![]() |
Cevap: Si-Si,Sii.... Vas,Vas,Vaass.. Sivas-Sivas,
Belkı bana kızacak bazı renkdaşlar ama bence cocukca bir tezahurat. Bizler tabıkı abilerimiz gibi eski tribünlerı cok ıyı bılmıyoruz ama bence bu devrın tezahuratı degıl. Nostaljik olmasından dolayı yapılabılır ama şahsen bana pek sıcak gelmedı.
|
güzel bir slogan, ama ilk önce taraftar guruplarımızın tek bir yerde toplanması lazım, birisi bir tarafta diğeri bir tarafta olunca tezahuratlarda birbirine karışıyor
|
Güven'im kızma yok tabi ki fikrine saygım var. Ama hem nostalji hemde, bir "Sii-vas...., Sii-vas..." tezahüratından daha canlı, daha aktif. Nerede bir Sivas maçını izlesem bana bu tezahürattan başka birşey bilmez misiniz diye soruyorlar. Benim ise verilecek tek cevabım "biz tezahürat yapıp maça olan konsantrasyonumuzu bozmuyoruz" oluyor... :D :D Ne diyeyim, stadda birtek o ses oluyor başka birşey yok.
Bununla belki tüm stad inler. Çünkü söylerken çok akustik oluyor ... . |
Tamam belki bir İstanbul fırlamaları gibi tezahürat yapamayız ama hiç olmazsa tüm stadı inleten birşey olur. Mesela burada Manisalı'ların yaptığı tezahüratı hatırlıyor musun Güven? Maç esnasında da yapıyorlar, maçın bitiminde de çoğunlukla takımı tribünlere çağırıp futbolcu taraftar karşılıklı;
-Şu dağlar olmasaydı ooy, oyyyy Çiçeği solmasaydı oyy, oyyy Manisa ne yapardı oyy, oyyyy Tarzanlar olmasaydı oyy, oyy Taar-zanlar geldi, Taar-zanlar geldi, diye karşılıklı yapıyorlar tüm stad inliyor. BU daha da çocukca ama birlik içinde söyleniyor. Aramızda hiç ozan, şair, şarkıcı yok ki bir beste yapsında bizim simgemiz olsun. İsmail YK ile de birkez bu konuda mesajlaştım ama o da tınnn, birşey yapmadı. . |
cok kolay bırkaç cumle ataklar gelisırken saldır sivasspor oley,rakıp ataktayken ıslik,ama bizımkıler n'apıyor verıyo kufuru
|
havası serttir
insanı merttir yiğidonun gözü çok pektir.. |
saldır yiğidom
durma yiğidom sen teksin en büyük sensin |
[QUOTE=GuVeN;761645]Belkı bana kızacak bazı renkdaşlar ama bence cocukca bir tezahurat. Bizler tabıkı abilerimiz gibi eski tribünlerı cok ıyı bılmıyoruz ama bence bu devrın tezahuratı degıl. Nostaljik olmasından dolayı yapılabılır ama şahsen bana pek sıcak gelmedı.[/QUOTE]
es es es ki ki ki eski eski es. bu da çok çocukca ama adamlar sırf geleneği yaşatmak için bunu büyük bi aşkla söylüyorlar ve hangi eskişehirli ile konuşsanız eskişehirspor deyince hemen bu tezahüratı gururla size söyler. |
Ayrıca sadece bi nostalji olarak da bakmamalı;büyük bir mazisi olan,bu yolda canlar feda etmiş geleceğe umutla bakan ulu bir ÇINAR sivasspor.Geçmişi asla ıskalamadan YENİ şeyler söylemek lazım.
|
7 maçlık seriyi ancak iyi bir taraftarla devam ettiririz.Sadece bu değil türlü tezahurat bulunarak 4 eylülde çekirdek yiyen değil bağıran taraftar bulmamız lazım
Ayrıca Ankaragücü köklü bir kulüptür.Onları desteklememiz lazım desteklemekten kastım Kümeye diye bağırmamak Umarım güzel oynar dostluk içinde kazanırız |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:39. |