![]() |
Cevap: Grosicki'nin değeri hızla artıyor
daha bu neki en az 10 milyon eder bu ama son iki maçta berbat:mad: onun yerini supERMAN aldı:D artık grosickimizden fb maçını almasını bekliyoruz onu seviyoruz bjk ve gs kimki grosickiyi alsın
|
Grosicki Değerini Katlıyor
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34485&token=30431][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34485&token=30431[/img][/url]
Grosicki'nin değeri hızla artıyor. Transfermarkt sitesine göre Kamil Grosicki'nin bedeli şuan 4.000.000 €(9.500.000 TL)'ya ulaştı. Geçen sezonun devre arasında Jagiellonia Białystok takımından 900.000 €'ya transfer edilen futbolcu, gösterdiği başarılı performansla gözleri üzerine çekmeye devam ediyor. Rus takımlarından teklif alan Grosicki ile bilindiği üzere Beşiktaş ve Galatasaray da ilgileniyor. EURO 2012'de Polonya milli takımı forması giymesi halinde değerinin daha da artması bekleniyor. Öte yandan Transfermarkt'in verilerine göre Kadir Bekmezci ve Jakup Navratil başta olmak üzere diğer oyuncularımızın da değerlerinin hızla arttığı gözlerden kaçmıyor. Geçtiğimiz aylarda 24.875.000 €(59.000.000 TL) olan takım değeri %21,9 oranında artarak 30.325.000 €(72.000.000 TL) oldu. |
Cevap: Grosicki Değerini Katlıyor
ilk önce ekmeğini yediği sivasspor için terini aktıp oynasın.. sözleşmesi bitince kalmak istemezse ondan sonra zaten tutamayız nereye isterse gider..ama ekmeğini yediğin yerin hakknı vereceksin.. ben bu mantaliteyi grosickide göremyorum.. o açıdan benden aldığı not koskoca sıfırdır bu saattten sonra
|
[B]İşte transfer başarısı buna denir.
Sözleşmesi elinde Süper Lig'de zor takım bulabilecek, futbol hayatının sonuna gelmiş oyuncuları ücretsiz almaktansa Kamil gibi oyuncuları transfer edip değerlerini katlayacak oyunclar lazım.[/B] |
Grosicki'nın değeri arttığı gibi performansı da artsa iyi olur, ama bu aralar büyük düşüş var. Umarım düzelir ve uzun süredir sahada görmediğimiz Grosicki'yi görürüz. Manisa'ya üç gol attıktan sonra inişili çıkışlı grafik çizdi, fakat son haftalarda büyük düşüş var.
|
son haftalarda sahada ruh gibi geziyor galiba maç temposunu kaldıramadı kamil bey eğer play off da oynayıp takımımıza yararlı olmak istiyorsan polanya milli takımıyla euro 2112 gitmek istiyorsan kendine çeki düzen ver...
|
bence kamil bu futbolla değerini yarılamasında ben artırmasına karşıyım
bir maç iyi oynayacak diye 5 maç takımı 10 kişi oynatması yanlış kamil sezon sonu yollanmalı bana göre misyonunu tamamlamaya yaklaştı kamilden gelecek parayla 2 tane cerny alsak daha faydalı olur |
Transfer politikasıyla örnek türk takımlarından olan sivasımız birkez daha kalitesini göstermiş oluyor böyle oyuncuları satarken yerini de doldurmalısınız yoksa 3 sene önceye gidip sancılar çekmeye başlarsınız.Satışlarda ve oyuncu göndermelerde püf nokta olan takımın bel kemiklerine fazla dokunulmamalı yoksa facialar olabilir
|
[B][I]Grosicki,farklı bir oyuncu.
Sivasspor`da yıldız gösterin derseniz,ben Grosicki derim. İyi olduğu zaman,maçı bir anda Sivasspor lehine çevirebilir.Neyse hayırlısı olsun.[/I][/B] |
bence kamilin suyu çikmadan satilmali iyi bir paraya
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:23. |