![]() |
Cevap: Sivasspor-Galatasaray Maçı Tahmin ve Yoruml
GS'nin en iyilerinden Semih sarı gördü.Bir sarı daah görmesi uzak değil..
|
Arkadaslar oyunun esas kiritigi gol yenince hemen oyunun akisi degisiyor halbuki daha bir atakla ve oyun akisini düzeltib hucuma daha agirlikli ve dikkatli baslamak gerekiyor bazi takimlar hemen tempoyu düsürüyor ondansonra karsi taraf hemen ikinci golu ariyor iste bu zamani cok iyi degerlendirmek ve cabuk toparlanmak lazim bizim takim bunu cok iyi yapiyor oyunun sonuna kadar oyundan kopmuyor bu konuda futbolcularimizi tebrik ediyorum kendilerine basarilar diliyorum.
|
güzel fulbol ve akıllı futbolu ayırt etmemiz lazım önce. fenerbahçe maçında güzel futbol vardı ama özellikle 2. yarı biraz akıllı olsak farklı galibiyet bile gelebilirdi. gençler maçında ise eksiklere rağmen 0-2 den sonra akıllı oynadık herşey çok güzel giderken bu kez kadirin laubali bir pası sonrası gelen atak ta 3. golü yedik. bu güne kadar bütün maçların 90 dk. sını izledim 0-4 lük eskişehir maçı ve 6-2lik kayseri maçı hariç hiçbirinde umutsuzluğa kapılmadım çünkü hep bir inanç var takımımızda tek problem gerek hücumda gerekse defansta kişsel beceriksizlik ve hatalar hakem hatalarını söylemiyorum bile çünkü hakemlere yapacak birşey yok. ligin ençok gol pozisyonuna giren ve ençok gol atan takımlarından biriyiz galatasaraya karsıda goller bulacağımıza inanıyorum. o yüzden eğer kişisel hata yapmaz ve birazda akıllı oynayıp özellikle kadir ve kıvançla orta alanda hatasız oynarsak bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. kalan 6 haftada 14 puan toplarsak ilk 4 te olacağımıza eminim çünkü gençler ve trabzon bence en az 8-9 puan kaybedecekler kaybedecekler.
|
[B] Eneramo bir maçta ara verse 2 hafta oynayamıyor toparlanamıyor inşallah bu sefer bıraktığı yerden devam eder ermanda dinlenmiş olarak bomba gibi başlar gs bakmayın iyi top oynamıyor sivasspor ligin en iyi top oynayan takımı burda gs yi mutlaka yeneceğiz inşallah farklı yeneriz 5-0 gibi bir skorla sivas düşmanlarına kapak olur haydi yiğidolar bizi mahçup etmeyin [/B]
|
BU MAÇ BİZİM İNANIYORUM İNŞALLAH BİZİM BU MAÇ
erman ve enerammonun dönüşü zaten süper olucak biz bu maçı alıcaz inanıyorum HAYDİ SİVAS PLAY OFF AŞKINA |
Galatasarayli Futbolcu Engin Baytar Sivasspor karsisinda Cezali duruma düstügü icin forma giyemiyecek.
Sivassporda'da Ziya Erdal ile Murat Akca bu macta Cazali durumda olan isimler. |
eneramo erman ve cerny bir maçta özledim sizi valla gs maçında döktürün
|
[B]Bu maç bizim için çok çok önemli öncelikle uzun zamandır başkanımızla maç izleyemedik bunun hasretini çok fazla gidermek gerek bütün stadın sevgi gösterisi olacağına eminim..
Daha sonra puan durumuna bakacak olursak bu maç haftanın maçlarını da düşündüğümüz takdirde nasıl büyük bir önem taşıyor anlatmaya gerek yok bence bol gollü güzel bir galibiyet bizi bekliyor şölene hazırlık yapalım yiğidolar...[/B] |
[B]bu maçııı mutlakaa almamız lazım. enaramo.erman.cerny dönmesi bizim içn çok çok iyi bugunki gencler maçında gorduk ileride top tutamayan fazla paslasamayan bir oyun sergiledik. ama ben galatasarayı yencegimizi düşünüyorum inşallah öyle olur[/B]
|
[B]Bizim için 6 puanlık bir maç ve kazanacağımıza inanıyorum ve o maçta statta olup takımımıızı destekleyeceğiz...Erman ve Eneramonun takıma dönmesi çok önemli...Bu maçta nasıl oynamalıyız? Cevap gayet basit: Önde basarak, alan daraltarak ve hızlı adamlarımızı etkili kullanarak oynamalıyız...Aslında bu maçta ilk yarıda Feneri 2-1 yendiğimiz maçtaki gibi önde basarak ve Mersini deplasmanda 5-1 yendğimiz maçtaki gibi yakaladığımızı atarak oynarsak gsyi erken çözeriz. Gs ortasahada ofans anlamında iyi ama defans anlamında pozisyon veren bir takım...Bizim de gol yeme hastalığımız malum..Gs bu sezon oldukça balıktan aldığı çok maç oldu...Ve kazandığı maçlara bakın çoğunda hep ilk golü onlar attılar...Eğer bugünki gençler maçındaki gibi ilk golü yiyerek maça başlamaz ve ilk golü biz bulursak ve yakaldığımızı atarsak, iddia ediyorum 2 veya 3 farklı bu maçı alırız...O gün stadın tamamen dolması lazım, Mecnun başkan da büyük ihitmal o maçta burda olur onun maçta olması da ayrı bir itici güç olmalı...Hatırlarsanız biz İstanbulda ilk maçı -o adi hakemin de devreye girmesiyle hediye etmiştik onlara..Ve o maçtan sonra çıkışa geçmişti gs...İnşallah bu haftaki maçta onlara öyle bir çelme takacağız ki bundan sonra da tersine doğru düşüşe geçecekler....6 puanlık bu maça hocamız oyuncular ve bizler iyi motive olmalı ve unutlmaz bir zafer daha yaşamalıyız, bu yüzden de maç pazartesiymiş akşammış soğukmuş bahanelerini bir kenara bırakmalıyız...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:32. |