SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Delikanlı Sivaslılar!.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33484)

Kokomo 05.01.2012 13:11

Cevap: Delikanlı Sivaslılar!..

Maça gelen vefalı bayan yiğidolara tek tek teşekkür ediyorum ...

Helal olsun size !

YENiCERiavrupa 05.01.2012 13:35

bacilarimizi kutlarim soguk kis dinlemeden geldiler maratonda yasli cok diyolar demeki o yaslilar harbi delikanliymis gencliklerinde sivasi halen birakmamislar ki maratondalar ben yonetimden bir ricam var maratonda hep gencler otursun yasli amcalari kale arkasina alalim diyecem ama oturmazlar orda peki orda oturmuyosan kale arkalarina cati yap ki gencler kale arkasina gecip daha cok ses cikartsinlar valla suc yonetimin bence fener macinda biletleri hep fenere verirsen taraftar kuser taraftarin elinden tutan yokki herkez kendi eliyle biseyler yapiyor baska takimlarin taraftarina yonetim destek veriyo bizimkilere kimse bakmiyor BIDE SU GOLDEN SONRA CALAN MUZIK NE YA INGILIZ SARKISIMI NE BIZIM KENDI OZ MUZIGIMIZ YOKMU SIVASA AIT O CALSIN GOLDEN SONRA TARAFTARI COSTURACAK TURKULERIMIZ COK SAZ VS :)

infial§ 05.01.2012 14:00

eğer bu soğuklarda taraftarlar oturarak maç ızlıyorsa o adamlara diyecek laf yok bence,atalarımız'ın bi lafi var taş'a,yaşa oturma dıye,yağmurda yağsa,sogukta olsa bıldıklerını okuyorlar

favori58 05.01.2012 14:22

ARKADAŞLAR;

Bir fikrim var,Ankaragücü maçında bayanların olduğu yere çiçek atıp onlara vefa duygumuzu gsöterilim. Onlara şu hareketinden sonra ne yapsak azdır,başka fikri olan yazsın lütfen bunu ciddi olarak şimdiden tartışalım,hatta onları onure eden birde afiş yapılabilir

Rallim58 05.01.2012 15:19

[B]Sivas'ta ikamet edip, uygun olduğu halde stada gelmeyerek, kahve köşelerinde, TV'den maçı izleyenler olduğunu duyduktan sonra, bayan taraftarlarımıza nasıl jest yapılırsa azdır.

Ankaragücü maçında, alkışlarla, "helal olsun size helal" temposunda alkış gönderilebilir.[/B]

kaptann58 05.01.2012 15:25

abdullah abi benden senin elini öpecem ilk gördüğümde çok güzel bir konuya temas etmissin maça gelenler için demiyorum istanbul takımları gelince stada gelenler içinde diyorum allah hepinizi bildiği gibi yapsın çok zoruma gidiyor gerçekten çok utanıyorum süperligde süper takımımız var ama malesef stad bommboş UTANIYORUM SİVASLILIĞIMDAN BU GÜZEL TAKIMA LAYIK OLAMADIĞIMIZDAN UTANIYORUM UTANIYORUM UTANIYORUM UTANIYORUM

Metal Gear 05.01.2012 15:35

Şu an içerde Fenerbahçe'yi kurtarma operasyonu var..Bir ülke düşünün,bir futbol yönetimi düşünün ki kişiye özel olarak kanun değiştiriyor..Eğer bu kesnleşirse bundan sonra maçlara gidecek kişiler önceden ayarlanmış maçları seyreder durur..Futbolun içine ettiler..
Abdullah YİĞİT gereksiz ve haddine olmadan ağzını bozuyor..Bir takım tutma yüzünden insanlara utanmaz,arsız demek tuhaf..Ağzını geçen senenin son maçında bozacaktın..Ha bir de Trabzonla Sivasspor'u kıyaslamak BMW ile Şahin'i kıyaslamak kadar komik..

favori58 05.01.2012 18:40

[QUOTE=Metal Gear;759943]Şu an içerde Fenerbahçe'yi kurtarma operasyonu var..Bir ülke düşünün,bir futbol yönetimi düşünün ki kişiye özel olarak kanun değiştiriyor..Eğer bu kesnleşirse bundan sonra maçlara gidecek kişiler önceden ayarlanmış maçları seyreder durur..Futbolun içine ettiler..
Abdullah YİĞİT gereksiz ve haddine olmadan ağzını bozuyor..Bir takım tutma yüzünden insanlara utanmaz,arsız demek tuhaf..Ağzını geçen senenin son maçında bozacaktın..Ha bir de Trabzonla Sivasspor'u kıyaslamak BMW ile Şahin'i kıyaslamak kadar komik..[/QUOTE]

Birader dikkatimi çekti,Aptullah abi ne zaman güzel bir yazı yazsa hemen eleştiriyorip onu karalayacak bir şey buluyorsun ama Allah'a şükür bizimde aklımız fikrimiz var,neyin ne olduğunu görüyoruz. İmkanı olupta maça gelmeyenlere az bile söylemiş. Onun yerinde olsam neler yazarım neler..
Sende bırak artık Aptullah Yiğit'e çamur atmayı. Onu biz çok seviyoruz,Keşke herkes onun gibi samimi Sivassporlu olsa

58MUAMMER58 05.01.2012 19:33

ÖNCELİKLE sivasspor maçlarına gelenlere tesekkür ederim azda olsa bayan yiğidolara değerli bayan kardeşlerime özellikle tesekkürü borç bilirim saolsunlar varolsunlar abdullah yiğitin yazısının altına imza atarım az bile yazmış özellikle 3 büyütülmüş takımların maçında soğuk sıcak kar demeyip onların tribünlerine geçip sivası yuhlayan onların atkılarını flamalarını taşıyanların benim gözümde it kadar değeri yok:mad:

favori58 05.01.2012 20:31

[QUOTE=58MUAMMER58;760009]ÖNCELİKLE sivasspor maçlarına gelenlere tesekkür ederim azda olsa bayan yiğidolara değerli bayan kardeşlerime özellikle tesekkürü borç bilirim saolsunlar varolsunlar abdullah yiğitin yazısının altına imza atarım az bile yazmış özellikle 3 büyütülmüş takımların maçında soğuk sıcak kar demeyip onların tribünlerine geçip sivası yuhlayan onların atkılarını flamalarını taşıyanların benim gözümde it kadar değeri yok:mad:[/QUOTE]

Muammer kardeş,harika bir yorumtebrikler gerçek Sivaslılar senin gibi düşünüyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:37.