![]() |
[b]sinan samil sam türkiyenin gururu onu devirecek birinin cıkacagına şimdilik inanmıyorum inşallah bu gecede kazanır[/b]
|
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf][b]sinan samil sam türkiyenin gururu onu devirecek birinin cıkacagına şimdilik inanmıyorum inşallah bu gecede kazanır[/b][/QUOTE]
saat kacta ve hangi tv kanali verecen |
vur çelikten bileklerinle vurr
|
23 30 da show tv de maç
|
[QUOTE=dogukan58]23 30 da show tv de maç[/QUOTE]
sagol kardes |
Sinan Şamil Sam rakibine yenildi
[I]Profesyonel boksta WBC Dünya Kıtalararası Ağır
Sıklet Boks Şampiyonluğu unvan maçında Sinan Şamil Sam, Rus asıllı Kazak boksör Oleg Maskaev'e sayıyla yenildi.[/I] Hamburg kentinde düzenlenen WBC Kıtalararası Ağır Siklet Boks Şampiyonluğu unvan maçında Sinan Şamil Sam, Rus asıllı Kazak rakibi Oleg Maskaev ile karşı karşıya geldi. 12 raundluk unvan maçında Türk boksör Sinan Şamil Sam, Kazak rakibi Maskaev'e sayıyla yenilerek, WBC Kıtalararası Ağır Siklet Boks Şampiyonluğu unvanını kaybetti. [IMG]http://www.boxen.com/upload/Pop_Mask_sam.jpg[/IMG] |
[B]bende seyrettim sinanda milli takım gibiydi pek bir warlık sergileyemedi[/B]
|
[COLOR=BLUE]YÜRÜ BE SİNAN KİM TUTAR SENİ..MİLLİ GURURUMUZ..[/COLOR]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]YÜRÜ BE SİNAN KİM TUTAR SENİ..MİLLİ GURURUMUZ..[/COLOR][/QUOTE]
Onur gardas dün yenildi .... dün Samili izlemeye gidecektim ama Biletler kalmamisdi ...... |
türk sporunda bi düşüş var nedense..en başarılı sporlarımıza bakın halter ve güreşe, mahvoldu...herbiryerden ceza geliyo ...nereye gider sonu bilinmez
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:51. |