![]() |
Cevap: Takımda Revizyon
onemli eksiklere ragmen bu maci alacagiz insallah...
|
faty kırmızı karta çok yakın hep korkutuyor müdahaleleri beni.
|
rıza hoca nihatla başlasa daha güven gelir nihata. nihat ilk defa fenerle karşılaştı, yediği gol nedeniyle kızmamak lazım, nihatı kazanmak için gençler karşısında nihat oynamalı aslında
|
[B][I]Zaten Nihat kesilecekti.
Çok basit goller yedi.Ama elimizde bulundurmalıyız,yetenek var ama ortaya çıkması lazım. Forvet alternatifimiz az.Hayırlısı olur inşALLAH.[/I][/B] |
kamilin yanında kim oynayacak merak ediyorum
|
sonunda senecky oynuyor ama bence bu maçta ne kadar golde kaçırsa pedriel 11 de başlamalı
|
''milan cerny'' kendisini ozleti yaw
|
Yenildiğimiz veya puan kaybettiğmiz maçlarda ki genellikle kişisel hatalar ağırlıklı Rıza hoca kadroda yenilik yapıyor.
Doğru olduğunu düşündüğüm bu davranış yedeklerin her zaman hazır olmasını,ilk 11 dekilrinde hata yaptıkları zaman kesilceklerini ortaya koyuyor. Nihat iyi kaleci olgunlaştıkça çok iyi maçlar çıkaracak,sivasspor takım oyunu oynadıkça ve disiplini terketmedikçe her takımdan puan çıkarır.Fener yenilgisi pedrielin atamadığı pozisyon ve kıvançın orta sahada yaptığı disiplinsiz heraketti ve büyük takımlar bu harketleri affetmiyor,teslim olmuş feneri uyandırdı.................... |
bence böyle cikacaz maca
.............senecky...................... .ugur....navratil.....rajnoch......ziya.. .....kivanc....kadir......faty........ .cerny............................grosicky ..........cihan............................ bence pedriel sonradan girdiginde daha faydali oluyor takima yada daha degisik bir sey deneyip# kale ve defans ayni .........kivanc .....kadir...... pedriel.....grosicky.......cerny ........cihan........... |
cihanın kendi sayfasında da yazdım iyi form tutda kurtar bizi şu pedrielden :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:37. |