![]() |
Cevap: Yigidolar Mecnununa Kavuşuyor
[QUOTE=OzkanBaskan;771451][B]Karşılamaya gidecek taraftarlarında forma atkı şapka bere bayrak Kırmızı Beyaza dair ne varsa üzerlerinde olması gerekiyor lütfen buna da dikkat edelim çarşıda gezerken hadi gidelimler olmamalı taraftar grup başkanları buna dikkat etmeli..Maçlarda yakamadığımız meşalelerin tam zamanıdır görsel bir gösteri olmalı sadece kuru kalabalık gitmeninde bence bir anlamı yok.[/B][/QUOTE]
[B]Yerinde bir tesbit. Bende gidiyorum diyenlerin Sivasspora ait ürünlerini kullanılarak, karşılamaya gidilmesi daha dikkat çekici olup anlam ifade eder. Aksi halde gezmeye gider gibi gidilmesinin hiç mi hiç anlamı da yok gereği de yok. Ciddi anlamda ve ulusal bazda ses getireceğine inanıyorum. Cezaevinde iki kulüp başkanı vardı, birisi Aziz Yıldırım ve içeri de diğeri ise Mecnun başkandır. Aziz Yıldırım karşılanacak olsa İstanbul sallanırdı. Biz Sivas'ı sallayamazsak bize ayıp.[/B] |
[B]Sivas o gün ayağa kalksın...[/B]
Meşaleler yakılsın... [B]Davul götürün, Davullar çalınsın...[/B] Bayraklarınızı alın, bayraklar sallansın... [B]Atkılarınızı alın, atkı şovu yapılsın...[/B] BÜYÜK YİĞİDO'yu öyle bir karşılayın ki tüm TÜRKİYE konuşsun !... [B]Onun suçsuz olduğuna inandığımızı gösterelim dosta-düşmana...[/B] Bizim sahipsiz olmadığımızı hissettiren BÜYÜK YİĞİDO'ya, sahipsiz olmadığını hissettirelim.. [B]Cumartesi günü Sivas ayağa kalkmalı...[/B] Yerel Tv'ler ve basın bunu gündeme getirmeli... [B]Heyyyy, uyumayınnnn !..... Duyan duymayana duyursun...[/B] Sivasspor'u seven herkes orada olmalı... [B]Bize yakışanı yapalım...[/B] Gideceğiniz yer uzak bir yer değil, araçlarda bedava.... [B]O halde... gitmeyen Yiğido değildir...[/B] . |
Umarım yüzümüze gözümüze bulaştırmayız soguk var yagmur var diyip gelmez kontes taraftarlarımız.
|
[QUOTE=karamik;771464]Umarım yüzümüze gözümüze bulaştırmayız soguk var yagmur var diyip gelmez kontes taraftarlarımız.[/QUOTE]
bende çok korkuyorum inşallah güzel bi karşılama olur. |
[B][I]Büyük başkana büyük karşılama yapılması gerek.[/I][/B]
|
bu gaz bizi ilk 4 e sokar müthiş bir karşılama olacağından şüphem yok inşallah beklenenin çok üstünde katılım olur ve devamında galatasaray maçınada aynı kalabalık yerini alır
|
yiğdolar size manisadan sesleniyorum mecnun başkahramanımızı kahraman gibi karşılayın . kahramanlar her ne pahasına olursa olsun fedakarlık yapanalardır. mecnun başkanda öyle biri. siyasiler gibi olamsın karaşılama kahramanlar gibi olsun.. herkes atkısnı bayrağını alsın gitisn
|
ben taa kayseriden geleceğim inşallh siz de bi zahmet gidin artık;)
|
Şehre girişide bence muhteşem olacak balkonlardan kırmızı karanfiller atılacak her yer kırmızı beyaz vede türk bayraklarıyla donatılacak güzel bir sevinç yumağı olacak halk oyunları ekibi meydanda yerini alacak şehrin ileri gelenleride (protokol önce sn valimizde)bu karnavalın içinde olacağından adım gibi eminim
|
[QUOTE=yigidolar06;771514]Şehre girişide bence muhteşem olacak balkonlardan kırmızı karanfiller atılacak her yer kırmızı beyaz vede türk bayraklarıyla donatılacak güzel bir sevinç yumağı olacak halk oyunları ekibi meydanda yerini alacak şehrin ileri gelenleride (protokol önce sn valimizde)bu karnavalın içinde olacağından adım gibi eminim[/QUOTE]
[B]Üstadım aslında proğramın akışı olmalı, bir disiplin içerisinde bu proğram uygulanmalı, nerede ne yapılacağı taraftarlarca bilinmeli diye düşünüyorum. Sadece bilinen bir gerçek var. Cumartesi günü saat 14.00 de meydandan Sivas Belediyesinin 5 adet (ilk etapta) ve Sivasspor eski yöneticilerinden Metin Torunoğlu beyin de 1 otobüsüne taraftarların binmesi ile hareket edileceği olduğu biliniyor. Devamı hakkında hiçbir bilgi yok.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:49. |