![]() |
Cevap: Sivas'ın sahipleri BİR ADIM ÖNE
HEP DESTEK TAM DESTEK...
|
26. Şubat 2012 Pazar günü saat 13:00 da oynanacak olan Gençlerbirliği - Sivasspor Maçına Gidiyoruz... tüm Yiğidolar ve Yiğideler duyrulur gelecek olan herkes 50 TL Hazırlasın
Cumartesi gece 24:00 da hareket edceğiz ve bu maça sağlam gideceğiz gelecek olanlar derneğe uğrayıp parayı verecek yada yer söylecek biz gelip alacağız 20 Şubata kadar gelecek olanlar karar verecek 2 adet 45 lik otobüs tutmayı düşünüyoruz evet kimler yiğido göreceğiz!! 17 kişi isim yazdırmıştır istanbuldan gelmek isteyenler özelden mesaj atsınlar. |
SİVAS da yok mu böyle bi organizasyon yaaa
|
ankaradaki her maçta taraftar geliyor bu maç çok önemli iyi bi taraftar topluluğu olacaktır
|
taraftar gruplarına sesleniyorum eğer biri beni duyuyorsa bilgi werebilirmi . hafta sonu ankaraya otobus kalkacak mı
|
[B]Milletvekillerinin kendilerine hayri yok ki kalksın taraftara yardım etsinler onların daha mühim işleri vardır malum ceplerini dolduracak mühim işleri vardır Sivas'ı Sivas'lıyı ne yapsınlar...[/B]
|
ben de kayseriden gitsem mi diye düşünü yorum...:confused:
|
arkadaşlar bu konu hakkın da yardımcı olacak war mı
|
[B]BİZİM KADERİMİZ Mİ NEE ????? BİZ BİZE SAHİP ÇIKMAYIZ ELLERE DELİ OLURUZ??????????[/B]:mad::mad:
|
herkesin özellikle seçilmişlerin destek olması lazım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:56. |