![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
nezle olmuşum bu sene ilk kez sahamızda oynanan bır maça gıdemedım,soguk havaya rağmen maca gıden butun taraftarlara tesekkur ederım,ınanın sivas'ta herkes hasta yoksa o stad mıslıyle dolardı,maça gidenler sağlam taraftarlarımız,
|
Netten izleyemedim radyodan dinleyeyim dedim Ş*refsiz trt spikerleri hep diğer maçları anlattı tam Sivasspor-Karabükspor maçındayız diyor skoru söyleyip maç değiştiriyor bu sene kaç oldu böyle, Lanet olsun sizin gibi devlet kanalına/radyosuna...
|
Üzerimize yapılan hakem hatalarından kaybetmiş olduğumuz EN AZ 6 puanıda hesaplarsak resmen ilk 3.te olurduk.
Bence hedef değişmeli: İlk 4 olmalı yeni hedefimiz!! Sizi bilmem ama ben inanıyorum şampiyon bile olabiliriz daha!! Bundan böyle üzerimizde cok hakem Hataları olmazsa ilk 4e insallah kesinlikle gireriz! Play Off sistemi işimize cok yariyabilir. Su an Lig'de en guzel futbolu oynayan gs ve Sivas.. Teşekkürler Rıza hoca! |
gol atıyoruz ancak çok kolay gol yiyoruz defansımızda hatalar devam ediyor.bu sorunu çözersek çok daha iyi yerlerde oluruz.3 puanı 3 golle almak mütiş zevk.herkesi kutlarım.seyirci gene çok az ama ilerde daha fazla olacak.
|
Netten izleyemedim bari radyodan dinleyeyim dedim, şerefsiz trt spikerleri bizim maçları hep es geçiyor tam Sivasspor-Karabükspor maçındayız diyor skoru söyleyip diğer maçlara geçiyor, Lanet olsun böyle Devlet kanalına/radyosuna...
|
maçta herşey güzeldi taraftar dışında soğukta olsa daha çok taraftarımızın gelmesi lazım daha iyi olcağız inşallah
|
Trt'yi kınayalım arkadaşlar her maçta bunu yapıyorlar...
|
[B][I]Son 9 maçta tek mağlubiyetimiz var. O da gs ye. Takım yenilgiyi unuttu. İnşallah hep böyle devam eder.Şu an için ligin en golcü takımıyız. Karabüğe attığımız gollerle de en çok gol yiyen takımlar sıralamasında karabüğü altımıza aldık :)[/I][/B]
|
Maçın adamı bence Mehmet NAS dı.
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]maçın en iyisi milan cerny son saniyeye kadar büyük mücadele gösterdi
maçın en kötüsü yoktu bütün futbolcular çok iyidi hakem her zamanki gibi berbat bir maç yönetti göze çarpan sivasın çok iyi futbol oynaması ve taraftarın diğer maçlara göre biraz daha ilgi duyması.[/B][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:07. |