıyaslıyamazsın aralarında dağlar kadar fark var korcan fener bahçe maçında bir hata yaptı diye yerden yere vurdunuz borjanın yaptığı hataları gördük profesyonel bir kalecinin yapmıyacağı hatalar bunlar bence korcan ilerde milli takımda oynayacak kapasitede bir kaleci biraz zaman gerekiyor sadece ve bizde kalırsa ilerde çok işimize yarayacağına eminim... |
[B]Sağ bek[/B] ( Uğur'a alternatif, çünkü o bölgede tek kaldı yedeği yok )
[B]Sol bek[/B] ( Ziyaya alternatif, çünkü o bölgede tek kaldı yedeği yok ) [B]Stoper[/B] ( Faty'nin Afrika kupasına gidip yaklaşık 1 ay uzak kalması ) Hedef ilk 8 ise bu bölgelere transfer şart. Ama yok hedef ligde kalmak deniyorsa gerek yok. Rahatlıkla ligde kalır bu takım.. |
[QUOTE=izmiriyigidosu;758437]bi kere korcanla borjanı kıyaslıyamazsın aralarında dağlar kadar fark var korcan fener bahçe maçında bir hata yaptı diye yerden yere vurdunuz borjanın yaptığı hataları gördük profesyonel bir kalecinin yapmıyacağı hatalar bunlar bence korcan ilerde milli takımda oynayacak kapasitede bir kaleci biraz zaman gerekiyor sadece ve bizde kalırsa ilerde çok işimize yarayacağına eminim...[/QUOTE]
Korcanla kıyaslanamaz mı o nasıl oluyor muş aynı mevkideyse çok ta iyi kıyaslarım üstüne 6 ay top yüzü grmemiş bir kaleciden bahsediyoruz daha dava sonuçlanmadı o kadar kolay değil kafa olarak korcan şuan takımda oynacak kaleyi koruyacak kapasitede değil bence...Korcan bir kere mi hata yapti gecen sezona bak bir cok hata göreceksin ben korcan çok ktü kaleci demedim ama borjanda kötü bir kaleci değil borjan 4 yıllık sivassporun kalecisi korcan ise yarım sezon daha sivassporumuzda ikiside genç biri alt ligde oynarken geldi digeride alt lig sayılabilecek bir takımdan ve devre arasında kaleci almak bence cok kolay değildir haksız mıyım ? |
Korcan o kadar umut bağlanacak bir kaleci değil. Geçen sene yaptığı hataları ne çabuk unuttuk.
|
korcana kotu dıyen kac macını ızledı merak edıyorum. borjanın ne ozellıgı var yan topları 0 her an atılmaya musaıt her an hata yapabılen bı kalecı hemde yabancı bı oyuncu hıc gerek yok korcan gecen sene herkesı sasırtıp cok ıyı bı performans sergıledı. hem yasıda cok genc antramansız koysak borjan kadar kalecılık yapar
|
tek ihtiyaç kaliteli bir kaleci, eğer diğer mevkilere alınacaksa sağbek ve solbek yedek olacak gelecek vaat eden genç futbolcuya ihtiyaç var
|
oncelik kalecı transferı olmalı,maçlarda kalecımız varmı,yokmu bellı değil,sıvasspor tarihınde en sağlam yerımız hep kaleciler olmustur,son zamanlar hariç
|
forvete carew defansa iyi bir oyuncu birde hücumcu orta saha
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:51. |