SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ayıp Oluyor Ama Beyler...!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33474)

sVs 04.01.2012 12:44

Cevap: AYIP OLUYOR BEYLER !!

istanbuldayım dün maça yetişmek lig tvden izlemek için acele acele işten çıktım biraz geciktim. kağıthane de iett otobüsü soldan biçti. maçı izleyemedim. özetlere baktım stad bomboş görünce kızdım yiğidolara, gitmemişler maça dedim. yazık harbiden yazık

sVs 04.01.2012 12:49

[QUOTE=myway;759622]abicim memlekette iş yok genç de yok.. haftaici macta ve bu sogukta bu kadar az taraftar normal cogu kişinin işten cıktıgı saatte oynandı bu maç.. yine de yukarda yazdıklarınızda haklısınız. benım de kucuklugum 3. ligde oynadıgımız zamanlara geldi. 3. ligde sampiyon oldugumuz sene ankaradan 5 maca gelmiştim sivasa o takımı izlemeye.. hatta arkadasımla gümushane dogan deplasmanına gümüşhaneye gitmiştik. simdi de fırsat buldukca geliyorum..

sivasta sivassporun tek macını bugune kadar kacırmamıs bir arkadasım var. o bile ilk defa bu sene tek tük maclara gidiyor. sebebini sordugumda da bu şike yuzunden futboldan soguttular. ortada bişey yokken hakkımızı yiyorlar diyor..

aynı davalar fenerbahcenın de basından geciyor ama fenerbahce taraftarı uyandı oyunun farkına vardı biz daha varamadık..

medyada muthis bir linc politikası var. sucu ıspatlanmamıs insanlara suclu damgasını coktan vurdular,yargıladılar şimdide dar agacına cıkarttılar bile.. bu yandaş medyanın oyununu goremıyoruz ve kendi icimizde bile baskanımıza takmımıza sikeci damgası vuran insanlar türedi. bunlar yüzünden takımını seven insanlar da futboldan sogudu... yarın bigün savunmalar alınacak gercekler ortaya cıkacak. başkanını takımını arkadan vuranlar satanlar ne yuzle sivasspor kazandıgında sevinecekler onu merak ediyorum işte..[/QUOTE]

haklı olabilirsin destek veya köstekde olabilirler. ama şunu hiç bir zaman unutmamalılar bu takım ne MECNUN un ne FARUK un ne AHMET in nede OFLAZ ların bu takım senin benim bizim

myway 04.01.2012 13:00

[QUOTE=sVs;759624]haklı olabilirsin destek veya köstekde olabilirler. ama şunu hiç bir zaman unutmamalılar bu takım ne MECNUN un ne FARUK un ne AHMET in nede OFLAZ ların bu takım senin benim bizim onlar bir kukla[/QUOTE]

haklısın bu takım bizim. zaten o saydığın isimlerindir demiyorum takım. ortada bir suç varsa arkasında durmazsın ama ortada ıspatlanmış hicbir sey yokken yandaş medyanın gazına gelip bu klübü sahiplenmiş çok seyini Sivasspor için vermiş bir insanı klübünün başkanını SATMAZSIN. lafım onlara, yoksa Sivasspor bizim başkanı da bizim yanındayız.

favori58 04.01.2012 13:04

Sivassporlu olduğunu söyleyen Benim o kadar çak tanıdığım varki bunların hiç birisi haftalardır maça gelmiyor. Hatta Karabük maçından öncede berebardik "v Hava soğuk " demeye başlayınca gelmeyeceklerini anladım nitekim gelmlediler. Tabi Sivasspor'a böyle yaparlar ama Fenerbahçe'nin maçında buz yağsa tribünde olurlardı. Bu zihniyetten Sivas'ta çok var. Ben o İstanbul yalakalarına söylecek söz bulamıyorum.

Karabük maçına gelip o havada takıma destek veren 20-30 kişilik kadın taraftarlar,çoğu Sivaslı'dan daha delikanlıymış,helal olsun onlara...

Rallim58 04.01.2012 13:44

[QUOTE=58_babacan_58;759585]..............................

Asıl film yeni stadyumda başlayacak... Şehir merkezindeki, stadyuma gel(e)meyenleri 33 binlik stadyuma, şehir dışına, açık araziye nasıl getirteceksin, Tek düşüncem o ...

İşte asıl film o zaman başlayacak...
N O T : Her konumda takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımız BAŞ TACIMIZDIR [/B][/CENTER][/QUOTE]

[B]Güzel............... :D

Zahmet edip kaynak da yazılsa imiş daha Güzel olacaktı :)

Öyle ya da böyle bu takım kimsenin malı değil, Sivasspor senindir benimdir öyle de kalacak... Tabii ne kadar destek olup, sahiplenebilirseniz[/B]

mucahitbaba58 04.01.2012 14:00

Ben yeni stada karsiyim ki zaten yapilmayacak
Futbolla alakasi olmayan bir sehire ne diye stad yapilsin ki ayrica stat istersin nasil mi stat dolar her macda taraftar magdur olur o zaman en hizli sekilde yapilir sen daha 14000 kisilk stadin yarisini dolduramiyorsun birde stat iste adam demezmi doldurdunmu bu stadi diye
Bizim taraftarin dusmesine anlam veremiyorum koskoca sivasta 1000 2000 kisiye futbol oynayan takimdanda kimse transfer ve basari beklemesin
Erman golunu atti bos tribune kosuyordu allahtan uc bes kisi vardida onlarla paylasti
Benim aklima artik soyle geliyor yeni bir yonetim gelir artik sivasspor memleket takimi degilde bir futbol ticareti yapan sirket olur yani taraftari dinlemeden basindaki kisilerin para kazanan ucuz futbolcu getirip diyer kluplere satmak ibb gibi gb gibi sampiyonluk falanda hedefi olmayan belkide takimi istanbula tasir
Yani bu yukarida dediklerim olsa hic sasirmam gayet normal dogal
EY SIVASLI AKILLI OL TAKIMINA SAHIP CiK CEBINDEN bes lira cikacak seni fakir etmez sivassporu zengin etmez

Abdullah DuMaN 04.01.2012 14:01

Beyler bu takım size ne yaptı çıkıp oyunlarını oynadılar haftalarca onca baskıya rağmen lütfen artık takıma gereken ilgi verilsin ve stad eski günlerdeki gibi dolu olsun

muhsin koçak 04.01.2012 14:44

[B]Biz Sivaslılar olarak hafta içi maçlara konsantre olamıyoruz gibime geliyor.[/B]

Metal Gear 04.01.2012 15:24

Haftaiçi insanlar o saatte işten yeni çıkmış oluyor,esnaf dükkanı kapamamaış oluyor..Zaten ligin ne olacağı belirsiz..İnsanlar bu belirsizlik üstüne,işten yeni çıkmış yorugunluk, soğuk vb eklenince gelmiyor..Taraftara kızmaya hakkı yok kimsenin..

Stadın son derece konforsuz yapısı da insanları soğutan etkenlerden..

58 SiVaSıM 58 04.01.2012 15:29

hele biraz daha yukarılara çıkalım play offa kalalım o zaman görürüler YİĞİDOLARI

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:37.