![]() |
Cevap: Maçın ardından
biz seriyi sürdürüp ilk 8 de kalırsak garanti UEFA ya gideriz
çok ofansif bir takımız play off larda bu özelliğimiz sayesinda Garanti UEFA ya gideriz Ayrıca başta RIZA hoca olmak üzere bütün takımı kutluyorum ve teşekkür ediyorum |
iyi bir takımız kazanamayacagımız mac yok insallah takımımız gollerı atıp macları kazanarak şampiyonluga adım adım ilerleyeceğiz
|
msçtsn rvvrlfr frfiğim gibi 3-0 kazandık tahminim tuttuu....60 dakika dilimde tüy bittii arkadaş çıkar şu pedrieli al cihanı en kötü pedriel gibi oynar diye diye ....sonunda aldı rıza hoca da çocuk 5 dakika sonra golü atıı yaa...pedriel ilk 11 de başlamamalı onu bilir onu söylerim abii....
|
Arkadaslar lutfen herkesin atladigi bir konu var, Eneramo ve Erman'in bu sene sonunda sozlesmeleri bitiyor. Konu acabilen bi arkadasimiz bu konuya el atmali vede sitede sesimizi duyurmaliyiz sanki yonetim ayakta uyuyor gibi. Eneramo tam formunu yakalamisken hic olmazssa bonservis ucreti odetmeden takimdan ayrilmamali ayni seyler Erman icinde gecerli tabi. Lutfen duyarsiz kalmayalim vede bununla ilgili konu acabilen bi arkadas konu acsin tepkimizi ortaya koyalim...LUTFENNNNNN
|
BU YOGUN TEMPODA BU KADAR GÜZEL NETİCELER ALARAK BAŞINI ÖNE EGMEDEN DEVAM EDEN TAKIMIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM...
BAŞTA RIZA HOCA VE EKİBİ,FUTBOL TAKIMIYLA GURUR DUYUYORUM... BAŞARILAR ALLAH NAZARDAN GÖZDEN SAKLASIN TAKIM OLARAK SÜPER MÜCADELE EDİYORUZ... |
hedefimize adim adim yaklasiyoruz, keske ilk 3 ile aradaki puan farkini kapatabilsek o zaman mukemmel olacak...
|
hocam sana güwenimiz sonsuz takımı çok iyi toparladın iyi yerlere getirdin... ama sunu sölemek istiyorum transfer yapmayacağız gidişat onu gösteriyor yanlız elimizde ki topcuları bi yere kaçırlamayalım.. sözleşmeleri bitecek topuılarımzla bi an önce görüşülmeli.
|
Teşekkürler atom karınca sana güvenimiz tam inşallah hedeflerine ulaşır ve çok başarılı olursun sivassporumuzun sivasımızın buna çok ihtiyacı var
sivaslı olmak bir ayrıcalıktır rıza çalımbay gibi bir hocanın olması bir şanstır |
Neden herkez "sadece" UEFA'dan bahsediyor? Ya bu futbol ile neden sampiyon olamayalimki?? Hayal gibi gözükse bile bence gercek olabilir. Sonucta Play off sistemi cok isimize yariyabilir. Hedef ilk 4 olmali, ardindanda Gs Fb ve Bjk ile Sampiyonluga oynariz..! Ben inaniyorum sampiyonluga, bu futbol ile hersey mümkün. Tek kelime ile MASAALLAH !
|
hocam sana cook seyler borcluyuz bu takımı küllerinden doğurdun hiç gitme hocam hep kal fergusonumuz ol bizim. senle kupalar kaldıracağız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:34. |