SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Büyük Başkan Savunuyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33731)

akifesk 24.02.2012 17:45

Cevap: Büyük Başkan Savunuyor!

[QUOTE=İbrahim58070;770143]Sayın Akifesk, son günlerde Mecnun ODYAKMAZ ile ilgili her haberde gerek mini sohbette gerekse forumda felaket tellalığı yapıyorsunuz.Bu kadar milliyetçi isen ŞEHRİNDE FB,GS,BJK formaları ile gezen kişilere tepkini göster.Yazık, çok yazık.[/QUOTE]

ben özgürce düşüncelerimi yazıyorum. kimin avukatısın sen.

sen de yaz ne düşünüyorsan.

İbrahim58070 24.02.2012 17:52

[QUOTE=akifesk;770145]ben özgürce düşüncelerimi yazıyorum. kimin avukatısın sen.

sen de yaz ne düşünüyorsan.[/QUOTE]

Bende senin düşüncelerine göre yorum yapıyorum.Madem Sivassporlusun bulunduğun şehirde başka takımlara da tepki göstereceksin.Tepki gösteremiyorsanız, başkan Fenerli gibi saçmalayamazsınız.

Nitekim Mecnun başkan, savunmasında Feberbahçeliyim ancak Sivassporu hiç bir takıma satmadım şeklinde beyanı vardır.

Sayın Hemşehrim, en doğru, net sonucu [B]mahkeme sonuçlanınca göreceğiz.[/B] O sebepten dolayı biz Sivaslılar olarak birbirimize destek olmalıyız.Başkanımızın varsa suçu sabit görülene kadar Mecnun ODYAKMAZ'a destek olmalıyız.Zaten şike var diye mahkeme beyanda bulunursa sen meraklanma senden önce tüm Sivaslılar yuhalar.

akifesk 24.02.2012 17:57

ben bu takımın taraftarıyım. suçu varsa çekecek tabı.

taraftar olarak fenerle kıç kıça olmak istemıyorum. ve fenerlı olduğunu söyleyen bir başkan istemıyorum. bu kadar basit. fenerbahçelisin ne işin var sivassporun başında.

sebasteia 24.02.2012 17:58

[QUOTE=akifesk;770150]ben bu takımın taraftarıyım. suçu varsa çekecek tabı.

taraftar olarak fenerle kıç kıça olmak istemıyorum. ve fenerlı olduğunu söyleyen bir başkan istemıyorum. bu kadar basit. fenerbahçelisin ne işin var sivassporun başında.[/QUOTE]

e o zaman takımın başına sen mi geçeceksin

Morten58 24.02.2012 18:04

[QUOTE=akifesk;770150]ben bu takımın taraftarıyım. suçu varsa çekecek tabı.

taraftar olarak fenerle kıç kıça olmak istemıyorum. ve fenerlı olduğunu söyleyen bir başkan istemıyorum. bu kadar basit. fenerbahçelisin ne işin var sivassporun başında.[/QUOTE]

Iyi ozaman Riza Hoca Besiktasli oldugu icin takimdan gitsin ne sacmaliyon sen anlamadim.

MeXeS58 24.02.2012 18:07

[B] büyüksün başkan fazla söze gerek yok[/B]

PETKOVİC 24.02.2012 18:07

Trabzon avuçladı :D

akifesk 24.02.2012 18:20

[QUOTE=Morten58;770153]Iyi ozaman Riza Hoca Besiktasli oldugu icin takimdan gitsin ne sacmaliyon sen anlamadim.[/QUOTE]

siz bu kafayla devam edin.

yönetilen olmaya devam. sivasın alışkanlığı zaten..

arada ki fark şu anlamadıysan aylardır; mecnun odyakmaz yönetici, rıza çalımbay teknik direktör.

berduh 24.02.2012 18:30

[B][COLOR="DarkGreen"]fanatikcomtr ‏ @fanatikcomtr Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
[COLOR="Red"]Hakim Trabzon'dan gelenleri sordu, Odyakmaz: Mehmet Yıldız delikanlıysa çağırısınız, sorarsınız söyler dedi.[/COLOR]
1 sa fanatikcomtr ‏ @fanatikcomtr Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
Odyakmaz: Mehmet Yıldız geldi ve 'kim söyledi sorma ama Trabzon'dan birileri gelmiş ve bir milyon dolar teklif etmiş' dedi.

[COLOR="Blue"]Mehmet bu şehrin yıllarca ekmeğini yedin. Başkan sana sahip çıktı. DELİKANLICA çık ve anlat.sana kim para teklif etti[/COLOR][/COLOR][/B]

ec58 24.02.2012 18:36

Anadolu kulüplerinin başkanlarının hepsi 4 büyüklerden birini tutar. Bunda sorun yok.

Orduspor başkanı bırakın tutmayı GS üyesi idi yeni istifa etti.

Fenerli başkan istemiyoruz diyen arkadaş;

ben 30 yaşındayken Sivasspor 3. ligdeydi, ben yinede başka takım tumadım hep sadece sivası tuttum desem inanacakmısın. Hepimizin eski takımı olabilir.

Ama etle tırnak gibi bir bütün olmamız gereken günlerde harbi Sivassporlulara senin yazdığın türden yorumlar yakışmıyor. Laz uşakların edeceği lafları ediyorsun, Hamsi kokuyor yorumların..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:33.