SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bursaspor-Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33547)

YENiCERiavrupa 16.01.2012 13:26

Cevap: Bursaspor-Sivasspor

Bursaspor macini kazanabiliriz ama nasil kazaniriz disiplini bozmasak pes etmeden beraber oynarsak orta sahayi guclu tutarsak Bu maci rahat kazaniriz
Bursayi deplasmanda yenersek Bizi artik Kimse tutamaz :) insAllah kazaniriz beraberlik bile yenilgi bizi kurtarmaz 3puani alin gelin cocuklar size guveniyoruzzz:)

aozdemir 16.01.2012 13:41

bundan sonra bizi yenmek kolay olmayacak

Ferhat06 16.01.2012 14:01

BURSA 'dan birkaç yıllık alacağımız var bu maçı da alırsak hesabı kapatırız.

58 SiVaSıM 58 16.01.2012 14:13

bence zor bir maç olmayacak bura çok kötü bursadan kat kat daha iyiyiz ilk maçta 3-0 yenmiştik zaten onunda moralsizliğiyle çıkacaklar ezip geçeriz o bursayı hiç sevmiyorum onları zaten !!!! bu maç eneramonun maçı olacak

münihli_58 16.01.2012 14:21

Eskisehirspor macindaki gibi iyi dayanirsak isi siki tutarsak mutlaka puan veya puanlar kopaririz. Ve kaleye Nihat'in gecmesini isterim ne olursa olsun cünkü Atilla her top yiyebilir bana göre. Gecen sene Bursa deplasmaninda Korcan Panterimiz vardi bence bu seferde Nihat oynasin. Tecrübe falan yok ama Mersin macinda gercekten gol haric müthisdi...

calipso 16.01.2012 14:31

kale sağlam durursa galibiyet çok yakın.. bu ligde her takıma gol atarız hem içerde hem dışarda..yeterki yemeyelim...stoperlerimize güvenim tam..eneramo yine çok boğuşacak..grosickinin elini taşın altına sokması lazım..madem istanbul medyasının kendisinden bahsetmesini istiyor işte kendisine süper fırsat çak bursaya deplasmanda asistini golünü bak neler oluyor...:D
kadir ve kıvanca iş çok düşecek...topla iyi çıkmalıyız.. bu takım 3 pasla gol atacak yeteneğe ve kapasiteye sahip..

ozledımeskıyı 16.01.2012 14:31

Kendi oyunumuzu oynarsak kazanabileceğimiz maç bu maçın sonucunun bizim elimizde olduğunu düşünüyorum. Gerçek Sivasspor u sahaya yansıtırsak
3 puanın sahibi olur ve çıkışımızı sürdürüz fakat oyunumuzu gmsteremesek bile yenilme ihtimalmizin düşük olduğunu düşünüyrum...

zaralı19 16.01.2012 14:40

En Çok beklediğim maçtı gelsin artık ve galip geleceğiz bu maçta yine yerimizdeyiz.

yerliturkuaz 16.01.2012 14:49

[B]Galatasaray ile ligin en form da takımı durumundayız. Artık takım da oynadığı futbolun bilinci içerisinde. Rakip kim olursa olsun korkmadan hücum etmesini çok ama çok iyi öğrendik. Bursaspor maçında da herşey bizim elimiz de olacak. Maçın kontrolü de biz de olacak. Orta alanda rakibi durdurup rakibi yavaşlatıp gol aramaya çalışcağız. Tek korkum Bursaspor'un duran topları. Duran toplar da etkisiz kılar isek galibiyet ile dönebileceğimiz bir maç diye düşünüyorum. Takım ilk önce beraberliğe oynayacakdır sonra ise beraberliği düşünücekdir.

Ben galibiyet ile döneceğimizi düşünüyorum...[/B]

nightmare58 16.01.2012 14:54

Duran toplarda Bursaspor'u durdurursak ilk devrede maçımıza benzer bir sonuç alırız; gönlümden geçen Bursaspor 0-3 Sivasspor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:23.