SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Zirve yolunda, haydi stadyuma! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33567)

ünisivas 23.01.2012 09:54

Cevap: Zirve yolunda, haydi stadyuma!

ALLAH askına yalvarıyorum herkese lütfen gelin su stadı dolduralım. bir olalım tek olalım ALLAH askına ....

köklüce köyü 23.01.2012 09:55

[QUOTE=existence;763302]. 2. lig ve 3. ligte iken istasyon caddesine pankart asılırdı maç günü ve saati yazılırdı insanlar oradan hatırlardı. İnan çoğu kişi maç günü ve saatini bilmiyor. Bir pankartla insanların aklına düşürürler yazsalar. Söyleyeyim ben bir bankart assınlar istasyon caddesine en az 1.000 kişi görüp aa maç iyi oldu hatırladığım der ve oradan biletini alır. Biz arkadaşlarla gezerken 2. ligteyken aa maç varmış derdik ve organize olurduk. İnsanların aklına düşürmek lazım. Yoksa buraya yazanlar genelde maça geliyor. Burdakilerin çoğu garanti. önemli olan site dışındakilere duyurmak. Her maç öncesi stada gelelim konusunu açmak çok etkili olmuyor bence. yapılacak iş site dışı için.[/QUOTE]

Kesinlikle çok doğru insanlara günler öncesinden afiş ve pankartlarla duyurulursa herkes mac saatine göre kendini ayarlar planlarını ona göre yapar.

Ben maçtan çıktığımda boynumda Sivasspor atkısı, beresi ile Sivasta gezerken bir çok kişi yanıma gelip "bugün maçmı vardı" diye soruyor. özellikle 3-4 günde maç yapıldığını düşünürsek, en azından istasyon caddesine ve Atatürk caddesine karşılaşma hakkında bilgi verici pankart asılırsa çok güzel olur.

vahit5834 23.01.2012 10:17

arkadaşlar daha önceki yorumumda söylemiştim o zaman 9 cuyduk bizden iyi oynayan yok biz ilk üçde bitiririz

ddolphiner 23.01.2012 10:17

[FONT="Comic Sans MS"][B][U][U]Arkadaşlar benim bir önerim olacak en azından insanların yoğun şekilde alışveriş yaptığı dükkanlarda kapıya asılmalı veya broşür şeklinde verilmeli.Hatta Marka firması bizim sponsorumuz değilmi ya her mahallede şubesi var her maç öncesi böyle bi tablo şeklinde kapılarına assalar bence harika olur müşteri popülasyonuda bayağı var.Bence amigolar ve taraftar grupları konu hakkında baskı yapmalılar.Az önce geçen senelerdeki tribün şovları izledimde kalabalık ve tezahuratlar gerçekten gözleri doldurur cinsten bu sene daha 1 sefer olsun göremedik :([/U][/U][/B][/FONT]

sivaslıadem 23.01.2012 10:37

daha önceki gün bursada izledik maçi
Yarın da yine staddayız bugün yola çıkıyoruz sivas için

burak58as553 23.01.2012 10:47

Sivas'ta olsaydım takımın hiçbir macını kacırmazdım..

yerliturkuaz 23.01.2012 11:09

[B]Takım şehre çok güzel bir sinerji verdi. Ey şehir uyuma bak biz uyumuyoruz ve zirveye yürüyoruz diyır eyy Sivas uyuma EYY Sivaslı uyuma sahipsiz takımına sahip çıkkkk....[/B]

eyupk 23.01.2012 11:17

bu stat dolmalı dolmalı dolmalı o kadar

serkan_ozcan58 23.01.2012 11:20

bu takım herşeyi hakediyor şu ölü toprağı üstümüzden atmamızın zamanı geldi de geçiyor soğuk haftaiçi staddaki olumsuzluklar bunları bi kenara bırakalım şu takım için her cefa cekilir...

by_hunter 23.01.2012 11:21

ya arkadaşım şu maç saatini bahane edenlere aklım ermıyo.

sivasın gündüzüyle akşamının arasında ne kadar fark var sıcaklıkta.

oraya gelen kat kat gıyınecek ya topçular bi şort bı forma tamam

onlar çıkıp bu hava şartlarında maç oynuyorlarsa bizde stada gidip o maçı seyirci olarak degil taraftar olarak takip etmeliyiz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:13.