SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Sivas'ı konuşan var mı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33576)

ankastre 25.01.2012 15:40

Cevap: Sivas'ı konuşan var mı?

Şampiyonluğa oynarken ne kadar konuştularki şimdi konuşsunlar.

rsimsek 25.01.2012 15:48

[B]öncelikle fanatik yazarına teşekkür edrim....şu soruyu sormak istiyorum BİZ NE KADAR SAHİP ÇIKIYORUZ TAKIMIMIZA...dün akşam maçtaydım taraftar yok.mazret çok hava soğuk v.s bırakın bunları bu takıma sivaslıyım diyen herkes sahip çıkmalı önced biz sahip çıkmalıyız[/B]

Metal Gear 25.01.2012 16:03

Önce Sivaslılar Sivasspor'u tutmayı öğrensin,ondan sonra medyaya çatarız..O büyük takımları büyüten kim?Sivaslı,Kayserili,Konyalı,Erzurumlu değil mi? Gazeteler menfaatleri doğrultusunda yayım yapıyor neden kızıyorsunuz?..
Sen git istanbul takımalrını tu sonra git medyaay söv..:)

eroltas58 25.01.2012 16:10

Bizlerde bu istanbulun yalakalini yapan gazete televizyon vezairelerini boykot etmemiz lazim.

eyuphulagu 25.01.2012 20:04

Sivasspor 2 yıl üstüste şampiyonluğa oynadığı yıllarda da aynı nakarat yok muydu....O zamnki basın yine aynı basın;yıllarca sadece 3 büyükleri artı fazlaca bütülmüş hamsiyi konuşan basın kendisine reyting sağlamayacak bir takımı hiç konuşur mu?Onlar konuşmazsa konuşmasın bu Anadolu dan esen sivasspor gerçeğini hiç bir zaman değiştirmeyecektir...Bence Türkiye de yeni yapılacak akustiği güzel,modern statlar gelecekte Türkiye süper liginde çok fazla şampiyonluk seslerinin çıkmasını daha gür sağlayacaktır..BU SENE DE ŞAMPİYON ANADOLU'DAN!

Kasim58 25.01.2012 20:47

Burada bu konuyu acan arkada´ta yorum yapanlarada kesinlikle haklidir dogru bir tespit kesinlikle katiliyorum.

Bir anadolu takiminin hele hele yigidonun yükselisini iclerine sindiremiyorlar.
Belkide haklidirlar kendi caplarinda sözde büyütülmüs takimlarin yalakalini yapiyorlar.

Benim merak ettigim asil bizim yöresel basin,kendi icimizdekiler nekadar bahsediyor Sivasspordan? Onlar kimin yalakalini yapiyor? istisnalar haric bir ikitane.

hoLiGan Enes 25.01.2012 20:49

Sivas Uyuma Takımına Sahip Çık !

infial§ 25.01.2012 21:14

aksam ntvspor'da rıdvan dilmen bı laf etti'play-off 4 lusu bellı gs,bjk,fb,ts dedi'gelde sinirlen me

58MUAMMER58 25.01.2012 21:32

:mad:kapitalist ekonomik sistemde reytingi olan takımlar yazılır çizilir stadında 2 3 bin kişi olan tff yi protestoya 15 kişi anca giden takımı kimse yazmaz bu ülkede medya mutlaka taraftır axsini kimse idda edemez basın bjk gs fb ts yalakalarıyla doldurulmuş bugün gazetelere baktım birçoğu 5 cm kare anca yer ayırmış ts ye yarım sayfa gsye 2 sayfa filan sivas lehine enküçük hakem hatası olsa tüm medyadaki hakem hocaları filan pürdikkat kesiliyor dikkat çekiyor hakemi eleştiriyor sivasspor aleyhine olan hataları kimse görmek istemiyor haftalardır gs ve bjk hakem yardımıyla maç kazanıyor kimse zerre kadar yazmıyor:mad: hakem hataları olmasa şimdi liderin ensesinde olacak olan sivassporu yazmak kimsenin işine gelmez varsın gelmesin belki böylesi daha iyi çok fazla göze batarsak hakem çetesini devreye sokarlar haftalar önce erman toroğlu bişey dedi tff playofa 4 büyüklerden başka takımı sokmayacak görünen köy kılavuz istemez adama hak veriyorum yoksa sivasspor aleyhine bu kadar hakem kepazeliği tesadüf olamaz varsın kimse sivassporu yazmasın YİĞİDO yoluna emin adımlarla gidecektir bunada ne tff nede mhk engel olamıyacaktır bu böyle bilinee:mad:

DOGU_BEY 25.01.2012 22:41

[B]Bence şu an konuşulmaması çok iyi hatta hiç bahsetmesinler...Sessiz ve derinden böyle devam edelim biz...Şampiyonluğa oynadığımız senelerde hele ki sonuncusunda o kadar fazla konuştular ve hocanın, takımın kısaca tüm camianın aklını öyle güzel karıştırdılar ki daha herşey bitmeden bizi şampiyon falan gösterdiler ve malesef bazı faktörlerin de devreye girmesiyle şampiyonluğu verdik elimizle...O yüzden şu an takımımız iyi bir ivme kazanmışken ve zirveye doğru ilerlerken varsın az konuşssunlar sonunda ÖZ konuşan biz olalım yeter![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:48.